Sportowe wydarzenia

12 czerwca 2016 20:16 / 6 osobom podoba się ten post
lolowa

moja babunia obejrzała mecz , hymn Polski odśpiewała -- cieszyła się jak dziecko , że wygraliśmy , to ja jej mówię , że drużyna niemiecka gra o 21 --- a ona --- "to nie ma znaczenia , idę spac - ważne , że Polska wygrała ":aniolki:

normalnie super babunia
12 czerwca 2016 20:20 / 11 osobom podoba się ten post
Moja mała wnusia też kibicowała
12 czerwca 2016 20:25 / 6 osobom podoba się ten post
leni

normalnie super babunia:-):niech zyje:

to nie ma się co dziwic , że siedzę tu już 4 lata --- to moje drugie ME w de
12 czerwca 2016 20:30 / 3 osobom podoba się ten post
W czwartek to dopiero będą emocje. Och, żeby tak powtórzyli wygraną!
12 czerwca 2016 20:36 / 8 osobom podoba się ten post
Chwalę drużynę polską, bo wygrała.
Ale jak wszyscy zechcą zostać gwiazdami jak Lewandowski i zamiast podawać do świetnie ustawionego Lewego, zaczną sami strzelać prosto do rąk bramkarza przeciwnika, to będzie zawsze tylko 1:0 he, he, he dla nas.
12 czerwca 2016 20:40 / 5 osobom podoba się ten post
Lewandowski nie strzelił, ale wszędzie go było pełno. Podoba mi się w nim to, że samolubny to nie jest.
12 czerwca 2016 21:20 / 5 osobom podoba się ten post
Też mi się podoba, ze nie myśli tylko o sobie. Zespół wygrał, bo to praca całego zespołu wygrała. Każdy przeciwnik będzie pilnował Lewandowskiego, każdy !! bo jest wyjątkowym fachowcem w swojej dziedzinie. Ciesze się, że Milik wykorzystał swoją szansę i ciesze się, że drużyna zapracowała na to. Cieszę się, że mamy drużynę !!!!!!!!! Juhuuuuuuu
12 czerwca 2016 21:23 / 4 osobom podoba się ten post
I Kapustka jaki mecz rozegrał.
12 czerwca 2016 21:37 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra2

I Kapustka jaki mecz rozegrał.

Kurde, młody wilk !!!
12 czerwca 2016 21:47 / 6 osobom podoba się ten post
dodane na zapodaj.netHosting zdjęć na fora i blogiKibice czekali z niecierpliwością:) warto było:)
12 czerwca 2016 22:04 / 3 osobom podoba się ten post
Oglądacie mecz Niemcy:Ukraina? Obejrzałam z babcią tylko pierwszą połowę bo powstrzymac emocji nie mogłam jak Ukraina 2 razy stworzyła piękną akcję.
No a moja pdp razem ze swoją koleżanką kibicowała Naszym ( albo dobrze udawałay)
12 czerwca 2016 22:07 / 1 osobie podoba się ten post
Oglądam i się martwię, że ta Ukraina coś dobra jest.
12 czerwca 2016 22:08 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Oglądacie mecz Niemcy:Ukraina? Obejrzałam z babcią tylko pierwszą połowę bo powstrzymac emocji nie mogłam jak Ukraina 2 razy stworzyła piękną akcję.
No a moja pdp razem ze swoją koleżanką kibicowała Naszym ( albo dobrze udawałay) :-)

Oby nikt nie powiedział Niemcom i Ukraińcom, że w czwartek mają następny mecz, to w tym tempie się dzisiaj wyprują
12 czerwca 2016 22:10 / 3 osobom podoba się ten post
Iwanilia, dobrze udawały !! Albo pomieszało im się, że Ukraina "nasza" czyli ich jest
12 czerwca 2016 22:16 / 2 osobom podoba się ten post
Hurra,Polska wygrala a teraz Niemcy prowadzą-supcio