03 października 2015 08:29 / 7 osobom podoba się ten post
mleczko1Sama grandze na forum wszyscy jeszcze spią tylko babka pokazała sie na chwilkę. Dlaczego ja tak wcześnie sie budzę. W domu tez cała rodzina śpi a ja juz na nogach,Zmuszona polubiłam ranne czytanie bo nie miałam innego wyjścia, latem ide do ogrodu a poźną jesienia i zimą koczuje w pokoju.Pewnie cięzką "omą" będę do opieki mało jest opiekunek,ktore lubia wczesnie wstawać.Chyba że tabletkę na sen będę zażywac o północy.:-):-):-):-)
O .Jeżu już po wszystkim.W domu tak nie obchodzilam urodzino- imienin jak tu.Już mi się spokój marzy ,bo w te dwa dni to trochę za dużo wszystkiego jak dla mnie.Wszystko bardzo Miłeo było ,ale za długo.Dwa dni goście przychodzili do mnie extra.I jeszcze wieczorem wyjście do restauracji na kolację.Było Miło,jedzenie dobre,ale już chcę spokoju.Za dużo ludzi w te dwa dni.Dzieci rozrabiały, kosz na papiery wywłóczyły z zawartością i cały grys rozsypały na długim podjeździe.Potem miały to pozamiatac ,to wyrywały sobie miotły ,bo dla każdego nie wystarczyło.No był płacz ,bo te miotły poszły w ruch.Matki czyli wnuczki PDP krzyczaly każda na swoje dzieci.Koniec .W kopercie dostałam sto e.