Sportowe wydarzenia

03 lipca 2016 09:41 / 10 osobom podoba się ten post
margarita13

A ja kibicowałam Niemcom:-)i wcale się tego nie wstydzę:lol3:(gdybym ich nie cierpiała ,nie potrafiłabym tu jeździć do pracy:-),można na ten przykład wybrać Szwajcarię,tam jest kanton Niemiecki,a w końcu Szwajcaria to piękny kraj,jeździlam tam turystycznie i mialam wielka ochotę zamieszkac).W każdej drużynie mam swoich ulubieńców(we wloskiej to Buffon).A teraz kibicuję Islandii,chociaż mam wiele sentymentu do Francuzów:-)

Nie wiem dlaczego mialabys sie wstydzic tego komu kibicujesz?...Jesli chodzi o Niemcow to nie lubie ich jako narodu.Wkurza mnie ich zarozumialstwo i skapstwo (Szkoci to przy nich jakies null) Podkreslam - jako narodu. Mam kilka osob ,za ktorymi przepadam,utrzymuje kontakt i odwiedzamy sie wzajemnie,oni mnie  PL a ja ich w DE,no i do tego moja niemiecka rodzina. Ale ogolnie jestem na NIE. Czy w zwiazku z tym nie mogalbym tutaj pracowac? Ojjj,moglabym. Czy w zwiazku z tym,ze nie lubie przywar ,ktore sa przypisane do Polakow,nie czuje sie Polka? Czuje sie. Chociaz nie lubie polskiej zawisci,falszywych usmiechow oraz polityki. Taka se mala dygresja na dzien dobry 
03 lipca 2016 09:45 / 8 osobom podoba się ten post
margarita13

A ja kibicowałam Niemcom:-)i wcale się tego nie wstydzę:lol3:(gdybym ich nie cierpiała ,nie potrafiłabym tu jeździć do pracy:-),można na ten przykład wybrać Szwajcarię,tam jest kanton Niemiecki,a w końcu Szwajcaria to piękny kraj,jeździlam tam turystycznie i mialam wielka ochotę zamieszkac).W każdej drużynie mam swoich ulubieńców(we wloskiej to Buffon).A teraz kibicuję Islandii,chociaż mam wiele sentymentu do Francuzów:-)

Ależ Margaritko ady kibicuj komu Ci się tylko żywnie podoba Przeciez nie napisałam ani ja ani Michasia , że nie lubimy Niemców . Gdybyśmy zionęły nienawiścią na pewno by nas tutaj nie było a to , że niektórzy zadzierają nosa ( czyt. większość ) to i tak sobie marzyłyśmy , żeby im go trochę utrzeć - tez nam wolno ! Do Szwajcarii się nie wybieram , bo jakby mi fajek zabraklo to bym musiała za ichnie franki kupować a tego to bym już " nie zniesła ! " . A dlaczego napisałaś : cyt. kibicowałam Niemcom i wcale się tego nie wstydzę ... uważam , że nie masz czego się wstydzić , bo jakby nudny był sport , gdyby wszyscy kibicowali tylko jednym ...... Też mam sentyment do Francji , ale też będę kibicowała Islandii , bo pokazali , że " małe " nie znaczy gorsze ....
Jeśli chodzi o narodowości , czy rasę : jestem przeciwniczką rasizmu , dla mnie liczy się człowiek a nie jego pochodzenie ........ale i tak jeszcze raz napiszę , że szkoda , że Włosi przegrali
03 lipca 2016 11:42 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ależ Margaritko :-) ady kibicuj komu Ci się tylko żywnie podoba :-) Przeciez nie napisałam ani ja ani Michasia , że nie lubimy Niemców . Gdybyśmy zionęły nienawiścią na pewno by nas tutaj nie było a to , że niektórzy zadzierają nosa ( czyt. większość ) to i tak sobie marzyłyśmy , żeby im go trochę utrzeć - tez nam wolno ! Do Szwajcarii się nie wybieram , bo jakby mi fajek zabraklo to bym musiała za ichnie franki kupować a tego to bym już " nie zniesła ! " . A dlaczego napisałaś : cyt. kibicowałam Niemcom i wcale się tego nie wstydzę :-)... uważam , że nie masz czego się wstydzić , bo jakby nudny był sport , gdyby wszyscy kibicowali tylko jednym ...... Też mam sentyment do Francji , ale też będę kibicowała Islandii , bo pokazali , że " małe " nie znaczy gorsze .:-)...
Jeśli chodzi o narodowości , czy rasę : jestem przeciwniczką rasizmu , dla mnie liczy się człowiek a nie jego pochodzenie ........ale i tak jeszcze raz napiszę , że szkoda , że Włosi przegrali :-):-):-)

Kocham cię, BarbaroN.
Bardzo ładnie i bardzo mądrze napisałaś.
03 lipca 2016 11:53 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

http://wrealu24.pl/index.php/sport/837-polscy-kibice-mecz-musi-zostac-powtorzony-wskazuja-blad-podczas-karnych-video

Nic z tego ,jak sędzia nie zauważył ,to przepadło .Nie ma reklamacji .
Też bym chciała powtórkę  i wygraną.
03 lipca 2016 12:03 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ależ Margaritko :-) ady kibicuj komu Ci się tylko żywnie podoba :-) Przeciez nie napisałam ani ja ani Michasia , że nie lubimy Niemców . Gdybyśmy zionęły nienawiścią na pewno by nas tutaj nie było a to , że niektórzy zadzierają nosa ( czyt. większość ) to i tak sobie marzyłyśmy , żeby im go trochę utrzeć - tez nam wolno ! Do Szwajcarii się nie wybieram , bo jakby mi fajek zabraklo to bym musiała za ichnie franki kupować a tego to bym już " nie zniesła ! " . A dlaczego napisałaś : cyt. kibicowałam Niemcom i wcale się tego nie wstydzę :-)... uważam , że nie masz czego się wstydzić , bo jakby nudny był sport , gdyby wszyscy kibicowali tylko jednym ...... Też mam sentyment do Francji , ale też będę kibicowała Islandii , bo pokazali , że " małe " nie znaczy gorsze .:-)...
Jeśli chodzi o narodowości , czy rasę : jestem przeciwniczką rasizmu , dla mnie liczy się człowiek a nie jego pochodzenie ........ale i tak jeszcze raz napiszę , że szkoda , że Włosi przegrali :-):-):-)

Ależ Barbaro N.oczywiście,że Wam wolno....
03 lipca 2016 13:42 / 5 osobom podoba się ten post
margarita13

Ależ Barbaro N.oczywiście,że Wam wolno....:-):lol3:

Nam,Wam , Tobie wszystko wolnojak demododane na zapodaj.netkracja to demokracja, wolnośc słowa i wyznania
03 lipca 2016 16:55 / 1 osobie podoba się ten post
Kochane Niemcy wygrali-suuuper!A dzisiaj?Z całą miłoscią do francuskiego nie chciałabym aby Islandia dzisiaj przegrała..Ciekawe co Lawenda typuje tym razem.
03 lipca 2016 19:15 / 2 osobom podoba się ten post
MartaP

Kochane Niemcy wygrali-suuuper!A dzisiaj?Z całą miłoscią do francuskiego nie chciałabym aby Islandia dzisiaj przegrała..Ciekawe co Lawenda typuje tym razem.

No cieszę się,że chociaż Ty sie cieszyszBo tu wszystkie na nie
03 lipca 2016 19:33 / 2 osobom podoba się ten post
MartaP

Wygra Francja, bo, jak pisałam, sędzia będzie stronniczy, gra drużyna gospodarzy, nie mogą przegrać.
Natomiast sercem jestem z Wikingami. :)

03 lipca 2016 20:34 / 3 osobom podoba się ten post
margarita13

:piatka:No cieszę się,że chociaż Ty sie cieszysz:-)Bo tu wszystkie na nie:-):lol3:

A właśnie, że nie wszystkie ! Ja nie oglądałam, ale kibicowałam
03 lipca 2016 20:37
Kobietka

A właśnie, że nie wszystkie ! Ja nie oglądałam, ale kibicowałam :yo:

Witaj w elitarnym klubie
03 lipca 2016 20:45 / 1 osobie podoba się ten post
margarita13

Witaj w elitarnym klubie:-):piatka::lol3:

03 lipca 2016 22:03 / 1 osobie podoba się ten post
To jest pogrom...4;0 dla Francji...Żal mi chłopaków z Islandii,bo sa tacy waleczni
03 lipca 2016 22:34 / 3 osobom podoba się ten post
margarita13

To jest pogrom...:strzela z bicza:4;0 dla Francji...Żal mi chłopaków z Islandii,bo sa tacy waleczni:walka plci:

No są, ale przegrywają z mistrzami Europy, bo na Francuzów stawiam.
Poza tym, to wyczerpujący turniej i chłopaki widać to zmęczone już są.
A swoją drogą, to patrzę na francuskich zawodników i zastanawiam się, czy Francja na pewno w Europie leży?
Przypadkiem nie w Afryce?