Sportowe wydarzenia

30 czerwca 2016 08:29 / 3 osobom podoba się ten post
Babka

JA MAM TAKI PLAN...JUTRO OK 21,EJ WZIASC USYPIACZA.........WIADOMO POBUDKA O 2 EJ JUZ BEDZIE PO :klotnia: NIE NA MOJE NERWY I SCHOROWANE SERCE.........:strach przed noca: AJAK CZLOWIEK BARDZO CHCE......TO BEDZIE.........HEJ:dwa piwa:

A może zakorkuj uszy?  
30 czerwca 2016 09:10
Babka

JA MAM TAKI PLAN...JUTRO OK 21,EJ WZIASC USYPIACZA.........WIADOMO POBUDKA O 2 EJ JUZ BEDZIE PO :klotnia: NIE NA MOJE NERWY I SCHOROWANE SERCE.........:strach przed noca: AJAK CZLOWIEK BARDZO CHCE......TO BEDZIE.........HEJ:dwa piwa:

Ja na pewno obejrzę , chociaż przyznaję , że im dalej zaszli , tym emocje większe 
30 czerwca 2016 09:48 / 1 osobie podoba się ten post
margarita13

Brawo Islandia:brawo1:Już pokochałam tych chłopaków,a wczorajszy mecz był moim zdaniem jednym z najciekawszych:lol3:Islandia ma trenera,który jest stomatologiem..a ponad to ...ani jednego Mack Donalda:niebo pieklo::lol2:

Oraz nie występują na Islandii żadne węże.Sylwunia mogłaby tu zajrzeć i nam poopowiadac trochę,bo to bardzo ciekawy kraj:):):)
30 czerwca 2016 10:11 / 6 osobom podoba się ten post
Przed dzisiejszym meczem...
30 czerwca 2016 10:25 / 3 osobom podoba się ten post
Trener Nawałka przyszykował na dzisiejszy mecz specjalną miksturę: Glikanian Pazdanu.
30 czerwca 2016 10:39 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Oraz nie występują na Islandii żadne węże.Sylwunia mogłaby tu zajrzeć i nam poopowiadac trochę,bo to bardzo ciekawy kraj:):):)

A dlaczego tylko sylwunia, hę???? :)
Innych kolezanek nie masz, które mogłyby poopowiadać o Islandii?
Specjalnie dla ciebie, kasiu zdjątko. To  Gullfoss, wodospad:

30 czerwca 2016 14:14 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

A dlaczego tylko sylwunia, hę???? :)
Innych kolezanek nie masz, które mogłyby poopowiadać o Islandii? :-)
Specjalnie dla ciebie, kasiu zdjątko. To  Gullfoss, wodospad:

Fotka piękna,a Sylwunia tam mieszka na stałe:):):):)
30 czerwca 2016 14:23 / 2 osobom podoba się ten post
30 czerwca 2016 16:46
Lawenda

Witam z domu późną nocą.
Moje ulubione drużyny to z kolei Polska , Islandia, Walia i Włochy, bo wszystkie te kraje lubię.
A co do meczu Niemcy- Włochy, to proponuję ci Marta zakład dżentelmeński, bo byłaś zainteresowana zakładem o miesięczną wypłatę. :)))))
Niehonorowo grać o kasę, zresztą moderator zaraz by wkroczył, ale mam inny pomysł. Rzucam ci rekawicę wzywając do pojedynku. :)))))))
O konkretach w ciągu dnia, bo jestem skonana i ide do wyrka.

No mów co wymysliłas?
30 czerwca 2016 18:04 / 6 osobom podoba się ten post
MartaP

No mów co wymysliłas?:randka:

No więc tak.......
Wiem,że zdania nie zaczyna się od "no więc", ale ja zaczynam, bo lubię.
Moja rzucona rękawica wygląda nastepująco:
Ty obstawiasz wygraną Niemców, ja Włochów.
Osoba, która przegra, w przeciągu 5 minut od zakończenia meczu, w dziale " na wyjeździe", bo to najbardziej poczytny dział zamieści następujący tekst:
"Ja (......) - tu wpisać właściwego nicka, oświadczam, że (......) - tu wpisać właściwego nika jest najcudowniejszą, najpiekniejszą i najmądrzejszą osobę na całej kuli ziemskiej." Mozna dodac jeszcze parę pochwalnych peanów od siebie, wedle uznania, ale trzeba zakończyć koniecznie cytatem z "Potopu" , a konkretnie słowami, które wypowiedziała pod koniec Oleńka do Kmicica : " Ran twoich niegodnam całować".

I co ty na to?
30 czerwca 2016 18:11 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda

No więc tak.......
Wiem,że zdania nie zaczyna się od "no więc", ale ja zaczynam, bo lubię.
Moja rzucona rękawica wygląda nastepująco:
Ty obstawiasz wygraną Niemców, ja Włochów.
Osoba, która przegra, w przeciągu 5 minut od zakończenia meczu, w dziale " na wyjeździe", bo to najbardziej poczytny dział zamieści następujący tekst:
"Ja (......) - tu wpisać właściwego nicka, oświadczam, że (......) - tu wpisać właściwego nika jest najcudowniejszą, najpiekniejszą i najmądrzejszą osobę na całej kuli ziemskiej." Mozna dodac jeszcze parę pochwalnych peanów od siebie, wedle uznania, ale trzeba zakończyć koniecznie cytatem z "Potopu" , a konkretnie słowami, które wypowiedziała pod koniec Oleńka do Kmicica : " Ran twoich niegodnam całować".
:-)
I co ty na to? :chaplin:

Let's do it ! :D
30 czerwca 2016 18:13 / 1 osobie podoba się ten post
MartaP

:boks2:  Let's do it ! :D

To umowa stoi !
naprawde fajna laska z ciebie, masz poczucie humoru.
To czekamy na mecz. ja go w Polsce nie obejrzę, ale będę śledziła relacje na wirtualnej.
30 czerwca 2016 18:34 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda

To umowa stoi !
naprawde fajna laska z ciebie, masz poczucie humoru.
To czekamy na mecz. ja go w Polsce nie obejrzę, ale będę śledziła relacje na wirtualnej.

Nie przesadzaj z tymi komplementami,bo jeszcze nie przegrałas :D Ja będę śledziła na ZDF.A jak Polska przejdzie dalej do następny mecz ze znajomymi w knajpie meksykanskiej :)
30 czerwca 2016 18:40 / 1 osobie podoba się ten post
MartaP

Nie przesadzaj z tymi komplementami,bo jeszcze nie przegrałas :D Ja będę śledziła na ZDF.A jak Polska przejdzie dalej do następny mecz ze znajomymi w knajpie meksykanskiej :)

Chłe, chłe.....
Za to ciekawa jestem twoich komplementów, jak przegrasz. Liczę na twoją bogatą inwencję.
Już się cieszę.......
30 czerwca 2016 19:01
MartaP

Ale chyba na Das Erste jest dzisiaj mecz???