Na wyjeździe #28

09 października 2015 10:56 / 6 osobom podoba się ten post
Pochwalony
Pogoda od wczoraj smetna i deszczowa.Dziś już głowa nie boli ale wczoraj to masakra.
Wszystko sie układa jak na ten czas.
Miłego dzionka życzę Wszystkim.
09 października 2015 11:00 / 18 osobom podoba się ten post
moncherie

Ona-Lisa nie bede tlumaczyc, bo to sensu nie ma. Kazdy czyta i rozumie jak chce. A poza tym gdybym Ci tlumaczyc zaczela to wyszloby, ze na biednego, nieobecnego juz tu Robercika oskarzenia rzucam. To wirtualny swiat, w ktorym kazdy moze pisac co chce. Bez wzgledu na to czy to prawda czy bzdury z palca wyssane.
Zastanawia mnie tylko czemu przy jakiejkolwiek dyskusji w stosunku do mnie nie sa stosowane normalne, logiczne argumenty tylko zaraz ktos sobie "fakty z mojego" prywatnego zycia wyciaga lub pod koldre mi zaglada. To moje zycie specjalnie w cudzyslow wzielam, bo przynajmniej polowa tych rewelacji napisanych tutaj przez mojego ex ma z prawda tyle wspolnego co opowiesci Barona Muenchhausena.

Ano dlatego,że sama tę "kołdrę"odsłoniłaś....I stało się to "Twoje życie" życiem forumowym....Jak się coś takiego robi na publicznym forum ,to niestety,trzeba się liczyć z różnymi reakcjami.I nie zastanawiać się :)Tym,którzy wyciągaja teraz to i owo tak jest po prostu wygodniej i w ogóle znaczenia dla nich nie ma czy Ty pisałaś prawdę czy on-aby dosrać.....Moncherii-nie tłumacz,ignoruj-to najlepsza metoda.I zwróć uwage na jeszcze jedna rzecz.Osoby,którym sprawia przyjemność wyciaganie róznych rózności w stosunku do innych, zamiast logicznych ,jak napisałas argumentów, własne relacje rodzinne,partnerskie albo opisują jako fantastyczne  albo nic o nich nie piszą.......Szczęśliwy człowiek nie ma żadnego powodu ,żeby dokuczać innym,taki powód ma ten,kto jest życiowo niedowartościowany....nieszczęśliwy....rozgoryczony.Dlaczego?Bo tylko to sprawia mu radość i podnosi samoocenę......Smutne......
Więc może pora wyciągnąć wnioski z własnego coming out?
09 października 2015 11:06 / 10 osobom podoba się ten post
Dodałabym jeszcze że także samych siebie opisują jako niezwykle kochające cały świat osoby...
Tak cię kocham że aż....cię kopnę? ;))
09 października 2015 11:09 / 5 osobom podoba się ten post
Dla Kasi63 i Marty
09 października 2015 11:38 / 11 osobom podoba się ten post
Wolne dzisiaj mam. Dzieci do przedszkola odstawilam i ide do wanny lezec. Otocze sie pachnaca piana, wlacze sobie jakas fajna muze i moze ksiazke poczytam... A pozniej juz calkiem zrelaksowana dzieciaki odbiore i na podboj Francji rusze
09 października 2015 12:30 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Wolne dzisiaj mam. Dzieci do przedszkola odstawilam i ide do wanny lezec. Otocze sie pachnaca piana, wlacze sobie jakas fajna muze i moze ksiazke poczytam... A pozniej juz calkiem zrelaksowana dzieciaki odbiore i na podboj Francji rusze:-)

Kurcze i nie ma Ci kto plecków umyć ;-//
09 października 2015 12:50 / 2 osobom podoba się ten post
mzap88

A u mnie cyrków cd.
Pies został zabrany w pon i córka poszła z nim do weterynarza.
Dzisiaj dzwoni druga córka i mówi babce, że pierwsza córka (ta od psa) jest wściekła na matkę, bo pies rzyga, ogólnie nieciekawie z nim.
Babka oczywiście w szoku, że ona mu przecież nic nie dawała. Jasne.
Ale sorry, wg mnie córka od psa może mieć pretensje tylko do siebie - kto normalny daje demencyjnej kobiecie psa na utrzymanie??
I ogólnie jest kwas, babka smuta, boi się zadzwonić do tej córki, bo tamta pewnie ochrzani matkę ;p
cyyyrki

Może niech wanajmą detektywa ? Kto go tak urządził? 
09 października 2015 13:00 / 1 osobie podoba się ten post
Michalinka

Może niech wanajmą detektywa ? Kto go tak urządził?  :bije2:

wiadomo kto ;]

09 października 2015 13:06 / 4 osobom podoba się ten post
moncherie

Mleczko nie napisalam, ze cie w jakiejs rozmowie z jakas kolezanka forumowa obgadalam. Zdecydowany brak czytania ze zrozumieniem... Serdecznie mi zwisa ile masz lat i jak wygladasz. Po wpisach Cie oceniam, a te coz...rozne sa:-) Malo mam prywatnych kontaktow z tutejszymi forumowiczami, a jak juz mam to zdecydowanie ciekawsze tematy do rozmowy mamy niz twoja skromna osoba.

No i tak najlepiej. Niech ci zwisa dalej.
09 października 2015 13:47 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

A u mnie cyrków cd.
Pies został zabrany w pon i córka poszła z nim do weterynarza.
Dzisiaj dzwoni druga córka i mówi babce, że pierwsza córka (ta od psa) jest wściekła na matkę, bo pies rzyga, ogólnie nieciekawie z nim.
Babka oczywiście w szoku, że ona mu przecież nic nie dawała. Jasne.
Ale sorry, wg mnie córka od psa może mieć pretensje tylko do siebie - kto normalny daje demencyjnej kobiecie psa na utrzymanie??
I ogólnie jest kwas, babka smuta, boi się zadzwonić do tej córki, bo tamta pewnie ochrzani matkę ;p
cyyyrki

cyrk na kolkach heheh
09 października 2015 13:56 / 1 osobie podoba się ten post
Diarana

cyrk na kolkach heheh

mówię Ci, dobrze że już blisko do domu, bo już mnie męczą humorku córki....
09 października 2015 14:00
mzap88

mówię Ci, dobrze że już blisko do domu, bo już mnie męczą humorku córki....

oj wierze wierze przerbialam to w poprzedniej pracy ...teraz jest syn ciekawe co mnie czeka ....
09 października 2015 15:42 / 6 osobom podoba się ten post
Ja sie cudzymi sprawami nie zajmuje:) nie stac mnie na marnowanie czasu. Ciesze sie z popularności, bardzo sie ciesze. Dzieki mnie zyje kila for dla opiekunek z tym tylko,że te same osoby pisza na wszystkich. hi hi hi :)  a karawana idzie dalej............................................................
09 października 2015 16:58 / 5 osobom podoba się ten post
Ciebie natomiast trudno sprawdzic kiedy lepiej, bo nie wykurzy ciebie nawet dobry  pszczelarz. Jak tego trunia z ula :) Mnie sie nic nie zdaje ja wiem
09 października 2015 17:07 / 2 osobom podoba się ten post
nie do Marty  pewnie