Sportowe wydarzenia

12 czerwca 2016 22:40 / 8 osobom podoba się ten post
Po meczu

12 czerwca 2016 23:02 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Iwani:na wozku2:lia, dobrze udawały !! Albo pomieszało im się, że Ukraina "nasza" czyli ich jest :-)

Raczej nie ,bo demencji żadna z nich nie ma.Jednak możliwe ,że aktorstwo uskuteczniały
12 czerwca 2016 23:04 / 5 osobom podoba się ten post
MartaP

Hurra,Polska wygrala a teraz Niemcy prowadzą-supcio:brawo1:

to drugie mnie jakos nie cieszy wcale.
12 czerwca 2016 23:04 / 4 osobom podoba się ten post
12 czerwca 2016 23:08 / 6 osobom podoba się ten post
Kibicowałam Ukrainie,bardzo ładnie grali,szkoda że im się nie udało strzelic choć jednego gola tym naburmuszonym Niemcom...
13 czerwca 2016 09:12 / 1 osobie podoba się ten post
Niestety nie oglądałam meczu , dopiero potem skrót i bramkę . Nasi tak dobrze grali cały mecz , czy tylko wymęczyli gola i kilka sytuacji ?
13 czerwca 2016 09:23 / 2 osobom podoba się ten post
BaskaS

Niestety nie oglądałam meczu , dopiero potem skrót i bramkę . Nasi tak dobrze grali cały mecz , czy tylko wymęczyli gola i kilka sytuacji ?

Dobrze grali. Fajny mecz
13 czerwca 2016 10:17 / 1 osobie podoba się ten post
Wiadomo ze pomocnicy dobrze grali. Nie wiadomo jak obrona, bo tylko się naspacerowali :)
13 czerwca 2016 11:05 / 2 osobom podoba się ten post
Mecz był niezły oglądałam między kawą a odkurzaniem, mogło być więcej bramek co najmniej 3-0
13 czerwca 2016 11:48 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Dobrze grali. Fajny mecz :-)

Postaram się obejrzeć nastepny mecz naszych w całości .
13 czerwca 2016 13:29 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Kibicowałam Ukrainie,bardzo ładnie grali,szkoda że im się nie udało strzelic choć jednego gola tym naburmuszonym Niemcom...

Pozdrawiam Cie Ivaniliko:) 
Zycze naszym w czwartek wygranej, obstawiam 1:2:)))
13 czerwca 2016 14:04 / 2 osobom podoba się ten post
BaskaS

Postaram się obejrzeć nastepny mecz naszych w całości .

Ja wczoraj latałam między tv a pdp. Musiałam obejrzeć! Ależ emocje były. Nadzieje moje wzrosły, bałam się że jak zawsze dostaną na otwarcie mistrzostw i będzie koniec. No ale nie chwalmy, żeby nie przechwalić. Żeby tylko wyszli z grupy...
13 czerwca 2016 14:16 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

TERAZ POWTORZYC TO SAMO Z NIEMCAMI,,,,,,,,,,I ALLELUJA.........
13 czerwca 2016 14:21 / 2 osobom podoba się ten post
Cieszyłam sie razem z pdp ,że  Niemcy wygrali. Cieszylismy sie też razem w wygranej Polaków. Niech wygrywa zawsze lepszy . Takie są założenia sportu i to bez względu na narodowość zawodników i na uprawianą dyscyplinę. Gdybym miała awersje do Niemców nie pracowałabym tutaj. Bo jak mozna nieść pomoc komus kogo sie nie lubi i źle mu się życzy . 
13 czerwca 2016 14:58 / 4 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Cieszyłam sie razem z pdp ,że  Niemcy wygrali. Cieszylismy sie też razem w wygranej Polaków. Niech wygrywa zawsze lepszy . Takie są założenia sportu i to bez względu na narodowość zawodników i na uprawianą dyscyplinę. Gdybym miała awersje do Niemców nie pracowałabym tutaj. Bo jak mozna nieść pomoc komus kogo sie nie lubi i źle mu się życzy . 

To aluzja też i do mnie.
Nie lubię niemieckiej drużyny piłki nożnej i nigdy ich nie lubiłem. Zadufani w sobie, graja brzydką piłkę. Są jak maszyna, która się nie zacina. To nieludzkie jest przecie. Zero fantazji czy piłkarskiej "maestrii".
I ich nie polubię. Ale to tylko 11 niemieckich ludków nie lubię. A gdzie tam im do całego narodu.