napisze jutro jak to było z tym zamówieniem , faktycznie wyszedłem na dzięcioła.
napisze jutro jak to było z tym zamówieniem , faktycznie wyszedłem na dzięcioła.
Byłaś ,żeby sie wyrejestrować?U mnie można to zrobić telefonicznie lub firma faxem wyrejestrowuje/ta z która wyjeżdżasz/Opis spotkania z Pudelkomaniaczka w tym topiku na 21 stronie:)Dzis jej nie spotkałam ,ale poznałam za to kandydatke na opiekunkowa świeżynkę i oczywiscie zareklamowałam nasze forum jako kopalnię wiedzy)Idę w końcu orzechy zebrac bo dzięcioły wszystko zeżrą:)
No niestety u mnie telefonicznie się nie można wyrejestrować. Można pocztą wysłać wypełniony druczek. Ja byłam osobiście z umową w łapkach. Data podjęcia pracy 01.10.2015. Panienka mi powiedziała, że pomimo że mam podpisaną umowę to wyrejestrowac się mogę dopiero 01.10.15 r. czyli w dniu w którym podejmuję pracę. Nie mogę też zostawić wypisanego druku z tą datą. Musi być po ichniejszemu. Rece opadają............ niech ich już zlikwidują, będzie dużo zaoszczędzonych pieniędzy.
Nad panienką jest jakiś przełożony a panienka niedouczona w przepisach:)Te przepisy chyba są obligatoryjne dla wszystkich PUP a przynajmniej powinny.
Mam pytanie o dekoder DVBT. Co jakiś czas znikają wszystkie pogramy poza 1,2,Polonia,INFO.Na pozostałych kanałach jest hasełko "brak sygnału":(Co można z tym zrobić?Te kanały ,które są to chyba nie kwestia anteny bo jest nowa i one odbierają bdb.Dzi s cały dzień mam tylko te 4:(
Mam 16 klas szkoły, sama podstawówka , w każdej po 2 lata , jest mi ciężko pisać :placz3:
To tyle co ja. Tylko mnie to z zawodówką tyle zajęło. Wszystko przez czytanie dużych ilości książek niekoniecznie lektur.Na naukę już czasu zbrakło.
Nie spisz? to pogadamy troche?
No też spać nie mogę. Moja Podopieczna chrapie, a ja czuwam, czy chrapie regularnie.
Pusto na forum coś.ostatni wpis przed godziną był. Położyłem się spać, ale męczyłem się zbytnio i uznałem,że poczytam forum. Miło mi, że tu jesteś.
Mnie tez milo,że moge się wygadać w dodatku z męzczyzna z cygarem" i o tej porze i to w samotnosci? fiu fiu:)
Mnie tez milo,że moge się wygadać w dodatku z męzczyzna z cygarem" i o tej porze i to w samotnosci? fiu fiu:)