Pochwalijki #3

07 maja 2016 13:30 / 2 osobom podoba się ten post
Babka

Opisz firme w odpowiednim topiku ..niech bedzie przestroga dla wszystkich.:zywoplot:

Firma jest w porządku, kasa dobra, interesują się, a jak jest taka potrzeba interweniują.
Tylko ten mój przypadek taki ,,,,, że nadal myślę, że to jest sen.
07 maja 2016 13:32 / 2 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Napisz koniecznie za kilka dni czy sprawa sie wyklarowala. Nie opisuj firmy Ona_ poczekaj ,masz czas. Moze zaszło jakies nieporozumienie. Dopiero jak bedziesz miała czarno na białym, to napisz. Tak uważam a Ty zrobisz jak zechcesz:-)

Też tak myślę, zaraz w poniedziałek zadzwonię, lub Oni zadzwonią po przeczytaniu meila, który wysłałam im.
07 maja 2016 13:33 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Firma jest w porządku, kasa dobra, interesują się, a jak jest taka potrzeba interweniują.
Tylko ten mój przypadek taki ,,,,:zaklopotanie:, że nadal myślę, że to jest sen.

Ona Lisa, obudź się w końcu i nie szukaj winy w sobie.
Wyciągaj wnioski z własnych doświadczen i idż dalej- z własnych podkreślam...
Uczysz się szybko, zaufaj sobie w końcu.
07 maja 2016 13:35 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Też tak myślę, zaraz w poniedziałek zadzwonię, lub Oni zadzwonią po przeczytaniu meila, który wysłałam im.

I tak ma byc. Nie ma co strzepic jezyka po proznicy. Tu fakty sie licza. Bedziesz miala cos na pismie, na czym mozesz sie oprzec, to wtedy działaj. Trzymam kciuki za Ciebie. Jakby co to pisz :)
07 maja 2016 13:38 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Brawo :)
07 maja 2016 13:40 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Brawo :):niech zyje:

07 maja 2016 15:10 / 2 osobom podoba się ten post
Pochwalam się, ze wróciłam z wycieczki rowerowej. 30 km, albo i lepiej. Jestem spocona, czerwona, pupa boli - ale przeszczęśliwa.
Polecam.
07 maja 2016 15:14 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Pochwalam się, ze wróciłam z wycieczki rowerowej. 30 km, albo i lepiej. Jestem spocona, czerwona, pupa boli - ale przeszczęśliwa.
Polecam.

Przeszczliewa to cudnie jka moja PDP ma nowe spodnie i jest happy no i nowe perfumy  haha
07 maja 2016 16:06 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Tylko ten mój przypadek taki ,,,,:zaklopotanie:, że nadal myślę, że to jest sen.

Pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lisa.Majtki na zadek i dzailaj.
07 maja 2016 16:08 / 1 osobie podoba się ten post
Dorka

Pochwale sie ze zadowolilam :niech zyje:dzis cudnie babke.Kupilysmy dla niej piekne spodnie ,och jaka kobitka szczesliwa:tanczy:i ja tez jak patrze jak ona sie cieszy jak dziecko,:-)

Jak beda kiedys babka to tez bede sie cieszyla ze spodni.Nowych rzecz jasna...
07 maja 2016 16:14 / 2 osobom podoba się ten post
espana69

Jak beda kiedys babka to tez bede sie cieszyla ze spodni.Nowych rzecz jasna...

a je bede twoja Betreuerin i zrobie i w kroku dziurke w spodniach i beiesz sie jeszcze bardziej cieszyla:fuckyou2:
07 maja 2016 16:16 / 2 osobom podoba się ten post
Dorka

a je bede twoja Betreuerin i zrobie i w kroku dziurke w spodniach i beiesz sie jeszcze bardziej cieszyla:fuckyou2::blee:

Juz sie ciesze i tak sie ciesze,ze sie ciesze...
07 maja 2016 17:19 / 2 osobom podoba się ten post
espana69

Pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lisa.Majtki na zadek i dzailaj.

Obiecuję, że założę majtki 
07 maja 2016 17:24 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Obiecuję, że założę majtki  :zaklopotanie:

Zawsze to bardziej komfortowo dla obu stron...No i aura tajemniczosci tutaj niewatpliwie odgrywa spora role...
07 maja 2016 17:24 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Obiecuję, że założę majtki  :zaklopotanie:

>Dawaj ,<dawaj dzis ruski dziionek