W domu # 6

19 listopada 2015 12:04 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Jak, nie wiesz po co?Żeby wspólnie ze mną kawusię wypić:):):):)Też pomalutku zbieram się do wyjazdu/28/Te domowe poranki wczesne,przy kawie ,takie niespieszne ,nie musowe to bardzo cenna rzecz-wstajesz bo chcesz ,a nie bo musisz:)U mnie to i słonko kawusię chyba pija bo też wstało:):):):):)Pora odpalić wrotki i wziąć się do jakiej roboty pożytecznej póki weny :):):):):)Miłego dnia:)

Z Tobą Kasiu zawsze kawusie wypiję, nawet o 6oo rano. 
A te domowe poranki kocham !!  
19 listopada 2015 12:09 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Z Tobą Kasiu zawsze kawusie wypiję, nawet o 6oo rano. 
A te domowe poranki kocham !!  

To ja mam przyjechać/nie wiem gdzie:(/ czy Ty zawitasz?:):):):):)
19 listopada 2015 12:24
kasia63

To ja mam przyjechać/nie wiem gdzie:(/ czy Ty zawitasz?:):):):):)

na razie to chyba nam zostanie wirtualne picie kawusi a kiedyś trzeba sie będzie umówić. Ta robota rozwala wszystkie terminy. Sama wiesz jak jest   Ale coś mi się wydaje, że prędzej ja Cię odwiedzę w PL niż Ty mnie, bo Ty masz ciekawsze okolice Kasiu. U mnie tylko kupa kurzu i hałasu.
19 listopada 2015 18:43 / 1 osobie podoba się ten post
nic nie zrobilas ! A konkretnie nie wylaczylas przesylania danych pakietowych.Tak wiec poszlo wszystko na internet i aktualizacje aplikacji.
Wylacz dane pakietowe lub ogranicz ich przesylanie.Inaczej co jakis czas bedzie ci znikac kasa z kata.W romingu jeszcze szybciej
19 listopada 2015 18:46
Oj bidula,internet Ci zeżarł wszystko.Zrób jak Ci ORIM napisał
19 listopada 2015 19:09 / 1 osobie podoba się ten post
To juz tak jest że trzeba frycowe zapłacić. Człowiek się uczy na własnych błędach. Kiedyś na granicy sobie właczyłam internet jak jechałam do domu i mi pożarło wszystko co miałam na koncie. Chyba z 70 złociszy. Nie miałam jak nawet do domu zadzwonić że już dojeżdżam. I jeszcze do tego mi skubana komórka pipała co kilka minut doładuj konto. Chciała mnie z torbami puścić . Jak zajechałam do domu to mi córka jakąś transmisję danych wyłączyła w ustawieniach  I teraz nawt nie właczam tego dziadostwa 
19 listopada 2015 19:11 / 1 osobie podoba się ten post
Musisz to wyłaczyć bo Ci następne doładowanie pożre 
19 listopada 2015 19:18 / 2 osobom podoba się ten post
Od zawsze mam telefon komórkowy w Orange, kiedyś Idea o ile mnie pamięc nie myli. Od wielu lat miałam na kartę, poniewaz ja telefonistka jestem i rachunki miałam koszmarne za moje gadanie. Mając na kartę i tak doładowywałam sobie konto za co najmniej 200 zł miesięcznie, bo przeciez nie wszedzie da się zadzwonic na stacjonarny ( w Niemczech mam darmowe na Polskę) Wkurzyłam się więc i poszukałam co to mozna zrobic, zeby oszczędzić trochę grosza.
Okazało się, że Orange ma teraz taki pakiet na abonament, że nie dość, że darmowe do wszystkich sieci , to mam jeszcze 400 minut w roamingu, oraz na przesył danych 80 czegoś Kb Mb nie wiem, bo nie uzywam, bo mam stary telefon.
Płacę sobie 29,99 zł miesięcznie i gadam ile wejdzie. Jestem bardzo zadowolona.
19 listopada 2015 19:37 / 1 osobie podoba się ten post
ok
19 listopada 2015 20:41 / 1 osobie podoba się ten post
Ty ten palec grzebalec to masz nadpobudliwy,naprawdę:):):)Zawsze cos narozrabiasz a potem płacz....Podejrzewam,że nie włączyłas roamingu,albo net Ci zeżarł to co po rozmowach zostało:)Bing to wyszukiwarka.Jak wyskoczyła tzn.że juz była zainstalowana.Ale Emilia więcej oblatana,więc juz nie gmeraj paluchem bo całkiem spsujesz ,psujo:):):)Spokojnej podrózy bez opóźnień  bo doszły mnie słuchy ,ze sie teraz długo czeka na ganicy:(Napisz jak z przekraczaniem było.
19 listopada 2015 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
Wejdź w ustawienia i wyłącz transmisję danych :) Jak masz smartfona i router w poblizu, a chcesz z internetu skorzystać, to się przez wifi z internetem połącz :)
19 listopada 2015 23:23 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Wejdź w ustawienia i wyłącz transmisję danych :) Jak masz smartfona i router w poblizu, a chcesz z internetu skorzystać, to się przez wifi z internetem połącz :)

Nie straszcie.Chcę nabyć nową telefonizację( czyt.nowszej generacji).Przecież nie zarobię na doładowania jak to mi będzie szło w takim tempie jak u Andrei.Co ma być ,co nie co jest ważne ,a co mniej.Laik jestem ,ale jak wszyscy to wszyscy babcia teź.
20 listopada 2015 07:47 / 2 osobom podoba się ten post
Do wyjazdu zostało mi 4 dni. Tym razem jadę do dużego miasta - Hannower. No nie wiem jak ja to zniosę bo ja lubię zadupia.
Kasiu63 nie wiem jak daleko będziesz miała do mnie ale.....

Siedząc w domciu zrobiłam zbadałam poziom wit D3 - masakra, poniżej normy.
20 listopada 2015 08:21 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Do wyjazdu zostało mi 4 dni. Tym razem jadę do dużego miasta - Hannower. No nie wiem jak ja to zniosę :lol2: bo ja lubię zadupia.
Kasiu63 nie wiem jak daleko będziesz miała do mnie ale.....

Siedząc w domciu zrobiłam zbadałam poziom wit D3 - masakra, poniżej normy.

Daleko:(Będę koło Kassel.Miałam rczej PL na myśli:)
W aptece jest preparat z vit.D3 dla dorosłych.Kup i pilnuj tego bo niedobór D3 to droga do osteoporozy m.in.Za małona powietrzu przebywasz,nawet jak nie ma słonca to D3 do nas dociera.Podobnie jak Ty wole zadupia,z prostej przyczyny:)Nie ma sklepów ,nie ma pokus:)Bo jak są to jakoś tak nogi same niosą:):):):)Hi hi hi
20 listopada 2015 09:25 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Nie straszcie.Chcę nabyć nową telefonizację( czyt.nowszej generacji).Przecież nie zarobię na doładowania jak to mi będzie szło w takim tempie jak u Andrei.Co ma być ,co nie co jest ważne ,a co mniej.Laik jestem ,ale jak wszyscy to wszyscy babcia teź.

Nie straszę :) PIsze , jak się pozbyć problemu. Dane pakietowe można dzwoniąc do biura obsługi klienta wyłączyć, ale jest prostsza metoda wyłączając w telefonie transmisję danych.