W domu # 6

30 listopada 2015 21:55 / 6 osobom podoba się ten post
Witam Was z domu. Tu dopiero pracować muszę, ale po moich lekkich "wczasach" w de - i tę pracę wykonam z radością.
01 grudnia 2015 08:37 / 2 osobom podoba się ten post
witajcie w bardzo smutnym dla mnie okresie wczoraj po poludniu odeszla najukochansza osoba na tym swiecie,choroba ja pokonala.........osoba ktora mnie wychowala na taka jaka jestem......osoba pelna ciepla ,milosci,zawsze gotowa pomoc,z kazdej sytuacji znajdujaca wyjscie......moja babcia.........serce mi peka swiat sie zawalil :(
01 grudnia 2015 08:47 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

witajcie w bardzo smutnym dla mnie okresie wczoraj po poludniu odeszla najukochansza osoba na tym swiecie,choroba ja pokonala.........osoba ktora mnie wychowala na taka jaka jestem......osoba pelna ciepla ,milosci,zawsze gotowa pomoc,z kazdej sytuacji znajdujaca wyjscie......moja babcia.........serce mi peka swiat sie zawalil :(

Serdeczne wyrazy współczucia Madziu . Serce pęka , wydaje się człowiekowi , że świat się zawalił ....Nie zawalił się świat Madziu , bo takie nasze zycie , tak musi być , rodzimy sie po to , żeby żyć i żeby kiedyś umrzeć . Przytulam Cię mocno , mocno , mocno i jednocześnie daję kopniaka , bo Ty dalej musisz żyć . Madziu , myślę , że na tym naszym forum nie ma osoby , która by kogoś bliskiego nie straciła ? Trzymaj się Magda i nie pisz , że świat się zawalił , bo Twoja Ukochana Babcia napewno by tego nie chciała , żebyś traciła sens życia , żeby cały świat Ci się zawalał . Trzymaj się Madzia 
01 grudnia 2015 09:13 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

Magda - przytulam.
Twoja Babcia nie chciałaby, aby Twój swiat się walił. Piszesz, że w każdej sytuacji można się podnieść i iść dalej - Ona dawała tego swiadectwo.. Zachowaj Ją w sercu i idź dalej. Ona nie odeszła, dopóki żyć będzie w twoim sercu.
01 grudnia 2015 09:14 / 3 osobom podoba się ten post
Spełniam swoje marzenia: kawa w łóżku.
Dom pachnie domem.
01 grudnia 2015 09:39
magdalena_k

Magda, bardzo mi przykro. Współczuje i przytulam.
01 grudnia 2015 10:33 / 10 osobom podoba się ten post
Wróciłam drugi raz do domku . Najpierw z Niemiec, a teraz z Malborka . Jak fajnie być w swoim łóżku, oglądać swój telewizorek i swoje programy w nim. No i odnośnie siedzenia przed telewizorem - za dużo tego i jakoś coraz więcej miejsca potrzebuję, aby na tej kanapie wygodnie siedzieć . Postanowiłam każdego dnia pospacerować sobie, a na kolejny wyjazd do pracy kupiłam kijki. Tam w Niemczech to wszyscy chodzą i nie jest to żadną sensacją, a miejsce mam przepiękne. Mnóstwo ścieżek spacerowych i to takich romantycznych. Dobrze być w domku
01 grudnia 2015 11:12 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

Wróciłam drugi raz do domku :-). Najpierw z Niemiec, a teraz z Malborka :-). Jak fajnie być w swoim łóżku, oglądać swój telewizorek i swoje programy w nim. No i odnośnie siedzenia przed telewizorem - za dużo tego i jakoś coraz więcej miejsca potrzebuję, aby na tej kanapie wygodnie siedzieć :-(. Postanowiłam każdego dnia pospacerować sobie, a na kolejny wyjazd do pracy kupiłam kijki. Tam w Niemczech to wszyscy chodzą i nie jest to żadną sensacją, a miejsce mam przepiękne. Mnóstwo ścieżek spacerowych i to takich romantycznych. Dobrze być w domku :-)

U nas w kraju tez już chodzą parami i grupami. Są nawet kluby kijkowe. Ja chodze sama dlatego ,że lubie bardzo wczesnie rano iść i idę bardzo szybko,aż sie zmęczę. Nie lubie spacerować z kijami tak "noga za nogą".

A,  że w domu dobrze być to masz 100% rację
01 grudnia 2015 11:32 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

Nie podoba mi się Twój post ale dałam laika świadomie bo jestem z Tobą,
łączę się z Tobą w Twoim bólu, smutku i bardzo rozumiem Ciebie....
Magdalenko, świat istnieje dalej ... i Ty też,
Twoja Babcia powiedziałaby, że masz się wziąć w karby i żyć ....
Masz jeszcze na tym świecie wiele do zrobienia.....
01 grudnia 2015 13:31
magdalena_k

Madziu, wyrazy współczucia :(.
01 grudnia 2015 13:35
magdalena_k

Magdalenko , wiem z  wcześniejszych Twoich wpisów jak  bliska Ci była  babcia. Przytulam Cię micno....
01 grudnia 2015 15:15
przykre to bardzo jak ktoś b. bliski odchodzi,Przytulam Mocno,
01 grudnia 2015 15:47
magdalena_k

Wyrazy współczucia....
Miałam nadzieję,że to ona pokona chorobę,że zdoła jej się wyrwac.

Trzymaj się  

01 grudnia 2015 15:48
magdalena_k

Najszczersze wyrazy współczucia.....Twoja babcia jest teraz w Niebie....i będzie Cie wspierać......jeśli minie z czasem Twój ból.....będziesz odczuwać jej opiekę w trudny sytuacjach..........pielęgnuj dobre wspomnienia i usmiechaj się do swojej babci...........Ona tam bez bólu cielesnego na ciebie spoglada..........i przytula....
01 grudnia 2015 15:58
Moje wyrazy współczucia dla Magdaleny K