A jak smakowal chleb skropiony woda i z cukrem,Pychotka,
Dzisiaj dzionek wolny, odwiedziłam C&A zakupiłam sukieneczkę dzinsową na krótki rękaw/ dzins miekki/ .Obiadu nie gotowałam zjadłam słoik śledzi, dzban kawy wypiłam i papierosów się oppaliłam .Całe popołudnie spędziłam na tarasie , słonce grzało i dłubałam w swoich:-) koralikach.
Wszystko na to wskazuje,ze...jestes w ciazy:sex:
W zeszłym roku pisałam , że tu w Niemczech wykryto u mnie raka piersi i podjęłam tu leczenie.
Dziś chcę się pochwalić, że właśnie zakończyłam leczenie. Teraz zostały kontrole. Dałam radę !!!.
Przez całą chorobę czułam się dobrze. Spotkałam na mojej drodze mnóstwo bardzo życzliwych mi osób.
Dziś też mija rok, jak podjęłam w tym miejscu pracę. Dziś cieszę się podwójnie...
W zeszłym roku pisałam , że tu w Niemczech wykryto u mnie raka piersi i podjęłam tu leczenie.
Dziś chcę się pochwalić, że właśnie zakończyłam leczenie. Teraz zostały kontrole. Dałam radę !!!.
Przez całą chorobę czułam się dobrze. Spotkałam na mojej drodze mnóstwo bardzo życzliwych mi osób.
Dziś też mija rok, jak podjęłam w tym miejscu pracę. Dziś cieszę się podwójnie...