Sportowe wydarzenia

03 lipca 2016 22:47 / 3 osobom podoba się ten post
Islandczycy walczą zażarcie! Podziwiam ich samozaparcie! 5:2 a mieli przed chwilą szansę na trzeciego gola!
03 lipca 2016 22:57 / 3 osobom podoba się ten post
Knorr

No są, ale przegrywają z mistrzami Europy, bo na Francuzów stawiam.
Poza tym, to wyczerpujący turniej i chłopaki widać to zmęczone już są.
A swoją drogą, to patrzę na francuskich zawodników i zastanawiam się, czy Francja na pewno w Europie leży?
Przypadkiem nie w Afryce?

Też tak pomyslałam.
03 lipca 2016 23:25 / 3 osobom podoba się ten post
Knorr

A swoją drogą, to patrzę na francuskich zawodników i zastanawiam się, czy Francja na pewno w Europie leży?

Zgadzam się z TobąCoś mi się też widzi,że Francja nie powinna brać udzialu w EUROAle pogrom 5:2,ale Islandczycy walczyli do końca i tym bardziej zyskali moją wielka sympatięA jak ladnie pożegnali się z fanamiWielki szacunNam zabraklo tej waleczności
04 lipca 2016 10:30 / 2 osobom podoba się ten post
Islandia chyba pokazała największe serce na tych mistrzostwach . Szkoda że się pożegnali z turniejem .
04 lipca 2016 13:20 / 4 osobom podoba się ten post
Knorr

Rasistą jestes Knor ???
A dopiero co do Magdy sie rzucałeś że nie akceptuje tych " kochajacych inaczej ".
Ładnie to tak wytykac komus a u siebie nie widzieć ?
04 lipca 2016 15:26 / 4 osobom podoba się ten post
margarita13

Witaj w elitarnym klubie:-):piatka::lol3:

To i " elitę " tutaj mamy ???? koniec świata ......chyba ! :pomponiara:
04 lipca 2016 16:28 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

To i " elitę " tutaj mamy ???? koniec świata ......chyba ! :pomponiara:

Nooooooooooooooooooooooooo...
04 lipca 2016 17:22
1.Deutschland 2.Wales 3.Francja 4.Ronaldo&Co Chyba ta bedzie.
05 lipca 2016 11:37 / 3 osobom podoba się ten post
Nie wiem czy to dobry temat ale...ja tez dzisiaj uprawialam sport! Uwazam to za wielkie wydarzenie! Przeszlam cale 250 metrow! Do konca mojej ulicy i wrocilam na wlasnych nogach!! Wiec mozecie mi gratulowac tego wyczynu,myslalam,ze wymiekne po 100 metrach i wroce na kolanach. Ale nie! Zdrowa jestem,wysportowana i dalam rade az milo
05 lipca 2016 11:42 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Nie wiem czy to dobry temat ale...ja tez dzisiaj uprawialam sport! Uwazam to za wielkie wydarzenie! Przeszlam cale 250 metrow! Do konca mojej ulicy i wrocilam na wlasnych nogach!! Wiec mozecie mi gratulowac tego wyczynu,myslalam,ze wymiekne po 100 metrach i wroce na kolanach. Ale nie! Zdrowa jestem,wysportowana i dalam rade az milo :-)

No tak wysportowanej Myszy to jeszcze nie znałam ! No to poszalałaś ! Tylko żebyś się kontuzji  nie nabawiła.....
05 lipca 2016 11:49 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

No tak wysportowanej Myszy to jeszcze nie znałam ! No to poszalałaś ! Tylko żebyś się kontuzji  nie nabawiła.....:lol3:

No wlasnie cos czuje,jakby mnie kolano zaczynalo napierdzielac...Chyba sie przetrenowalam! 
05 lipca 2016 11:54 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

No wlasnie cos czuje,jakby mnie kolano zaczynalo napierdzielac...Chyba sie przetrenowalam! :lol1:

Bez rozgrzewki trenowałaś
05 lipca 2016 11:57 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Bez rozgrzewki trenowałaś :lol2:

No co Ty mowisz? Z rozgrzewka wlasnie! Z pokoju do kuchni to jakies 2 metry,do lazienki o krok mniej...Bylam tez na balkonie,to tez kilka metrow do przejscia,i wrocilam przeciez do siebie! I jeszcze po schodach sie skulalam,zeby na ta ulice wyjsc! Jak mozesz twierdzic,ze bez treningu!!
05 lipca 2016 12:01 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

No co Ty mowisz? Z rozgrzewka wlasnie! Z pokoju do kuchni to jakies 2 metry,do lazienki o krok mniej...Bylam tez na balkonie,to tez kilka metrow do przejscia,i wrocilam przeciez do siebie! I jeszcze po schodach sie skulalam,zeby na ta ulice wyjsc! Jak mozesz twierdzic,ze bez treningu!!

No zabiłaś mnie !!! Rozgrzewka właściwie
05 lipca 2016 12:04 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

No zabiłaś mnie !!! Rozgrzewka właściwie :lol3:

Ty sie smiejesz a ja cierpie! Mysle wlasnie jak taka kontuzjowana,mam sie do kuchni dostac,przeciez to cale dwa metry sa! A woda na makaron sie gotuje...uh!! Spale garnek zanim sie tam doturlam!!