Sportowe wydarzenia

27 czerwca 2016 21:40 / 1 osobie podoba się ten post
MartaP

Na razie stoi 2:1 dla Islandii :-(  Kto gra?

Oglądam i kibicuję Islandii
27 czerwca 2016 21:45 / 1 osobie podoba się ten post
MartaP

Kurczę. A właśnie patrzę po sklepach za jego biografią, ale jak tam takie klimaty panują, to nie wiem:)
27 czerwca 2016 21:59 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra2

Kurczę. A właśnie patrzę po sklepach za jego biografią, ale jak tam takie klimaty panują, to nie wiem:)

Och wiesz, jesli to czyni go skutecznym to niech czyta, co chce, nawet książkę kucharską, byle strzelał gole. :)
27 czerwca 2016 22:00 / 4 osobom podoba się ten post
MartaP

Na razie stoi 2:1 dla Islandii :-(  Kto gra?

A nie mówiłam......:P

Anglia do domuuuuuuu.
27 czerwca 2016 22:02 / 4 osobom podoba się ten post
27 czerwca 2016 22:38 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

:cheerleaderka2::batuta::cheerleaderka2::pije3:

popieram Cię w tym wariactwie 
27 czerwca 2016 22:46
Ostatnie minuty.....
27 czerwca 2016 22:51 / 2 osobom podoba się ten post
Yes yess yessssss.
Dzięki za kibicowanie temu małemu, dzielnemu krajowi.
Dobranoc.
28 czerwca 2016 09:06 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda

A nie mówiłam......:P
:-)
Anglia do domuuuuuuu.

Trener Anglików pokazał Cameronowi jak opuścić Europę bez referendum edit: właśnie zobaczyłam mema w temacie o Brexicie ;-)

28 czerwca 2016 09:37 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Oby. Czytałam dziś, że przed swoim popisem, który do historii przeszedł (5 goli w 9 minut) też miał okres niestrzelania i w tamtym meczu wchodził z ławki. Ale nawet jak nie strzela to i tak robi miejsce dla innych, bo jest ciągle pilnowany przez 2-3 przeciwników. 

Nie znam sie na pilce noznej ,nie jestem wielka fanka tegoz sportu ale Lewandowski mi bardzo imponuje. Mam tutaj na mysli wystawianie pilek i inne takie. W tym ostatnim meczu ,tak mi sie wydaje przynajmniej, ciezar gry spoczywal wlasciwie na nim. I to mi sie podoba;))) Bo niektorzy pilkarze to nawet jak nie maja szans na gola,to i tak cisna do przodu i probuja strzelac,zamiast podac pilke komus, kto moglby lepiej wykorzystac sytuacje. 
28 czerwca 2016 09:43 / 3 osobom podoba się ten post
Brawo IslandiaJuż pokochałam tych chłopaków,a wczorajszy mecz był moim zdaniem jednym z najciekawszychIslandia ma trenera,który jest stomatologiem..a ponad to ...ani jednego Mack Donalda
28 czerwca 2016 09:49 / 2 osobom podoba się ten post
margarita13

Brawo Islandia:brawo1:Już pokochałam tych chłopaków,a wczorajszy mecz był moim zdaniem jednym z najciekawszych:lol3:Islandia ma trenera,który jest stomatologiem..a ponad to ...ani jednego Mack Donalda:niebo pieklo::lol2:

Ja po wczorajszym meczu też nabrałam wielkiej sympatii dla nich .
28 czerwca 2016 11:07 / 1 osobie podoba się ten post
slajd
28 czerwca 2016 15:51
fioletowa.mysz

Nie znam sie na pilce noznej ,nie jestem wielka fanka tegoz sportu ale Lewandowski mi bardzo imponuje. Mam tutaj na mysli wystawianie pilek i inne takie. W tym ostatnim meczu ,tak mi sie wydaje przynajmniej, ciezar gry spoczywal wlasciwie na nim. I to mi sie podoba;))) Bo niektorzy pilkarze to nawet jak nie maja szans na gola,to i tak cisna do przodu i probuja strzelac,zamiast podac pilke komus, kto moglby lepiej wykorzystac sytuacje. 

No nie wiem. Też znawcą piłki nie jestem, ale jakoś szczególnie dobrej gry Lewego nie widziałam w ostatnim meczu. Oprócz tego, że dzięki niemu inni mieli więcej luzu to chłopaka jakby nie było na boisku. No dobra. Jeszcze pierwszego karnego strzelił,  a pierwszy podobno najgorszy jest. Co wszystko nie zmienia faktu, że mi też imponuje całym sobą.
28 czerwca 2016 15:59 / 1 osobie podoba się ten post
Niech przejdzie dalej: Polska,Belgia,Niemcy i Francja