Sportowe wydarzenia

13 czerwca 2016 15:09 / 7 osobom podoba się ten post
Knorr

To aluzja też i do mnie.
Nie lubię niemieckiej drużyny piłki nożnej i nigdy ich nie lubiłem. Zadufani w sobie, graja brzydką piłkę. Są jak maszyna, która się nie zacina. To nieludzkie jest przecie. Zero fantazji czy piłkarskiej "maestrii".
I ich nie polubię. Ale to tylko 11 niemieckich ludków nie lubię. A gdzie tam im do całego narodu.

Ja tez nie lubie niemieckiej druzyny pilki noznej  I chocby nie wiem co ,zawsze kibicuje ich przeciwnikom ;)) Tak mam i juz ;)) I dobrze mi z tym na dodatek 
13 czerwca 2016 15:43 / 6 osobom podoba się ten post
Stres...a fuuj!!! 
Musialam, musialam sie z wami podzielic. Najpierw zul gume a potem na dodatek takie kwiatki!
13 czerwca 2016 15:55 / 4 osobom podoba się ten post
kika1

Stres...a fuuj!!! 
Musialam, musialam sie z wami podzielic. Najpierw zul gume a potem na dodatek takie kwiatki!

On jest wstrętny i niemyślący . Zapomniał , że go kamera złapie ? kiedyś widziałam podobna z nim akcję na żywo , na jakimś meczu . Wtedy wydłubywał z nosa .....musiał być strasznie głodny ....Ale jak pozory mogą nas mylić ? na pierszy rzut oka - przystojniak , facet na którym można oko zawiesić a w rzeczywistości obrzydliwiec  . Jeszcze raz 
13 czerwca 2016 16:02 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

On jest wstrętny i niemyślący . Zapomniał , że go kamera złapie ? kiedyś widziałam podobna z nim akcję na żywo , na jakimś meczu . Wtedy wydłubywał z nosa .....musiał być strasznie głodny :wymiotuje:....Ale jak pozory mogą nas mylić ? na pierszy rzut oka - przystojniak , facet na którym można oko zawiesić a w rzeczywistości obrzydliwiec  . Jeszcze raz :blee:

Wkurza mnie jego pewnosc siebie, zarozumialstwo i buta podczas niektorych wypowiedzi, niestety nie przytocze ich... chodzi o wywiad na temat ukrainskiej druzyny. Zwykle stoje za slabszymi i im kibicuje!
13 czerwca 2016 16:09 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

Stres...a fuuj!!! 

o fuuujjjjjj!
13 czerwca 2016 16:11 / 4 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Cieszyłam sie razem z pdp ,że  Niemcy wygrali. Cieszylismy sie też razem w wygranej Polaków. Niech wygrywa zawsze lepszy . Takie są założenia sportu i to bez względu na narodowość zawodników i na uprawianą dyscyplinę. Gdybym miała awersje do Niemców nie pracowałabym tutaj. Bo jak mozna nieść pomoc komus kogo sie nie lubi i źle mu się życzy . 

Pomocy staruszkom, jak najbardziej udzielam, pomagam i to niezaleznie w jakim kraju zyja:)
Mozesz rozwinac co mialas na mysli piszac "Gdybym miała awersje do Niemców nie pracowałabym tutaj".
Piszemy o sporcie i jego kulisach, nie oceniamy calej spolecznosci niemieckiej!  

Witam Cie, nawet ja zauwazylam Twoja dluzsza nieobecnosc, fajnie ze jestes:)))

13 czerwca 2016 16:25 / 2 osobom podoba się ten post
kika1

Stres...a fuuj!!! 

Aaaaaa!!! Okropne ale...no w sporcie bywa jak bywa. Takie zwierzatka mentalne z ludzi wychodza. Przepraszam,ale musze sie zasmiac 
13 czerwca 2016 16:26 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

On jest wstrętny i niemyślący . Zapomniał , że go kamera złapie ? kiedyś widziałam podobna z nim akcję na żywo , na jakimś meczu . Wtedy wydłubywał z nosa .....musiał być strasznie głodny :wymiotuje:....Ale jak pozory mogą nas mylić ? na pierszy rzut oka - przystojniak , facet na którym można oko zawiesić a w rzeczywistości obrzydliwiec  . Jeszcze raz :blee:

No czego Ty chcesz od bursztynow z nosa?? Dobra kulka nie jest zla. 
13 czerwca 2016 16:30 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Aaaaaa!!! Okropne ale...no w sporcie bywa jak bywa. Takie zwierzatka mentalne z ludzi wychodza. Przepraszam,ale musze sie zasmiac :lol1:

Mam nadzieje, ze wiesz co piszesz... "no w sporcie bywa jak bywa".
 Buziole sle;)

13 czerwca 2016 16:35 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

No czego Ty chcesz od bursztynow z nosa?? Dobra kulka nie jest zla. :lol2:

Hmm...  mnie nic w nim nie zadziwi:(
13 czerwca 2016 16:36 / 2 osobom podoba się ten post
kika1

Mam nadzieje, ze wiesz co piszesz... "no w sporcie bywa jak bywa".
 Buziole sle;)

ciiii...Prowokuje  
Ja tez Tobie sle buziole,usciski i mase pozytywnej energii. Rozum jakby mi na swoje miejsce wraca i nerwy sie daly uglaskac. Ufff,zmeczona juz tym wszystkim bylam ;)
13 czerwca 2016 16:38 / 3 osobom podoba się ten post
kika1

Hmm...  mnie nic w nim nie zadziwi:(

No jest obrzydliwy ale ja sie tyyyle napatrzylam na roznych Niemcow i ich "nietypowe zachowania" ,ze w szok nie popadlam widzac to zdjecie,chociaz sie zniesmaczylam.
13 czerwca 2016 16:40 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

ciiii...Prowokuje :-) 
Ja tez Tobie sle buziole,usciski i mase pozytywnej energii. Rozum jakby mi na swoje miejsce wraca i nerwy sie daly uglaskac. Ufff,zmeczona juz tym wszystkim bylam ;)

Zauwazylam, lzej mi na duszy:)
By byc w temacie... stresuje sie czwartkiem, rodzina obstawia 2:1 dla Niemcow:(
Jestem jedyna ktora wierzy w nasze zwyciestwo.
13 czerwca 2016 16:57 / 4 osobom podoba się ten post
kika1

Zauwazylam, lzej mi na duszy:)
By byc w temacie... stresuje sie czwartkiem, rodzina obstawia 2:1 dla Niemcow:(
Jestem jedyna ktora wierzy w nasze zwyciestwo.

Ja tez mam problemy z wiara ale...jesli mecz bedzie dobry to milo popatrzec bez wzgledu na wynik. A jesli beda dreptac i sie motac(o naszych mowie) no to...skucha i przykro ogladac. Kciuki natomiast bede trzymala z calych sil!! I dmuchala na pilke!! I krzyczala :
POLSKA GOLA!! POLSKA GOLA!! 
13 czerwca 2016 17:57 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

To aluzja też i do mnie.
Nie lubię niemieckiej drużyny piłki nożnej i nigdy ich nie lubiłem. Zadufani w sobie, graja brzydką piłkę. Są jak maszyna, która się nie zacina. To nieludzkie jest przecie. Zero fantazji czy piłkarskiej "maestrii".
I ich nie polubię. Ale to tylko 11 niemieckich ludków nie lubię. A gdzie tam im do całego narodu.

Zaraz dopatrujesz sie aluzji. Swoje zdanie napisałam . Nie mogę ? A tych co na ławce rezerwowych siedzą to juz lubisz?

Już wiem nie lubisz 11 Niemcow i slimaki solą posypujesz. Męskie podejście .