Ja się piszę:modlitwa:Wypełnij tego totolotka:modlmy sie:a trochę szczęścia masz to jak " w banku masz":-):-)
Dowiedziałam się przed chwilą

Ja się piszę:modlitwa:Wypełnij tego totolotka:modlmy sie:a trochę szczęścia masz to jak " w banku masz":-):-)
Michasiu wypełniłam Lotto i w wygranej tylko nadzieja, bo za prace nie doczekam się zapłaty.
Dowiedziałam się przed chwilą:-( Jak myślicie, jak ja się teraz czuję??
Michasiu wypełniłam Lotto i w wygranej tylko nadzieja, bo za prace nie doczekam się zapłaty.
Ale dlaczego? Ile dni tam w sumie bylas Lisko?
Ooo zle:-) Firma zawiodla :-(
Nic nie da sie zrobic?
Jakieś 10-dni byłam Rodzina stwierdziła, że mój język jest komunikatywny a nie dobry! Więc nie zapłaca za mnie. Taką wiadomości dostałam
na pocztę.
Czuję się jeszcze bardziej zdołowana, poniżona, 'obdarta z człowieczenstwa.
Jakieś 10-dni byłam Rodzina stwierdziła, że mój język jest komunikatywny a nie dobry! Więc nie zapłaca za mnie. Taką wiadomości dostałam
na pocztę.
Czuję się jeszcze bardziej zdołowana, poniżona, 'obdarta z człowieczenstwa.
Ona Lisa, uzasadnili to w jakis sposób na papierze? Nie chodzi mi o to, czy coś zrobiłaś dobrze czy, żle ,ale o to by mieć jakiś punkt zaczepienia.
firma powinna mimo wszystko zaplacic takie moje zdanie i zmien firme......a ty juz wzelas nastepne zlecenie od nich tak??
Koordynatorka meila mi napisała, tylko tyle
Ona Lisa, jesli chcesz , to napisz do mnie- może coś wymyślę.
Zlecenie Nowe, nagle ''uciekło' , czyli nie mam zlecenia jeszcze i musze firmę zmienic.
Tina napiszę wieczorek, bo teraz nie jestem w stanie myślec logicznie, dobrze?? muszę ochłonąc
no u mnie sie juz nie da ,a pisalam przecie ehhhhh