Sportowe wydarzenia

25 czerwca 2016 21:06 / 8 osobom podoba się ten post
hawana

A po co Wam krótkie spodenki jak oni w tych garniturkach tacy przystojni?:-)

A co dopiero bez garniturków, hmmmmm.
No dobra, glupawka mnie ogarnęła, bo już niedługo do domuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Poza tym starej babuleńce, takiej jak ja, to już wszystko wolno, nawet pomarzyć. :)
Idę, bo i tak zaraz mnie wywali z internetu. Uroki użyczonego neta od sąsiada - jak on wchodzi na kompa, to mnie wywala z sieci.
Basia, a dlaczego tylko jedno wiadro? Co tak skromnie? Trzy od razu, a jak nie da rady, to marny z niego zawodnik ( oczywiście mam tu na mysli tylko i wyłącznie piłkę nożną).
Siem rozgadałam, a mnie tu właściwie nie ma oficjalnie.
Pa. :)
25 czerwca 2016 21:06 / 3 osobom podoba się ten post
hawana

Ale dla mnie widok niezapomniany:-)

Aaaa, faceci w czerni 
25 czerwca 2016 21:07 / 4 osobom podoba się ten post
Lawenda

A co dopiero bez garniturków, hmmmmm.
No dobra, glupawka mnie ogarnęła, bo już niedługo do domuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Poza tym starej babuleńce, takiej jak ja, to już wszystko wolno, nawet pomarzyć. :)
Idę, bo i tak zaraz mnie wywali z internetu. Uroki użyczonego neta od sąsiada - jak on wchodzi na kompa, to mnie wywala z sieci.
Basia, a dlaczego tylko jedno wiadro? Co tak skromnie? Trzy od razu, a jak nie da rady, to marny z niego zawodnik ( oczywiście mam tu na mysli tylko i wyłącznie piłkę nożną).
Siem rozgadałam, a mnie tu właściwie nie ma oficjalnie.
Pa. :)

No właśnie:) Na platoniczną love szkoda czasu po prostu :)
25 czerwca 2016 21:11 / 11 osobom podoba się ten post
25 czerwca 2016 21:12 / 6 osobom podoba się ten post
A ja nie kibicuję Niemcom, bo lizusem nie jestem
25 czerwca 2016 21:14 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

A mnie bardzo żal, że z Niemcami nie wygraliśmy. Zaraz wam wytłumaczę dlaczego. Moja siostra pracuje w DE w firmie, którą wykupiła polska firma. Niemiecki szef nie był zadowolony, bo kto to widział, żeby Polacy Niemców wykupywali. Stwierdził, że dopóki wygrywamy z nimi (Polakami ) w nogę, to mogą sobie wykupywać. Siostra czeka na nasz wygrany z Niemcami mecz, bo wtedy wejdzie do gabinetu szefa i zapyta się go "no i jak się pan teraz czuje"? - z uśmiechem zadowolenia oczywiście.

Jesteśmy na dobrej drodze Był remis, przyjdzie czas na wygraną
25 czerwca 2016 21:14 / 7 osobom podoba się ten post
margarita13

25 czerwca 2016 21:47 / 1 osobie podoba się ten post
Chorwacja : Portugalia na razie 0:0 i jest śmiertelnie nudno.
25 czerwca 2016 21:51 / 4 osobom podoba się ten post
Za Wyborczą: mówiłam, że jestem fanką Szczęsnego:)

Do małej awantury doszło po meczu Polska - Szwajcaria. Polacy po serii rzutów karnych pobiegli się cieszyć do narożnika, gdzie siedzieli szwajcarscy kibice. Zostali obrzuceni plastikowymi kubkami z piwem.

Jak relacjonuje redaktor naczelny WP Sportowych Faktów Michał Kołodziejczyk, w stronę Polaków poleciało kilkadziesiąt kubków z piwem. Szczęsny podniósł jeden i napił się, pokazując kciuk kibicom szwajcarskim.

Kibice szwajcarscy jeszcze w czasie meczu bardzo często gwizdali, kiedy Polacy byli przy piłce. Po ostatnim, zwycięskim rzucie karnym, wykonywanym przez Grzegorza Krychowiaka, Polacy pobiegli pod trybunę zajmowaną przez szwajcarskich kibiców, by tam się cieszyć. Ta radość sprowokowała Helwetów. Nie tylko kibiców - także piłkarzy, którzy ruszyli w stronę Polaków. Na szczęście skończyło się na krótkiej kłótni.

Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,75399,20304855,przepychanki-po-meczu-polska-szwjacaria.html#ixzz4CcfHvhY2
25 czerwca 2016 21:58 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Chorwacja : Portugalia na razie 0:0 i jest śmiertelnie nudno.

Na którym programie oglądasz?
25 czerwca 2016 22:01 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Na którym programie oglądasz?

Na Zdf.
26 czerwca 2016 05:38 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Kibicujemy Niemcom????? Ojej........serio???? :-)
No to ja się wyłamię z ogólnego trendu, kibicuję ich przeciwnikom, kimkolwiek są, bo nie jestem w temacie. Niestety, nie umiem i nie lubię kibicowac Niemcom, bo oni i tak zawsze wygrywają, więc moja sympatię i zaciśnięte kciuki dostaja ci, którzy są z góry skazani na pożarcie.
Musze być strasznie wredna, bo cieszę się, jak niemiecka buta i arogancja zostają pokonane. Niemiec z nosem spuszczonym na kwintę jest urokliwym obrazkiem.  No taka już jestem okropna.....nic na to nie poradzę....:-)

Ja zawsze kibicuje Niemcom.To moja ulubiona druzyna.Wiadomo,jak grają z Polakami to mimo ze z Polskiej druzyny znam tylko trzech zawodniówki (Blaszczy,Lewand i Fab) to sercem za Polska, a tak to zawsze za Niemcami.Za to zawsze zycze przegranej Italii,Hiszpanii i Portugalii-nie lubie tych druzyn.No taka już jestem okropna.....nic na to nie poradzę....
26 czerwca 2016 09:43 / 3 osobom podoba się ten post
Gramy z Portugalią w czwartek .Ponoć nie tak dobra drużyna jak kilka sezonów temu.A CR7 to za mało.No dobra pomarzyć można.
26 czerwca 2016 11:54 / 3 osobom podoba się ten post
26 czerwca 2016 11:58 / 2 osobom podoba się ten post
Tak to właśnie było i do końca nie dotrwałam