Pochwalijki #3

11 kwietnia 2016 13:55 / 7 osobom podoba się ten post
Przy poniedziałku nic dobrego się nie dzieje ?
Ja po fajnym spacerku w piękną, słoneczną pogodę czekam na gości. Z okazji wczorajszych urodzin Pdp - dziś, już zaraz przyjdzie polskie zaprzyjaźnione małżeństwo. Fajnie będzie. Bez spinki, wesoło i słodko = ciąg dalszy tortu i serniczka.
11 kwietnia 2016 18:39 / 9 osobom podoba się ten post
11 kwietnia 2016 19:39 / 4 osobom podoba się ten post
zosia_samosia

:pojedynek:

A jak smakowal chleb skropiony woda i z cukrem,Pychotka,
11 kwietnia 2016 20:27 / 26 osobom podoba się ten post
W zeszłym roku pisałam , że tu w Niemczech wykryto u mnie raka piersi i podjęłam tu leczenie.
Dziś chcę się pochwalić, że właśnie zakończyłam leczenie. Teraz zostały kontrole. Dałam radę !!!.
Przez całą chorobę czułam się dobrze. Spotkałam na mojej drodze mnóstwo bardzo życzliwych mi osób.
Dziś też mija rok, jak podjęłam w tym miejscu pracę. Dziś cieszę się podwójnie...
11 kwietnia 2016 20:40 / 1 osobie podoba się ten post
nadzieja

A jak smakowal chleb skropiony woda i z cukrem,Pychotka,

Nooo smakował
11 kwietnia 2016 20:58 / 5 osobom podoba się ten post
Fajnie mi dzień minął.
Wisienka dobre wieści śle.
Dobry czas.
11 kwietnia 2016 21:33 / 12 osobom podoba się ten post
Dzisiaj dzionek wolny, odwiedziłam C&A  zakupiłam sukieneczkę dzinsową  na krótki rękaw/ dzins miekki/ .Obiadu nie gotowałam zjadłam słoik śledzi, dzban kawy wypiłam i papierosów się oppaliłam .Całe popołudnie spędziłam na tarasie , słonce grzało i dłubałam w swoich koralikach.
11 kwietnia 2016 21:45 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Dzisiaj dzionek wolny, odwiedziłam C&A  zakupiłam sukieneczkę dzinsową  na krótki rękaw/ dzins miekki/ .Obiadu nie gotowałam zjadłam słoik śledzi, dzban kawy wypiłam i papierosów się oppaliłam .Całe popołudnie spędziłam na tarasie , słonce grzało i dłubałam w swoich:-) koralikach.

Wszystko na to wskazuje,ze...jestes w ciazy:sex:
11 kwietnia 2016 21:52
espana69

Wszystko na to wskazuje,ze...jestes w ciazy:sex:

Śledzie by na to wskazywały. Po ciąży została mi tylko sukienka. A na "c" iu mnie to tylko "cześć i czołem"
11 kwietnia 2016 21:52 / 2 osobom podoba się ten post
Mojemu dziadusiowi trochę przeszło, nawet obiad pochwalił, więc dobra naszaByle do przodu
11 kwietnia 2016 23:20 / 2 osobom podoba się ten post
wisienka

W zeszłym roku pisałam , że tu w Niemczech wykryto u mnie raka piersi i podjęłam tu leczenie.
Dziś chcę się pochwalić, że właśnie zakończyłam leczenie. Teraz zostały kontrole. Dałam radę !!!.
Przez całą chorobę czułam się dobrze. Spotkałam na mojej drodze mnóstwo bardzo życzliwych mi osób.
Dziś też mija rok, jak podjęłam w tym miejscu pracę. Dziś cieszę się podwójnie...

Wygrałaś
12 kwietnia 2016 15:03 / 6 osobom podoba się ten post
Dzis wreszcie poczulam, ze niebawem wroce do swojego zycia. Syn pdp z zona juz sie ze mna pozegnali, bo nie zawitaja juz do pdp do dnia mojego wyjazdu. Dostalismy z ,,K,, kartke z zyczeniami na slub i kaske. Milo;-) .
12 kwietnia 2016 15:27 / 1 osobie podoba się ten post
wisienka

Wisieńko, pamiętam jak nam napisałaś tutaj o chorobie. W tym samym dniu znalazłam gabinet, który do późnych godzin  robił mammografię i zaraz na nią pojechałam.....
Cieszę się, ze tak wszystko Ci się ułożyło. Życzę Ci zdrówka, spokoju i dużo radości z każdego dnia
12 kwietnia 2016 19:49 / 2 osobom podoba się ten post
wisienka

Wisienko ciesze sie razem z Toba ze pogonilas drania ,zycze duzo zdrowka i usmiechu kazdego dzionka
13 kwietnia 2016 11:19 / 2 osobom podoba się ten post
O ja sie pochwale !!!
Towar zamowiony,zaplacony i czekam na paczke z Polski
Bedzie sie dzialo i jakis przyjemny dodatkowy grosz wpadnie