W domu # 6

30 września 2015 23:26 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Ja to wszystko teoretycznie wiem:)Mój instruktor mówi,ze codziennie będę mandaty dostawać za zbyt zachowawczą jazdę:)Hi hi hi 

Nie przejmuj się tym co mówi.Rób tak jak czujesz.Od razu na autobanę nie pojedziesz chyba?
30 września 2015 23:28
Marta

Też jestem "starym" kierowcą ale nie powiem że nie zdenerwowaloby mnie gdyby pijany rowerzysta wbił się w moje auto. Nie moja wina ale przeżywa się takie sytuacje i tyle.

Nikomu nic się nie stało.
30 września 2015 23:29 / 3 osobom podoba się ten post
Knorr

Nie przejmuj się tym co mówi.Rób tak jak czujesz.Od razu na autobanę nie pojedziesz chyba?

Ha ha ha,do sklepu żebym dojechała i do lekarza w razie potrzeby,na autobanę się nie wybieram:):):)W każdym razie nie w tej pięciolatce:):):)Za to juto wybieram sie do parku rozrywki czyli PUP:):):):)Może znów spotkam Pudelkomaniaczkę:):):):0
30 września 2015 23:32
Kiedyś uciekłam przed Tirem w ziemniaki. Tzn w pole ziemniaczane:) Też się nikomu nic nie stało.
Tylko czasem mam koszmarne sny
30 września 2015 23:34 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Kiedyś uciekłam przed Tirem w ziemniaki. Tzn w pole ziemniaczane:) Też się nikomu nic nie stało.
Tylko czasem mam koszmarne sny

Lepiej mieć koszmarne sny, niż nie mieć ich wcale.
Gratuluję refleksu.!!
01 października 2015 00:14
kasia63

Ha ha ha,do sklepu żebym dojechała i do lekarza w razie potrzeby,na autobanę się nie wybieram:):):)W każdym razie nie w tej pięciolatce:):):)Za to juto wybieram sie do parku rozrywki czyli PUP:):):):)Może znów spotkam Pudelkomaniaczkę:):):):0

Kasiu wbrew pozorom autobana a zwłaszcza jej prawy pas jest całkiem bezpieczna. Nie masz się czego obawiać. Jak się boisz to wyrusz w sobotę albo w niedzielę przed "mszą". 
Ja też byłam dzisiaj w cyrku pt. PUP". Jutro wyruszam do pracy w DE. 
A o co chodzi z tą "pudelkomaniaczką" ???
01 października 2015 13:09 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Kasiu wbrew pozorom autobana a zwłaszcza jej prawy pas jest całkiem bezpieczna. Nie masz się czego obawiać. Jak się boisz to wyrusz w sobotę albo w niedzielę przed "mszą". 
Ja też byłam dzisiaj w cyrku pt. PUP". Jutro wyruszam do pracy w DE. 
A o co chodzi z tą "pudelkomaniaczką" ???

Byłaś ,żeby sie wyrejestrować?U mnie można to zrobić telefonicznie lub firma faxem wyrejestrowuje/ta z która wyjeżdżasz/Opis spotkania z Pudelkomaniaczka w tym topiku na 21 stronie:)Dzis jej nie spotkałam ,ale poznałam za to kandydatke na opiekunkowa świeżynkę i oczywiscie zareklamowałam nasze forum jako kopalnię wiedzy)Idę w końcu orzechy zebrac bo dzięcioły wszystko zeżrą:)
01 października 2015 15:52 / 1 osobie podoba się ten post
Kto mi odpkopie wątek o ocieplaniu ścian i remontach? Plissssss! Pytanko mam, a nie chcę zasmiecać innych wątków. No nijak znaleźć nie mogę tego jakże potrzebnego wątku :(
01 października 2015 16:07
doda1961

Kto mi odpkopie wątek o ocieplaniu ścian i remontach? Plissssss! Pytanko mam, a nie chcę zasmiecać innych wątków. No nijak znaleźć nie mogę tego jakże potrzebnego wątku :(

Najlepiej ogacic, nie ocieplić.Taniej wyjdzie
01 października 2015 17:22 / 1 osobie podoba się ten post
Jeszcze 5 tygodni i do PL. Tam już mam parę zamówień...
01 października 2015 17:44
Do Uniejowa przyjeżdżają zamożne kuracjuszki , czasem chcą potańczyć itp. Staram się Tym Kobietą pomagać , taki tam mini Żigolak...
01 października 2015 18:18 / 2 osobom podoba się ten post
piotrpan

Do Uniejowa przyjeżdżają zamożne kuracjuszki , czasem chcą potańczyć itp. Staram się Tym Kobietą pomagać , taki tam mini Żigolak...

to w jakims sensie tez pracujesz jako mini opiekun..taki tam..
01 października 2015 18:25 / 1 osobie podoba się ten post
Jakoś trzeba sobie w życiu radzić...
01 października 2015 18:27
Kiedyś miałem takie zamówienie , aż wstyd pisać...
01 października 2015 18:30 / 3 osobom podoba się ten post
piotrpan

Jakoś trzeba sobie w życiu radzić...

Do pracy weź się porządnej, jak na faceta przystało, a nie za opowiadanie pierdół i ich wykonywanie, no chyba że nie jesteś mężczyzną, co jest wielce prawdopodobne