W domu # 6

14 listopada 2015 14:36
MeryKy

Ja też nie wiem co to bo w Katowicach jest WORD ? :-)

a po polsku ?
14 listopada 2015 14:44 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

a po polsku ?:-)

Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego...tak myślę bo tam prawko robiłam
14 listopada 2015 14:52
ORIM

co to jest ZORD ? 

Nie jest to  Zachodniopomorski Ośrodek Ruchu......??
14 listopada 2015 16:28
Ewelina1

Nie jest to  Zachodniopomorski Ośrodek Ruchu......??

Może i tak- w Szczecinie jest WORD- Wojewódzki itd.
14 listopada 2015 16:36
tina 100%

Może i tak- w Szczecinie jest WORD- Wojewódzki itd.

W Katowicach też:)
Tak tylko kombinowałam:)
14 listopada 2015 16:50 / 1 osobie podoba się ten post
Ewelina1

W Katowicach też:)
Tak tylko kombinowałam:)

Dobrze wykombinowałaś- ZORD , czyli zachodnipomorski.... w Koszalinie jest :)
14 listopada 2015 16:52 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dobrze wykombinowałaś- ZORD , czyli zachodnipomorski.... w Koszalinie jest :)

No to niech mi ktoś powie,że blondyny goopie są........to palec w oko włożę:dokucza:
14 listopada 2015 18:51 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

co to jest ZORD ? 

Zachodniopomorski Ośrodek Ruchu Drogowego:) 
14 listopada 2015 18:55 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Zachodniopomorski Ośrodek Ruchu Drogowego:) 

Już dawno na to wpadłam.....hahaha
14 listopada 2015 19:08 / 1 osobie podoba się ten post
Ewelina1

Już dawno na to wpadłam.....hahaha:-)

Zaczynam czytanie forum od zacytowanych postów:)Nie zauważyłam ,że już rozpracowaliście ten skrót:):):):):)
14 listopada 2015 19:13 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Zaczynam czytanie forum od zacytowanych postów:)Nie zauważyłam ,że już rozpracowaliście ten skrót:):):):):)

Dokładnie taką samą strategię prowadzę na forum Kasieńko:)
19 listopada 2015 07:14 / 3 osobom podoba się ten post
Witam z rana. Siedzę nad poranną kawusią, bo nie wiem po co wstałam o 6oo. Kurcze to chyba tak działa na mnie konieczność wyjazdu "do roboty". Tak fajnie w domciu jest a tu w poniedziałek trzeba będzie do DE się wybierać. Nie chcem ale muszem, jak wszyscy na tym forum.
19 listopada 2015 07:36 / 5 osobom podoba się ten post
Ewelina1

No to niech mi ktoś powie,że blondyny goopie są........to palec w oko włożę:-):dokucza:

Są goopie.To znaczy ja.Moje blond włosy ufarbowałam złotym blondem.Wiadomo odrosty były to myślę trzeba się trochę odnowić.Czubek ,grzywka, lekko przód jest złoty wpadający w brąz ,reszta blond jasny.Jak zobaczylam efekt ,to wkurzyłam się na maksa.Dobrze ,że włosy na głowie siedzą ,a sezon czapkowy zaczáł się.Wygląda to dziwnie,ale nie umiera się od mojej głupoty.A taki ładny kolor był na opakowaniu.Nic to zaraz wracam do domu,to porządek zrobię.
19 listopada 2015 07:48 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Witam z rana. Siedzę nad poranną kawusią, bo nie wiem po co wstałam o 6oo. Kurcze to chyba tak działa na mnie konieczność wyjazdu "do roboty". Tak fajnie w domciu jest :taniec2: a tu w poniedziałek trzeba będzie do DE się wybierać. Nie chcem ale muszem, jak wszyscy na tym forum.

Jak, nie wiesz po co?Żeby wspólnie ze mną kawusię wypić:):):):)Też pomalutku zbieram się do wyjazdu/28/Te domowe poranki wczesne,przy kawie ,takie niespieszne ,nie musowe to bardzo cenna rzecz-wstajesz bo chcesz ,a nie bo musisz:)U mnie to i słonko kawusię chyba pija bo też wstało:):):):):)Pora odpalić wrotki i wziąć się do jakiej roboty pożytecznej póki weny :):):):):)Miłego dnia:)
19 listopada 2015 12:02 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Są goopie.To znaczy ja.Moje blond włosy ufarbowałam złotym blondem.Wiadomo odrosty były to myślę trzeba się trochę odnowić.Czubek ,grzywka, lekko przód jest złoty wpadający w brąz ,reszta blond jasny.Jak zobaczylam efekt ,to wkurzyłam się na maksa.Dobrze ,że włosy na głowie siedzą ,a sezon czapkowy zaczáł się.Wygląda to dziwnie,ale nie umiera się od mojej głupoty.A taki ładny kolor był na opakowaniu.Nic to zaraz wracam do domu,to porządek zrobię.

Eeee tam, Teresa nie jest głupio. Popatrz na to inaczej, nikt w okolicy prawdopodobnie nie jest taki orginalny jak TY  a za to zawsze się "płaci". Uczucie bezcenne.