Pochwalijki #3

27 kwietnia 2016 15:26 / 1 osobie podoba się ten post
espana69

Nie bylo w pakiecie do tego masazysty?Ale mi gest jak sobie masazyste zostawila...

Masazysty  chyba w tym pakiecie nie było ,bo mata sama maskuje .ma pięć rodzaji wibracji i takie tam....
Widziała ,ze taką samotną jestem ,to chociaż niech mnie mata maskuje ,jak nie ma kto.
27 kwietnia 2016 15:29 / 2 osobom podoba się ten post
ivetta

Masazysty  chyba w tym pakiecie nie było ,bo mata sama maskuje .ma pięć rodzaji wibracji i takie tam....
Widziała ,ze taką samotną jestem ,to chociaż niech mnie mata maskuje ,jak nie ma kto.

Piec rodzajow wibracji i takie tam...A te takie tam to tez pewnie fajne...A co ta mata jeszcze maskuje? Moze to mata przeciwlotnicza?
27 kwietnia 2016 15:32 / 2 osobom podoba się ten post
espana69

Piec rodzajow wibracji i takie tam...A te takie tam to tez pewnie fajne...A co ta mata jeszcze maskuje? Moze to mata przeciwlotnicza?

Raczej nie .Maskuje po kolei od karku i szyi do stóp. 
Wiem ,ze masz ochotę na takie maskowanie .Wierz mi ,ze fajnie.
27 kwietnia 2016 15:38 / 3 osobom podoba się ten post
ivetta

Raczej nie .Maskuje po kolei od karku i szyi do stóp. 
Wiem ,ze masz ochotę na takie maskowanie .Wierz mi ,ze fajnie.

Jeszcze nie widzialem tej maty a mam juz zajebiscie fajnie.A jak tak maskuje z gory na dol to sie zatrzymuje na dluzej na jakiejs stacji czy to InterCity i tylko zagwizdze na przejezdzie?
27 kwietnia 2016 15:44 / 1 osobie podoba się ten post
Miało byc ,,masowanie ",ale wyszło maskowanie, po prostu literówka .
Można na pilocie docisnąć jaki masaż i gdzie się chcę .Nie gwiżdże ,ale jest też wersja podgrzewania .
27 kwietnia 2016 15:55 / 2 osobom podoba się ten post
ivetta

Miało byc ,,masowanie ",ale wyszło maskowanie, po prostu literówka .
Można na pilocie docisnąć jaki masaż i gdzie się chcę .Nie gwiżdże ,ale jest też wersja podgrzewania .

Kazde masowanie to pewnie tez jakies maskowanie.Taka wersja podgrzewana to jakby calkiem na dzis.I do tego jeszcze mozna docisnac na pilocie.Ale jazda.I gdzie sie chce...No nie,cudo jak nic.Szkoda tylko kurde,ze nie gwizdze jak sie zbliza bo mozna by bylo sie wczesniej przygotowac.Ale emocje...
27 kwietnia 2016 16:02 / 1 osobie podoba się ten post
espana69

Jeszcze nie widzialem tej maty a mam juz zajebiscie fajnie.A jak tak maskuje z gory na dol to sie zatrzymuje na dluzej na jakiejs stacji czy to InterCity i tylko zagwizdze na przejezdzie?

Espana, uważaj, bo tym może jechać niemiecka młodzież w mundurach.
Saperkę chcesz?
27 kwietnia 2016 16:07 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Espana, uważaj, bo tym może jechać niemiecka młodzież w mundurach.
Saperkę chcesz?

Sama sie okop...i czekaj Tina. Beda Niemcy na rowerach...
27 kwietnia 2016 16:12 / 1 osobie podoba się ten post
espana69

Sama sie okop...i czekaj Tina. Beda Niemcy na rowerach...

Będę czekać...Jak będziesz wiedział coś więcej, to nadaj jakimś alfabetem- cyrylica może być, przyda się.  P.S . Masz lekkie pióro , zmiejsz dawkę )

27 kwietnia 2016 16:14 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Będę czekać...Jak będziesz wiedział coś więcej, to nadaj jakimś alfabetem- cyrylica może być, przyda się.  P.S . Masz lekkie pióro , zmiejsz dawkę )

Biore najmniej jak moge.Uwierz...
27 kwietnia 2016 16:31 / 3 osobom podoba się ten post
ivetta

Wczoraj dostałam do używania w swoim pokoju matę relaksujący do masażu.Taki to gest od córki Pdp.

Kupiłam sobie tę matę ze 3 lata temu-kolezanka miała na szteli i mi sie to amsowanie bardzo spodobało.I tak leży mata w pudle od nowości.....nieużywana.Za kazdym razem jak w domu jestem to o niej zapominam:):):) 
27 kwietnia 2016 16:33 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Kupiłam sobie tę matę ze 3 lata temu-kolezanka miała na szteli i mi sie to amsowanie bardzo spodobało.I tak leży mata w pudle od nowości.....nieużywana.Za kazdym razem jak w domu jestem to o niej zapominam:):):) 

w domu masz meza od masowania :)
27 kwietnia 2016 16:33 / 1 osobie podoba się ten post
espana69

Biore najmniej jak moge.Uwierz...

Idz do lekarza. Nie pomyl gabinetów.
27 kwietnia 2016 16:33 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Mata co chceta ,nieuzywata i zapominata o tym...
27 kwietnia 2016 16:35 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Idz do lekarza. Nie pomyl gabinetów.

Ok.Daj mi znac, w ktorym Ty bedziesz to sie pozniej wymienimy receptami...