Nie bylo w pakiecie do tego masazysty?Ale mi gest jak sobie masazyste zostawila...
Nie bylo w pakiecie do tego masazysty?Ale mi gest jak sobie masazyste zostawila...
Masazysty chyba w tym pakiecie nie było ,bo mata sama maskuje .ma pięć rodzaji wibracji i takie tam....
Widziała ,ze taką samotną jestem ,to chociaż niech mnie mata maskuje ,jak nie ma kto.
Piec rodzajow wibracji i takie tam...A te takie tam to tez pewnie fajne...A co ta mata jeszcze maskuje? Moze to mata przeciwlotnicza?
Raczej nie .Maskuje po kolei od karku i szyi do stóp.
Wiem ,ze masz ochotę na takie maskowanie .Wierz mi ,ze fajnie.
Miało byc ,,masowanie ",ale wyszło maskowanie, po prostu literówka .
Można na pilocie docisnąć jaki masaż i gdzie się chcę .Nie gwiżdże ,ale jest też wersja podgrzewania .
Jeszcze nie widzialem tej maty a mam juz zajebiscie fajnie.A jak tak maskuje z gory na dol to sie zatrzymuje na dluzej na jakiejs stacji czy to InterCity i tylko zagwizdze na przejezdzie?
Espana, uważaj, bo tym może jechać niemiecka młodzież w mundurach.
Saperkę chcesz?
Sama sie okop...i czekaj Tina. Beda Niemcy na rowerach...
Będę czekać...Jak będziesz wiedział coś więcej, to nadaj jakimś alfabetem- cyrylica może być, przyda się. P.S . Masz lekkie pióro , zmiejsz dawkę )
Wczoraj dostałam do używania w swoim pokoju matę relaksujący do masażu.Taki to gest od córki Pdp.
Kupiłam sobie tę matę ze 3 lata temu-kolezanka miała na szteli i mi sie to amsowanie bardzo spodobało.I tak leży mata w pudle od nowości.....nieużywana.Za kazdym razem jak w domu jestem to o niej zapominam:):):)
Biore najmniej jak moge.Uwierz...
Kupiłam sobie tę matę ze 3 lata temu-kolezanka miała na szteli i mi sie to amsowanie bardzo spodobało.I tak leży mata w pudle od nowości.....nieużywana.Za kazdym razem jak w domu jestem to o niej zapominam:):):)
Idz do lekarza. Nie pomyl gabinetów.