Opisz firme w odpowiednim topiku ..niech bedzie przestroga dla wszystkich.:zywoplot:
Tylko ten mój przypadek taki ,,,,

Opisz firme w odpowiednim topiku ..niech bedzie przestroga dla wszystkich.:zywoplot:
Napisz koniecznie za kilka dni czy sprawa sie wyklarowala. Nie opisuj firmy Ona_ poczekaj ,masz czas. Moze zaszło jakies nieporozumienie. Dopiero jak bedziesz miała czarno na białym, to napisz. Tak uważam a Ty zrobisz jak zechcesz:-)
Firma jest w porządku, kasa dobra, interesują się, a jak jest taka potrzeba interweniują.
Tylko ten mój przypadek taki ,,,,:zaklopotanie:, że nadal myślę, że to jest sen.
Też tak myślę, zaraz w poniedziałek zadzwonię, lub Oni zadzwonią po przeczytaniu meila, który wysłałam im.
Też tak myślę, zaraz w poniedziałek zadzwonię, lub Oni zadzwonią po przeczytaniu meila, który wysłałam im.
Brawo :):niech zyje:
Pochwalam się, ze wróciłam z wycieczki rowerowej. 30 km, albo i lepiej. Jestem spocona, czerwona, pupa boli - ale przeszczęśliwa.
Polecam.
Firma jest w porządku, kasa dobra, interesują się, a jak jest taka potrzeba interweniują.
Tylko ten mój przypadek taki ,,,,:zaklopotanie:, że nadal myślę, że to jest sen.
Pochwale sie ze zadowolilam :niech zyje:dzis cudnie babke.Kupilysmy dla niej piekne spodnie ,och jaka kobitka szczesliwa:tanczy:i ja tez jak patrze jak ona sie cieszy jak dziecko,:-)
Jak beda kiedys babka to tez bede sie cieszyla ze spodni.Nowych rzecz jasna...
a je bede twoja Betreuerin i zrobie i w kroku dziurke w spodniach i beiesz sie jeszcze bardziej cieszyla:fuckyou2::blee:
Pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lisa.Majtki na zadek i dzailaj.
Obiecuję, że założę majtki :zaklopotanie:
Obiecuję, że założę majtki :zaklopotanie: