Sportowe wydarzenia

02 lipca 2016 23:50
Yes,yes,yes
02 lipca 2016 23:51 / 2 osobom podoba się ten post
Wynik nie bardzo mnie się spodobał, ale mecz był super :)
02 lipca 2016 23:53 / 2 osobom podoba się ten post
Po dokonaniu stosownej ekspiacji , ide spać.
02 lipca 2016 23:56 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Po dokonaniu stosownej ekspiacji , ide spać.

to ja jeszcze posiedzę bo odpokutowac muszę więcej:)
02 lipca 2016 23:59
Wygral lepszy, czy lut szczescia?
03 lipca 2016 00:06 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

Wygral lepszy, czy lut szczescia?

Łut szczęscia
03 lipca 2016 00:07 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

to ja jeszcze posiedzę bo odpokutowac muszę więcej:)

Moge wiedziec za co bedziesz pokutowac po nocy;)))
03 lipca 2016 00:11 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

Moge wiedziec za co bedziesz pokutowac po nocy;)))

Że byłam za Włochamito w temacie sportowym, ale ja tylko grzeszę myślami i chyba juz starczy?
03 lipca 2016 00:53 / 2 osobom podoba się ten post
michasia

Że byłam za Włochami:czerwieni sie:to w temacie sportowym, ale ja tylko grzeszę myślami i chyba juz starczy?

Dobranoc:)))
03 lipca 2016 06:57 / 8 osobom podoba się ten post
michasia

Że byłam za Włochami:czerwieni sie:to w temacie sportowym, ale ja tylko grzeszę myślami i chyba juz starczy?

Ciiiiii , Michasiu , nie tylko Ty , bo ja też i jeszcze parę osób. Ty i tak byłaś w lepszej sytuacji , bo w domku jesteś a ja musiałam w odpowiednim momencie udawać , że się cieszę albo " szajsą " rzucić Mi jest wsio rawno , czy Niemcy , czy Włosi , ale zwyczajnie chodziło mi o to , że tutaj , gdzie jestem tak strasznie zadzierają nosy i chciałam , żeby trochę je na dół opuścili . Nie wyszło - trudno , będę musiała z tym żyć ....Teraz będę z całego serca kibicować Islandii , bo są tego warci . Nie znam się aż tak na tym , ale wiem jedno : nie sztuką jest znaleźć wśród milionów mieszkańców jakieś " sportowe perełki " , czy kupić sobie zawodnika za miliony , bo " gdzie są pobrzękiwacze - tam się znajdą posługacze " ( powiedzenie mojej teściowej ) , ale sztuka jest odnaleźć jakieś " perełki " w tak małym państwie jak Islandia . Dlatego z całego serca będę kibicować Islandii , możliwe ( pewne ? ) , że odpadną , ale i tak bardzo daleko zaszli i chwała im za to .
03 lipca 2016 07:43 / 7 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ciiiiii , Michasiu , nie tylko Ty , bo ja też i jeszcze parę osób. Ty i tak byłaś w lepszej sytuacji , bo w domku jesteś :-) a ja musiałam w odpowiednim momencie udawać , że się cieszę albo " szajsą " rzucić :-( Mi jest wsio rawno , czy Niemcy , czy Włosi , ale zwyczajnie chodziło mi o to , że tutaj , gdzie jestem tak strasznie zadzierają nosy i chciałam , żeby trochę je na dół opuścili . Nie wyszło - trudno , będę musiała z tym żyć :-)....Teraz będę z całego serca kibicować Islandii , bo są tego warci . Nie znam się aż tak na tym , ale wiem jedno : nie sztuką jest znaleźć wśród milionów mieszkańców jakieś " sportowe perełki " , czy kupić sobie zawodnika za miliony , bo " gdzie są pobrzękiwacze - tam się znajdą posługacze " ( powiedzenie mojej teściowej :-) ) , ale sztuka jest odnaleźć jakieś " perełki " w tak małym państwie jak Islandia . Dlatego z całego serca będę kibicować Islandii , możliwe ( pewne ? ) , że odpadną , ale i tak bardzo daleko zaszli i chwała im za to .

Ja tak w duchu myslałam,że nie sama jestem aby Niemcy pojechali do domu. Szczęście to oni mają nie tylko w piłce. Udawać ciężka rzecz ale nie dla Ciebie Niepowtarzalna, ja byłam w lepszej sutuacji bo mogłamsobie głosno krzyknąć jak Włosi strzelili karnego.Teraz będziemy kibicować Islandii ale też po cichu żeby im się udało, bo z 300tysięcznego Państwa i z 30 miast wybrać 11 chłopa, którzy tak daleko zaszli to nie lada sztuka pozdrawiam wikingowo.
03 lipca 2016 07:48 / 8 osobom podoba się ten post
Tacy Niemcy to mają dobrze. Nie muszą się zastanawiać,komu kibicować.
Teraz tym najmniejszym krajem się  ekscytuję. Dali Belgom pranie,ze aż osłupieli (Belgowie) z wrażenia, ze mną włącznie.
Nasi gdyby podjęli jednak więcej ryzyka!!!!. Ech wielka szkoda, bo była ogromna szansa  na wejście na szczyt. Za bardzo po Szwajcarii uwierzyliśmy w powodzenie tych karnych jednak.
Poza tym, moim skromnym zdaniem, za mało zmian w zespole wykorzystywaliśmy, a to znaczy,że za mało dobrych zawodników mamy, chyba. 
Ale Pan Nawałka dobry w zawodzie jest. Wyciągnie wnioski. 
03 lipca 2016 08:00 / 9 osobom podoba się ten post
michasia

:przytula:Ja tak w duchu myslałam,że nie sama jestem aby Niemcy pojechali do domu. Szczęście to oni mają nie tylko w piłce. Udawać ciężka rzecz ale nie dla Ciebie Niepowtarzalna, ja byłam w lepszej sutuacji bo mogłamsobie głosno krzyknąć jak Włosi strzelili karnego.Teraz będziemy kibicować Islandii ale też po cichu żeby im się udało, bo z 300tysięcznego Państwa i z 30 miast wybrać 11 chłopa, którzy tak daleko zaszli to nie lada sztuka pozdrawiam wikingowo.

Michasiu , nawet nie wiesz , nie wyobrażasz sobie jaką sztuką było zachować milczenie , kiedy byłam wściekła a kiedy się radowałam podczas kibicowania drużynie przeciwnej ....Tutaj wszystko maja najlepsze , najzdolniejsi i w ogóle " alles es ist Beste " . Tylko dwa przykłady : oglądamy jakiś program , gdzie dziewczynka pięknie tańczy rok&roll -podziwiam dziecinę i co się okazuje ? ano córeczka profesorowa przed laty to nawet zdobyła mistrzostwo Niemiec w tańcu rok&rolla ! .....drugi przykład : profesorowa pyta jak tam moja najmłodsza wnusia Marynia ? odpowiadam : glośno się smieje , nie raczkuje , ale już pełza - było to gdzieś przed miesiącem , kiedy Marysia skończyła pół roczku ....i co ona na to ? ano to , że jej najmlodsza ( o miesiąc młodsza od mojej ) to już  próbowała raczkować jak miała 4 miesiące i też w głos się śmieje ......Zapomniała bidulka o jednym ...że tą jej najmlodszą widuję nawet kilka razy w tygodniu a głośno to ona potrafi , ale się drzeć na nasz widok , jakby jekieś hexy ujrzała a o raczkowaniu mowy nie ma , bo dupsko ciężkie , kluseczka jak się patrzy - dla mnie słodziak , ale po kiego to wygadywać glupoty ? no chyba tylko po to , żeby pokazac , że muszą być " górą " . Ja to zwyczajnie olewam robotę mam dobrą ( o ile można to praca nazwać ) , ale chłód , zarozumialstwo jakie wyczuwam rekompensują mi to " bezrobocie " , oczywiście w sensie negatywnym ....A tam , aby do przodu , kasa się zgadzała , ojro szlo w górę i plecy odpoczywały :pomponiara: a reszta się nie liczy
03 lipca 2016 08:14 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Michasiu , nawet nie wiesz , nie wyobrażasz sobie jaką sztuką było zachować milczenie , kiedy byłam wściekła a kiedy się radowałam podczas kibicowania drużynie przeciwnej :-(....Tutaj wszystko maja najlepsze , najzdolniejsi i w ogóle " alles es ist Beste " . Tylko dwa przykłady : oglądamy jakiś program , gdzie dziewczynka pięknie tańczy rok&roll -podziwiam dziecinę i co się okazuje ? ano córeczka profesorowa przed laty to nawet zdobyła mistrzostwo Niemiec w tańcu rok&rolla ! .....drugi przykład : profesorowa pyta jak tam moja najmłodsza wnusia Marynia ? odpowiadam : glośno się smieje , nie raczkuje , ale już pełza - było to gdzieś przed miesiącem , kiedy Marysia skończyła pół roczku ....i co ona na to ? ano to , że jej najmlodsza ( o miesiąc młodsza od mojej ) to już  próbowała raczkować jak miała 4 miesiące i też w głos się śmieje ......Zapomniała bidulka o jednym ...że tą jej najmlodszą widuję nawet kilka razy w tygodniu :-):-):-)a głośno to ona potrafi , ale się drzeć na nasz widok , jakby jekieś hexy ujrzała a o raczkowaniu mowy nie ma , bo dupsko ciężkie , kluseczka jak się patrzy - dla mnie słodziak , ale po kiego to wygadywać glupoty ? no chyba tylko po to , żeby pokazac , że muszą być " górą " . Ja to zwyczajnie olewam :-) robotę mam dobrą ( o ile można to praca nazwać :-) ) , ale chłód , zarozumialstwo jakie wyczuwam rekompensują mi to " bezrobocie " , oczywiście w sensie negatywnym :-)....A tam , aby do przodu , kasa się zgadzała , ojro szlo w górę i plecy odpoczywały :pomponiara: a reszta się nie liczy :-)

dokładniedokładnieniech się chwalą a my  wiemy swoje
03 lipca 2016 09:02 / 4 osobom podoba się ten post
A ja kibicowałam Niemcomi wcale się tego nie wstydzę(gdybym ich nie cierpiała ,nie potrafiłabym tu jeździć do pracy,można na ten przykład wybrać Szwajcarię,tam jest kanton Niemiecki,a w końcu Szwajcaria to piękny kraj,jeździlam tam turystycznie i mialam wielka ochotę zamieszkac).W każdej drużynie mam swoich ulubieńców(we wloskiej to Buffon).A teraz kibicuję Islandii,chociaż mam wiele sentymentu do Francuzów