Jakieś 10-dni byłam Rodzina stwierdziła, że mój język jest komunikatywny a nie dobry! Więc nie zapłaca za mnie. Taką wiadomości dostałam
na pocztę.
Czuję się jeszcze bardziej zdołowana, poniżona, 'obdarta z człowieczenstwa.
Jakieś 10-dni byłam Rodzina stwierdziła, że mój język jest komunikatywny a nie dobry! Więc nie zapłaca za mnie. Taką wiadomości dostałam
na pocztę.
Czuję się jeszcze bardziej zdołowana, poniżona, 'obdarta z człowieczenstwa.
Za to nie mogą Ci nie zapłacić.
Ale mogą mi zapłacic ile sami zechcą, a nie tak jak umawialiśmy się. Prawie 5-Lat pracy mam i co?:-( Podziękowanie?
Tina napiszę wieczorek, bo teraz nie jestem w stanie myślec logicznie, dobrze?? muszę ochłonąc
Lojalna chciałam byc, odpowiedzialna itp, itd.
Okazało się , że nie potrzebnie:-(
co to za firma ???
Ale mogą mi zapłacic ile sami zechcą, a nie tak jak umawialiśmy się. Prawie 5-Lat pracy mam i co?:-( Podziękowanie?
Każdy w jakims tam momencie frycowe płaci, nie twoja wina , trafiłaś na idiotów.
Tina, tam był koszmar a teraz ''zapłata':-( Może dlatego, że nie byłam tam powiedzmy cały miesiąc?
Może tak się nie robi??, może powinnam się męczyc cały miesiąc?
Tina, tam był koszmar a teraz ''zapłata':-( Może dlatego, że nie byłam tam powiedzmy cały miesiąc?
Może tak się nie robi??, może powinnam się męczyc cały miesiąc?
To tylko emocje.Dostaniesz to co sie Tobie nalezy.A zaslanianie sie dobrym czy mniej dobrym jezykiem to kpina.To firma weryfikuje tak czy siak znajomosc i nie ma prawa nie zaplacic za kazdy dzien. Bedzie ok.
Nik nie miał problemu z moim językiem, swobodna rozmowa była. Nie jestem tzw ''Orłem'' gramatyka do nauczenia jeszcze.
Ale tak to ok. Byłam ''egzaminowana'' przez firmę, gdy zaczynałam pracę w zeszłym roku. Och, ma pani dobry język usłyszałam.
Pogorszyło mi się teraz?:palka:
Nik nie miał problemu z moim językiem, swobodna rozmowa była. Nie jestem tzw ''Orłem'' gramatyka do nauczenia jeszcze.
Ale tak to ok. Byłam ''egzaminowana'' przez firmę, gdy zaczynałam pracę w zeszłym roku. Och, ma pani dobry język usłyszałam.
Pogorszyło mi się teraz?:palka:
Trzymaj sie malutka :aniolki:Mam nadzieje,ze wszystko sie dobrze skonczy,a Ty dostaniesz zasluzona kase,a co do firmy,czasem cos musi sie nie udac,zeby cos sie udalo,i tego sie trzymaj mila moja.