No nie wiem. Też znawcą piłki nie jestem, ale jakoś szczególnie dobrej gry Lewego nie widziałam w ostatnim meczu. Oprócz tego, że dzięki niemu inni mieli więcej luzu to chłopaka jakby nie było na boisku. No dobra. Jeszcze pierwszego karnego strzelił, a pierwszy podobno najgorszy jest. Co wszystko nie zmienia faktu, że mi też imponuje całym sobą.
Witam z domu późną nocą.
Moje ulubione drużyny to z kolei Polska , Islandia, Walia i Włochy, bo wszystkie te kraje lubię.
A co do meczu Niemcy- Włochy, to proponuję ci Marta zakład dżentelmeński, bo byłaś zainteresowana zakładem o miesięczną wypłatę. :)))))
Niehonorowo grać o kasę, zresztą moderator zaraz by wkroczył, ale mam inny pomysł. Rzucam ci rekawicę wzywając do pojedynku. :)))))))
O konkretach w ciągu dnia, bo jestem skonana i ide do wyrka.
Oglądalam w ostatnim czasie wiele meczów Bayernu...Lewandowski był nadmiernie eksploatowany...Robiono mu badania poziomu stresu,po wypadku ,gdy jechal po żonę na lotnisko(ten poziom wyszedl wysoki).Wtedy podczas meczu siedzial na lawce i dopiero na ostatnie 10 czy 15 minut Guardiola wpuścił go do gry.W tej chwili daje o sobie znać tzw.zmęczenie materiału.Podobnie jest z Mullerem(obserwuje jak się miota na boisku i też nic jeszcze nie strzelił).Natomiast Błaszczykowski i Bastian Sz.(nie umiem popr.napisać tego nazwiska z Niemiec),obydwaj byli kontuzjowani i przechodzili rekonwalescencję i mieli dużo wypoczynku.To sie przeklada teraz na skuteczność(obydwaj zdobyli po 2 gole).Mam cały czas uznanie dla Lewandowskiego za całokształt jego pracy i współpracę na boisku.Nie można też zapominać ,że jest szczególnie pilnowany i faulowany skutecznie.:-)
Dzisiaj mnie naszła taka myśl , że mistrozstwo zdobędą Włochy . Ale póki co to trzymam kciuki za naszych orłów i za Finlandię .
Dzisiaj mnie naszła taka myśl , że mistrozstwo zdobędą Włochy . Ale póki co to trzymam kciuki za naszych orłów i za Finlandię .
Krótko powiem : kocham Cię Lawendo :aniolki:
Jak się nazywa angielska reprezentacja piłki nożnej?
Brexit boys