Nooooo, tak ! ale tak trochę wypomnieć , poruszyć osoby tutaj nieobecne to nie zawadzi ?
Nooooo, tak ! ale tak trochę wypomnieć , poruszyć osoby tutaj nieobecne to nie zawadzi ?
Musiałam zacytowac, niech Tu będzie w koncu miło. Ja mam miłośc w sercu, daje ją innym :aniolki:
Wiem, wiem, Twoja koleżanka. To będziesz teraz śię na mnie ' odgrywac?' wyluzuj Baśka.
Na tym forum to WSZYSCY są moimi koleżankami i kolegami . Kto Ci się odgryza ? napisałaś swoje - ja napisałam moje zdanie w tym temacie , weź wyluzuj albo jak już piszesz, bo musisz to chociaż nie zaprzeczaj sama sobie , bo wyraźnie piszesz o miłości , wybaczaniu a wywlekasz , rozkminiasz i po co ? Możesz mi zaraz napisać " foch " a mnie to ani ziębić ani parzyć będzie ,daj już spokój ,ja Ci dam dwa ! mnie to nie dotyczy , niech się " zaczepione " bronią albo też wrzucą na luz , bo chociaż nie piszą tak ładnie o wybaczaniu , miłosci do bliźniego , ale kochają i wybaczają ......ja Cię kocham ( jako bliźniego !!!! ) i wybaczam , ale ja już taka wariatka jestem , bo na jednym z moich ramion siedzi taki biały cudaczek ze skrzydełkami a na drugim czarnuek z różkami i ogonkiem . W dyskusji z Tobą przeważa ten ze skrzdełkami , więc wybaczm , miłuję choć jakaś specjalnie " nawiedzona " nie jestem :aniolki:
Moncherie, jest Wolnośc słowa, więc Ci powiem tak, Od momentu, jak Robert, czyli Twój były, napisał, że Twoje obecne ''Cudo'' bije dzieci Twoje i Roberta. To zmieniłam o Tobie zdanie. ''Cudo', gdyby nawet, był ze złota, nie była bym z Takim 'Cudem' nawet minuty.Nie zaczynaj podsycac , prowokowac,,,Już obydwoje z Robertem niezła 'wojne' zrobiliście na Tym forum. Teraz jest spokojnie i niech tak zostanie Amen.
jednak remis...2-2 Lewandowski w 3 i ostatniej minucie meczu.....:-)
Nie ma awansu jeszcze:-(
Basia musi inaczej sie udusi.....:brawo1: ale wybaczamy ..bo my ja kochamy..:zupa:
zpytanie mam..czy w de zakupie fitolizyne
Spytaj najlepiej w aptece- przeglądałam teraz niemieckie strony i niczego konkretnego nie znalazłam.Tylko kapsułki Nephrocaps zawierające ten składnik, wygląda na to ,ze w Europie są w sprzedaży, może i w Niemczech też. Ale każde państwo ma odrębne przepisy , co do dopuszczenia leku, czy nawet suplementu leku do sprzedazy, to najlepiej spytać.
Wczoraj moja pdp miała bezuch. Oj jak ona kwitła !! mówiła płynnie a nie używając tylko bezokoliczników :lol1: osobiście odprowadziła gości do drzwi leciutko podtrzymując rolatorek, stała prościutko - noż fitt kobita. A tu niespodzianka. Nagle zza jej pleców wyłoniła się cholera wie po co .... opiekunka !! No i babcia zauważywszy mnie natychmiast opadła prawie zemdlona na rolatorek. Nie zapomniała oczkami parę razy przewrócić. Ja buchnęłam śmiechem bo nie wyrobiłam. Ale co robić, popchnęłam ten rolatorek z omdlałą babunią w kierunku salonu. Córki ciągle nie mogą zrozumieć zachowania matki. Dla nich to jakiś kosmos. Przed moim przyjazdem tutaj była w szpitalu. Miała operację biodra. Wtedy było z nią wszystko ok. Po powrocie ze szpitala dziewczyny nie mogą z nią do ładu dojść. Nie wiem, może pdp posłuchała rad jakiejś innej babci. Miała dużo czasu na głupie rozmowy.