margarita13A ja kibicowałam Niemcom:-)i wcale się tego nie wstydzę:lol3:(gdybym ich nie cierpiała ,nie potrafiłabym tu jeździć do pracy:-),można na ten przykład wybrać Szwajcarię,tam jest kanton Niemiecki,a w końcu Szwajcaria to piękny kraj,jeździlam tam turystycznie i mialam wielka ochotę zamieszkac).W każdej drużynie mam swoich ulubieńców(we wloskiej to Buffon).A teraz kibicuję Islandii,chociaż mam wiele sentymentu do Francuzów:-)
Ależ Margaritko

ady kibicuj komu Ci się tylko żywnie podoba

Przeciez nie napisałam ani ja ani Michasia , że nie lubimy Niemców . Gdybyśmy zionęły nienawiścią na pewno by nas tutaj nie było a to , że niektórzy zadzierają nosa ( czyt. większość ) to i tak sobie marzyłyśmy , żeby im go trochę utrzeć - tez nam wolno ! Do Szwajcarii się nie wybieram , bo jakby mi fajek zabraklo to bym musiała za ichnie franki kupować a tego to bym już " nie zniesła ! " . A dlaczego napisałaś : cyt. kibicowałam Niemcom i wcale się tego nie wstydzę

... uważam , że nie masz czego się wstydzić , bo jakby nudny był sport , gdyby wszyscy kibicowali tylko jednym ...... Też mam sentyment do Francji , ale też będę kibicowała Islandii , bo pokazali , że " małe " nie znaczy gorsze .

...
Jeśli chodzi o narodowości , czy rasę : jestem przeciwniczką rasizmu , dla mnie liczy się człowiek a nie jego pochodzenie ........ale i tak jeszcze raz napiszę , że szkoda , że Włosi przegrali