W domu # 6

29 listopada 2015 17:44 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

ale to jest temat "w domu" wiec w PL:-)

jasne.....ale jazda ta sama.....i po prawej stronie....
30 listopada 2015 05:09 / 10 osobom podoba się ten post
Jestem w Polsce!! W Słubicach. Siedzę w Sindbadzie i mam neta !!! Europa !
Na razie pachnie spalinami, ale liczę na poprawę.
30 listopada 2015 07:58 / 5 osobom podoba się ten post
No,plan robót domowych przygotowany i po małym odpoczynku biorę się za "odgruzowanie".Ale to będzie baaardzo przyjemna praca,którą z godziny na godzinę będzie widać gołym okiem.Tylko kto mi powie dlaczego tak wcześnie wstałam????
30 listopada 2015 09:05 / 8 osobom podoba się ten post
Mój kolejny polski dzień zaczął się od psiej pobudki czyli...przeciąganie psim brzuchem po mojej twarzy hihi. To nic...brakuje mi tak bardzo,że zamiast się denerwować na sucz ,że mnie gniecie z samego rana,wytarmosiłam ją.
Jak sobie pomyslę,że niedługo znowu musze wsiadać do busa i znowu jechać......na zapas chyba nie da się nacieszyć domem?
30 listopada 2015 09:12 / 3 osobom podoba się ten post
Benita

Jasne ze sie poprawi ! Na zapach cieeeniuuutkiej kawy
30 listopada 2015 09:14 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Jasne ze sie poprawi ! Na zapach cieeeniuuutkiej kawy:-)

W euforii powrotnej i tak nie czuć smaku kawy,najważniejszy jest krajobraz
30 listopada 2015 12:33 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Pamietaj, że obiecałaś zaglądać do nas, że o nas nie zapomnisz  i wesprzesz w czasie świat. Papa odpoczywaj sobie, chociaż przed świętami to chyba niemożliwe. 
30 listopada 2015 12:38 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Pamietaj, że obiecałaś zaglądać do nas, że o nas nie zapomnisz :-) i wesprzesz w czasie świat. Papa odpoczywaj sobie, chociaż przed świętami to chyba niemożliwe. 

I tak zamierzam się dobrze bawić
30 listopada 2015 12:52 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

I tak zamierzam się dobrze bawić

Przyjemnego wypoczynku, baw się dobrze 
30 listopada 2015 13:01 / 8 osobom podoba się ten post
Witajcie,melduje się z domu!
Bus przyjechał po mnie z 8godz opóźnieniem! na granicy polscy celnicy zrobili nam szczegółową kontrolę łącznie z prześwietleniami bagaży i psami w busie.
Teraz laba i nic nie robienie :)
30 listopada 2015 14:16 / 2 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Witajcie,melduje się z domu!
Bus przyjechał po mnie z 8godz opóźnieniem! na granicy polscy celnicy zrobili nam szczegółową kontrolę łącznie z prześwietleniami bagaży i psami w busie.
Teraz laba i nic nie robienie :)

Może celnicy dostali cynk, że uchodźcy chcą się do Polski przedostać? 
30 listopada 2015 14:59 / 3 osobom podoba się ten post
Wrocilam do domu. Gdzie nie popatrze tam wojny...dokladniej Gwiezdne Wojny... Wszedzie sa... Klocki lego, puzzle, plakat... Synek urodziny mial Koledzy w prezencie przyniesli mase tego... Tak mnie korci, zeby mu czesc klockow schowac... Myslicie, ze zauwazy?
30 listopada 2015 16:10 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Wrocilam do domu. Gdzie nie popatrze tam wojny...dokladniej Gwiezdne Wojny... Wszedzie sa... Klocki lego, puzzle, plakat... Synek urodziny mial:-) Koledzy w prezencie przyniesli mase tego... Tak mnie korci, zeby mu czesc klockow schowac... Myslicie, ze zauwazy?:-)

Nie zauważy.
30 listopada 2015 16:47 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Wrocilam do domu. Gdzie nie popatrze tam wojny...dokladniej Gwiezdne Wojny... Wszedzie sa... Klocki lego, puzzle, plakat... Synek urodziny mial:-) Koledzy w prezencie przyniesli mase tego... Tak mnie korci, zeby mu czesc klockow schowac... Myslicie, ze zauwazy?:-)

5 - 6 latek zauważy i zamiast " gwiezdnych " będziesz miała wojnę domową .....wybieraj co lepsze ?
30 listopada 2015 17:34 / 1 osobie podoba się ten post
Zaryzykowalam i schowalam dwie sztuki Na wszelki wypadek do szafki, ktora i tak pelna jego gier jest. Oczywiscie nie na wierzchu. Jak zauwazy to nawet jesli bedzie probowal, to mu ta wojne w zarodku zniszcze Jednak jest spora szansa, ze nie zauwazy Duzo dostal, moze sie pogubic