Sportowe wydarzenia

05 lipca 2016 23:55 / 3 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Rasistą jestes Knor ???:wiking:
A dopiero co do Magdy sie rzucałeś że nie akceptuje tych " kochajacych inaczej ".
Ładnie to tak wytykac komus a u siebie nie widzieć ?

Rasizmem jest dopatrywać się dziury w całym.
Zwróciłem jedynie uwagę na dużą ilość ciemnoskórych graczy w drużynie europejskiego kraju. To wszystko. 
To raczej Ty wytykasz coś czego nie ma.
Tak na marginesie, bardzo podobają mi się ciemnoskóre kobiety ))) 
06 lipca 2016 00:12 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ty sie smiejesz a ja cierpie! Mysle wlasnie jak taka kontuzjowana,mam sie do kuchni dostac,przeciez to cale dwa metry sa! A woda na makaron sie gotuje...uh!! Spale garnek zanim sie tam doturlam!!

a co się stało?
06 lipca 2016 07:57 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

a co się stało?

Sport uprawialam. Jak Korzeniowski przeszlam cwierc km i kolano mnie rozbolalo ,bo to sie okazalo ciut za duzo 
06 lipca 2016 10:26 / 4 osobom podoba się ten post
Dziś Walia i Portugalia.Ja będę kibicowac Drużynie Garetha Bale"a...Zapowiadają sie wielkie emocje
06 lipca 2016 15:07 / 3 osobom podoba się ten post
margarita13

Dziś Walia i Portugalia.Ja będę kibicowac Drużynie Garetha Bale"a...Zapowiadają sie wielkie emocje:lol3:

Bez tej flaszki byłby nawet niczego sobie obraz.
06 lipca 2016 20:36 / 3 osobom podoba się ten post
Knorr

Bez tej flaszki byłby nawet niczego sobie obraz.

A co Ci się flaszka nie podoba???Można zamienić na inną
06 lipca 2016 23:29 / 1 osobie podoba się ten post
Walia odpadla 2;0 dla Portugalii
06 lipca 2016 23:49 / 3 osobom podoba się ten post
margarita13

Walia odpadla 2;0 dla Portugalii:placz3::placz3:

Ronaldo bramkę strzelił, wyskoczywszy w powietrze tak, że nie tylko obronca przeciwnika zdębiał z wrażenia.
Na drugą bramkę piłkę świetnie podał znowu.
I w ten oto sposób w finale znalazła się bardzo, ale to bardzo przeciętna drużyna.
Zwróciłem uwagę, że gwiazda Ronaldo nie lata jak szalony za piłką. Duzo stoi, truchta, dyryguje zawodnikami na boisku. Jakby im mówił, no biegajcie za tą piłką, bo ja tu czekam na sposobną okazję do strzelenia gola!!!
No bo on sam, wielki mistrz od goli, nie jest od czarnej roboty przecie ))
06 lipca 2016 23:58 / 1 osobie podoba się ten post
margarita13

A co Ci się flaszka nie podoba???Można zamienić na inną:-):lol3:

źle się kojarzy
07 lipca 2016 11:16 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Ronaldo bramkę strzelił, wyskoczywszy w powietrze tak, że nie tylko obronca przeciwnika zdębiał z wrażenia.
Na drugą bramkę piłkę świetnie podał znowu.
I w ten oto sposób w finale znalazła się bardzo, ale to bardzo przeciętna drużyna.
Zwróciłem uwagę, że gwiazda Ronaldo nie lata jak szalony za piłką. Duzo stoi, truchta, dyryguje zawodnikami na boisku. Jakby im mówił, no biegajcie za tą piłką, bo ja tu czekam na sposobną okazję do strzelenia gola!!!
No bo on sam, wielki mistrz od goli, nie jest od czarnej roboty przecie :-)))

Dzisiaj w radio slyszałam coś takiego o ronaldo: "Im bardziej go krytykują, tym on bardziej pokazuje że jest najlepszym piłkarzem na świecie." - coś w tym jest.
07 lipca 2016 14:03 / 4 osobom podoba się ten post
Mirka Dz

Dzisiaj w radio slyszałam coś takiego o ronaldo: "Im bardziej go krytykują, tym on bardziej pokazuje że jest najlepszym piłkarzem na świecie." - coś w tym jest.

On nie musi poakzywać, że jest najlepszy. On jest najlepszy, bo strzela bramki. Najlepszy, bo skuteczny.

Ma intuicję co do tego, gdzie i jak się ustawić. Przy tym sylwetkę i układ mięśni ma idealne dla gracza w piłkę.
No ale ciężką pracą talent poparty musi przynosić takie efekty.
07 lipca 2016 20:57 / 3 osobom podoba się ten post
Knorr

On nie musi poakzywać, że jest najlepszy. On jest najlepszy, bo strzela bramki. Najlepszy, bo skuteczny.

Ma intuicję co do tego, gdzie i jak się ustawić. Przy tym sylwetkę i układ mięśni ma idealne dla gracza w piłkę.
No ale ciężką pracą talent poparty musi przynosić takie efekty.

Tak,zgadzam się i odwołuję,że CR7 jest przereklamowanyWczoraj pokazał na co go stać...Piękna bramka i asysta...
Dziś Niemcy i Francja.KIbicuje Niemcom,ale mam poważne wątpliwości
07 lipca 2016 21:08 / 2 osobom podoba się ten post
Niemcom kibicuje oczywiscie.Wierze,ale wątpie :D Nie wiem czy dosiedze do konca meczu,bo jakies przeziebionko mnie bierze . Poki co rozgrzewam sie Goracym Kubkiem Winiary
07 lipca 2016 21:14 / 3 osobom podoba się ten post
MartaP

Niemcom kibicuje oczywiscie.Wierze,ale wątpie :D Nie wiem czy dosiedze do konca meczu,bo jakies przeziebionko mnie bierze :goraczka: . Poki co rozgrzewam sie Goracym Kubkiem Winiary :modlmy sie:

Chodz do mnie na rum z cola;)) Tez rozgrzewa...i dzisiaj ja tez Niemcom kibicuje wiec nie bedziemy sie spierac 
07 lipca 2016 21:17 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Chodz do mnie na rum z cola;)) Tez rozgrzewa...i dzisiaj ja tez Niemcom kibicuje wiec nie bedziemy sie spierac :-)

Drinka to ja juz wypilam (podwojny Polar)-nie boj sie :) Ale dziekuje za zaproszenie,dziekuje:) I na zdrowie