Sportowe wydarzenia

26 czerwca 2016 18:59 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ledwo usiadłam, drugiego gola Niemcy strzelili-coś nie tak oddziałuję :)
Słowacy grają nieźle, mimo wszytsko.

Nie tylko gra sie liczy trochę szczęścia też trzeba mieć
26 czerwca 2016 19:08
mleczkovoll40

Nie tylko gra sie liczy trochę szczęścia też trzeba mieć :-)

A co Słowacy wyklęci są , czy jak? 
26 czerwca 2016 19:14
tina 100%

A co Słowacy wyklęci są , czy jak? :-)

A dlaczego aż tak ?
26 czerwca 2016 19:16
mleczkovoll40

A dlaczego aż tak ?

Bo najwyrażniej szczęścia nie mają :) Idę dalej oglądać, będzie wóz, albo przewóz 
26 czerwca 2016 19:21 / 1 osobie podoba się ten post
3:0. Kibicuje Niemcom,ale już mi szkoda Słowaków-życze im bardzo tego "honorowego".
26 czerwca 2016 19:30 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Bo najwyrażniej szczęścia nie mają :) Idę dalej oglądać, będzie wóz, albo przewóz :-)

Teraz to są Slowacy już zrezygnowani Bo jak odrobić 3 gole? Ale Kopf hoch,Slowakei, i tak daleko zaszli

26 czerwca 2016 20:32 / 1 osobie podoba się ten post
MartaP

Teraz to są Slowacy już zrezygnowani :-( Bo jak odrobić 3 gole? Ale Kopf hoch,Slowakei, i tak daleko zaszli :-)

Było do przewidzenia,że to będzie pogrom...Ale Slowacy walczyli dzielnie i też chcialam,żeby strzelili tego jednego,jedynego gola
26 czerwca 2016 23:05 / 2 osobom podoba się ten post
O matko , Belgowie dowalili Węgrom 4:00
Pomimo mojej pracy 5 lat w Belgii i kocham ten kraj , to kibicowałam Węgrom
26 czerwca 2016 23:36 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

O matko , Belgowie dowalili Węgrom 4:00
Pomimo mojej pracy 5 lat w Belgii i kocham ten kraj , to kibicowałam Węgrom

Ja też Węgrom...SzkodaTo był dopiero pogromZabrakło im szczęścia,bo mieli trochę dobrych akcji...
27 czerwca 2016 00:29 / 5 osobom podoba się ten post
27 czerwca 2016 07:14 / 2 osobom podoba się ten post
Kibicowałam Belgii-jestem bardzo zadowolona wiec z wyniku Zawsze kibicuje krajowi,z którym co mnie łaczy:) Dzisiaj mecz Italia-Hiszpania. Obu druzyn,jak wiecie,nie lubie. Ale moja najlepsza przyjaciólka jest z Włoch, ale z drugiej strony mam w rodzinie Hiszpana.Nie kibicuje nikomu o 18.00.Niech sie dzieje wola Nieba
27 czerwca 2016 09:42 / 1 osobie podoba się ten post
Obejrzę ten mecz, pewnie będzie dobry.
27 czerwca 2016 09:57 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Obejrzę ten mecz, pewnie będzie dobry.

Oj będzię walka!Tez obejrzę.Potem jeszcze Anglia-Islandia,tu juz zdecydowanie jestem za Anglia!   Dzisiaj w nocy ogladalam jeszcze Copa America,Chile-Argentyna.Chile wygrali-super 
27 czerwca 2016 10:16 / 3 osobom podoba się ten post
Kibicuję Islandii.
Jakoś po tej akcji z wysyłaniem obraźlwych ulotek Polakom mieszkającym w Anglii i wyzywaniu ich od polskiego robactwa, które ma się wynosić, nie mam serca do Anglików. A Islandia, jakkolwiek nie znam bardziej rozwydrzonej młodzieży, niz islandzka ( przy niej młodzi Niemcy, zalewający się w trupa na Majorce to mały i nieszkodliwy pikuś, wierzcie mi), to jednak  piękny i chyba najbardziej niezwykły kraj na Ziemi.
Pomimo wszystko miło wspominam zwiedzanie Islandii i do dziś pamiętam pływanie w błękitnej lagunie - woda 50 stopni, a na głowę padał śnieg z deszczem.
Ciężkie przeziębienie, którego sie wtedy nabawiłam, było i tak tego warte.
Islandio, do boju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anglicy, za zbeszczeszczenie polskiego domu kultury w Londynie, za nienawistne ulotki , za wyzywanie Polaków na ulicach - wracajcie do Anglii, skoro tak ją kochacie. :)))))

27 czerwca 2016 10:31 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda, a u mnie jest tak,mój najlepszy przyjaciel jest z Anglii.Bedac u niego spotkalo mnie wiele przyjemnych sytuacji w Anglii i ze strony Anglików.I nie lubie mieszania spraw politycznych ze sportem.