Sportowe wydarzenia

28 czerwca 2016 21:01 / 2 osobom podoba się ten post
MartaP

Niech przejdzie dalej: Polska,Belgia,Niemcy i Francja :-)

A ja chcę Islandię
28 czerwca 2016 21:12 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra2

No nie wiem. Też znawcą piłki nie jestem, ale jakoś szczególnie dobrej gry Lewego nie widziałam w ostatnim meczu. Oprócz tego, że dzięki niemu inni mieli więcej luzu to chłopaka jakby nie było na boisku. No dobra. Jeszcze pierwszego karnego strzelił,  a pierwszy podobno najgorszy jest. Co wszystko nie zmienia faktu, że mi też imponuje całym sobą.

Oglądalam w ostatnim czasie wiele meczów Bayernu...Lewandowski był nadmiernie eksploatowany...Robiono mu  badania poziomu stresu,po wypadku ,gdy jechal po żonę na lotnisko(ten poziom wyszedl wysoki).Wtedy podczas meczu siedzial na lawce i dopiero na ostatnie 10 czy 15 minut Guardiola wpuścił go do gry.W tej chwili daje o sobie znać tzw.zmęczenie materiału.Podobnie jest z Mullerem(obserwuje jak się miota na boisku i też nic jeszcze nie strzelił).Natomiast Błaszczykowski i Bastian Sz.(nie umiem popr.napisać tego nazwiska z Niemiec),obydwaj byli kontuzjowani i przechodzili rekonwalescencję i mieli dużo wypoczynku.To sie przeklada teraz na skuteczność(obydwaj zdobyli po 2 gole).Mam cały czas uznanie dla Lewandowskiego za całokształt jego pracy i współpracę na boisku.Nie można też zapominać ,że jest szczególnie pilnowany i faulowany skutecznie.
29 czerwca 2016 01:14 / 2 osobom podoba się ten post
MartaP

Witam z domu późną nocą.
Moje ulubione drużyny to z kolei Polska , Islandia, Walia i Włochy, bo wszystkie te kraje lubię.
A co do meczu Niemcy- Włochy, to proponuję ci Marta zakład dżentelmeński, bo byłaś zainteresowana zakładem o miesięczną wypłatę. :)))))
Niehonorowo grać o kasę, zresztą moderator zaraz by wkroczył, ale mam inny pomysł. Rzucam ci rekawicę wzywając do pojedynku. :)))))))
O konkretach w ciągu dnia, bo jestem skonana i ide do wyrka.

29 czerwca 2016 06:12 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Witam z domu późną nocą.
Moje ulubione drużyny to z kolei Polska , Islandia, Walia i Włochy, bo wszystkie te kraje lubię.
A co do meczu Niemcy- Włochy, to proponuję ci Marta zakład dżentelmeński, bo byłaś zainteresowana zakładem o miesięczną wypłatę. :)))))
Niehonorowo grać o kasę, zresztą moderator zaraz by wkroczył, ale mam inny pomysł. Rzucam ci rekawicę wzywając do pojedynku. :)))))))
O konkretach w ciągu dnia, bo jestem skonana i ide do wyrka.

Krótko powiem : kocham Cię Lawendo 
29 czerwca 2016 08:08 / 1 osobie podoba się ten post
margarita13

Oglądalam w ostatnim czasie wiele meczów Bayernu...Lewandowski był nadmiernie eksploatowany...Robiono mu  badania poziomu stresu,po wypadku ,gdy jechal po żonę na lotnisko(ten poziom wyszedl wysoki).Wtedy podczas meczu siedzial na lawce i dopiero na ostatnie 10 czy 15 minut Guardiola wpuścił go do gry.W tej chwili daje o sobie znać tzw.zmęczenie materiału.Podobnie jest z Mullerem(obserwuje jak się miota na boisku i też nic jeszcze nie strzelił).Natomiast Błaszczykowski i Bastian Sz.(nie umiem popr.napisać tego nazwiska z Niemiec),obydwaj byli kontuzjowani i przechodzili rekonwalescencję i mieli dużo wypoczynku.To sie przeklada teraz na skuteczność(obydwaj zdobyli po 2 gole).Mam cały czas uznanie dla Lewandowskiego za całokształt jego pracy i współpracę na boisku.Nie można też zapominać ,że jest szczególnie pilnowany i faulowany skutecznie.:-)

Ja uwazam,ze Lewandowski gral dobrze. A np. Milik byl cienki jak slomka  No ale to ,jak juz mowilam,moje subiektywne odczucia sa. I bez wzgledu na osobiste sympatie i antypatie i tak trzymam kciuki za naszych! 
29 czerwca 2016 09:29 / 5 osobom podoba się ten post
Dzisiaj mnie naszła taka myśl , że mistrozstwo zdobędą Włochy . Ale póki co to trzymam kciuki za naszych orłów i za Finlandię .
29 czerwca 2016 09:52 / 1 osobie podoba się ten post
MartaP

Polska,Walia,a dalej mam dylemat:zawsze kibicuję Bayern(owi),ale lubię też Wlochów,co do Francj to powinnam jej kibicować(moja przyjaciólka mieszka tam już 30 lat i lubię też Francuzów)...Ale ostatnio urzekli mnie chlopcy z Islandii

To ,co ja chcę;
Polska
Walia
Włochy(żaluje,ze Niemcy grają z Wlochami,bo im też kibicuję)
Islandia

A to co będzie wg mnie

Polska
Belgia  Niemcy Francja

29 czerwca 2016 09:53 / 1 osobie podoba się ten post
BaskaS

Dzisiaj mnie naszła taka myśl , że mistrozstwo zdobędą Włochy . Ale póki co to trzymam kciuki za naszych orłów i za Finlandię .

Za Islandię
29 czerwca 2016 10:19 / 5 osobom podoba się ten post
BaskaS

Kciuki za naszych, piję Finlandię i kocham cię jak Irlandię
29 czerwca 2016 10:55 / 2 osobom podoba się ten post
BaskaS

Ja stawiam na Niemców. Kibicuję naszym oraz Islandii
29 czerwca 2016 11:23 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Krótko powiem : kocham Cię Lawendo :aniolki:

Na pewno nie tak mocno, jak ja ciebie. :)
MartaP sie nie odezwała, więc chyba nici z zakładu.
Szkoda.
29 czerwca 2016 12:05 / 8 osobom podoba się ten post
Jak się nazywa angielska reprezentacja piłki nożnej?

Brexit boys
29 czerwca 2016 12:56 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Jak się nazywa angielska reprezentacja piłki nożnej?

Brexit boys

hahahaha! 
29 czerwca 2016 13:12 / 6 osobom podoba się ten post
JA MAM TAKI PLAN...JUTRO OK 21,EJ WZIASC USYPIACZA.........WIADOMO POBUDKA O 2 EJ JUZ BEDZIE PO NIE NA MOJE NERWY I SCHOROWANE SERCE......... AJAK CZLOWIEK BARDZO CHCE......TO BEDZIE.........HEJ
30 czerwca 2016 08:23 / 7 osobom podoba się ten post