Pochwalijki #3

08 maja 2016 10:08 / 2 osobom podoba się ten post
Berdi1, Ty też?  Dziekuję, dziękuję, dziękuję
08 maja 2016 10:13
08 maja 2016 16:33 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Mam nowego awatara, wczoraj przy śniadaniu 'walnełam'' sobie focie,,, Nic pięknego, bo jestem niefotogeniczna. Ale i tak się chwalę :gitara:

No super ,wreszcie i nareszcie .Wiem z kim piszę. 
09 maja 2016 08:38 / 4 osobom podoba się ten post
Hej, Euro dziś rano 4,4160 - jest to kurs sprzedaży Euro, czyli to, co nas interesuje.
09 maja 2016 09:40 / 5 osobom podoba się ten post
Dziś od rana było wielkie poszukiwanie dolnych zębów Pdp.Nie wyjmuje ich na moc.Gdzieś w nocy jej wypadły i nie było.Wytrzepalam pościel ,pozagladalam pod łóżko, No nie ma ,więc myślę gdzie się mogły podziac .Na nowo jeszcze raz zaglądam ,nawet szafkę nocną wysunęła i nie ma .Wtedy pomyślałam ,ze może w poszewce ,lub poszwie będą. Nie trzeba było długo szukać ,bo były przyklejone do poszwy.Pdp uratowana i na to konto aż 5 Euro dostałam za znalezienie .
Jak dla mnie to może gubić co noc te zęby.
09 maja 2016 10:44 / 3 osobom podoba się ten post
Jakby dziadek mi płacił nawet tylko 1 eu za znalezienie okularów to każdego dnia inkasowalabym 10 Eu...300 eu miesięcznie...oj rozmarzyłam sie chyba
09 maja 2016 11:00 / 2 osobom podoba się ten post
To ja się pochwalę, że wczoraj z okazji Dnia Matki, do mojej pdp przyjechała córka. Ugotowała obiad mnie też zaprosiła , a potem miałam 4 godziny wolnego. I muszę powiedzieć,że dotychczas żadna pauza aż tak mnie nie ucieszyła, jak te 4 wolne godziny po prawie trzech tygodniach siedzenia z babką w mieszkaniu. To znaczy, wychodziłam kilka razy do sklepu- po drugiej stronie ulicy i raz miałam dwie wolne godziny, jak doczekałam sie w końcu, ze przyszła diakonka z pdp posiedziec. Poza tym, udało mi sie wymóc na firmie jakiekolwiek działanie w związku z sytuacją na stelli, no i ostatecznie kończę wcześniej zlecenie. I współprace z firmą też.
Zrobiłam sobie wczoraj małą wycieczkę po okolicy, nacieszyłam oczy widokami,
spotkałam po drodze wycieczke niemieckich emerytów i jednego równie jak ja samotnego turystę. Nawet dość przystojny, pięknie sie uśmiechnął powiedział to ich hallo- /nienawidze już tego słowa-moja babka całe dnie haluje/- no i poszedł w przeciwnym kierunku. Ale to już do poskarżyjek chyba sie nadaje. To spadam do swojej Hausdrachen
09 maja 2016 11:06 / 3 osobom podoba się ten post
ivetta

Dziś od rana było wielkie poszukiwanie dolnych zębów Pdp.Nie wyjmuje ich na moc.Gdzieś w nocy jej wypadły i nie było.Wytrzepalam pościel ,pozagladalam pod łóżko, No nie ma ,więc myślę gdzie się mogły podziac .Na nowo jeszcze raz zaglądam ,nawet szafkę nocną wysunęła i nie ma .Wtedy pomyślałam ,ze może w poszewce ,lub poszwie będą. Nie trzeba było długo szukać ,bo były przyklejone do poszwy.Pdp uratowana i na to konto aż 5 Euro dostałam za znalezienie .
Jak dla mnie to może gubić co noc te zęby.

Kurcze no a ja nie znalazlam jeszcze i juz nie mam pojecia gdzie jeszcze zajrzec 
09 maja 2016 11:19 / 2 osobom podoba się ten post
Może została w kromce z wczorajszej kolacji,sprawdź tam gdzie odkładasz suchy chleb dla konia
09 maja 2016 11:29 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Kurcze no a ja nie znalazlam jeszcze i juz nie mam pojecia gdzie jeszcze zajrzec :-(

Sprobuj w doniczkach,,,,,,ja tam znalazla,,ale po tygodniu...i raz w zamrazalniku,,,,
09 maja 2016 11:49 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

Może została w kromce z wczorajszej kolacji,sprawdź tam gdzie odkładasz suchy chleb dla konia:-)

Nie ,ona do jedzenia wyciagala je .
09 maja 2016 12:55 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Nie ,ona do jedzenia wyciagala je .

Może w koszu na śmieci? :)
09 maja 2016 13:00 / 5 osobom podoba się ten post
Nugatka

Może w koszu na śmieci? :)

wczoraj juz grzebalam 
Bede sie cieszyc jak sie nie znajda,bo wtedy nowe trzeba bedzie zrobic,fakt te mialy pol roku,ale byly przez psa nadgryzione i wcale nie byly dopasowane .
09 maja 2016 13:18 / 5 osobom podoba się ten post
magdzie

:-) :-) wczoraj juz grzebalam:-) 
Bede sie cieszyc jak sie nie znajda,bo wtedy nowe trzeba bedzie zrobic,fakt te mialy pol roku,ale byly przez psa nadgryzione i wcale nie byly dopasowane .

Szkoda psa,,on to przezyl,,,,szok niech jej inplanty zaloza,,,,,
12 maja 2016 09:22 / 7 osobom podoba się ten post
Oni tak zawsze...staraja sie swoje obowiazki zrzucic na opiekunki. Przywyklam ,ze raz na jakis czas trzeba sie wkurzyc oraz cos zrobic. U mnie ciagle probuja zwalic na mnie zakladanie ponczoch kompresyjnych. Kazdego dnia...A moze ja to zrobie,a moze cos..O nie! Czarno na bialym,jak wol stoi,ze to ich jest obowiazek. Przy sprzataniu to samo..A to na to czasu brak,a to na tamto..A to zapomni sie o czyms i tak sie kreci. Trzeba chodzic kiele tylka i palcem pokazywac. Ja jestem bardzo wredna bo chodze bezczelnie i naprawde pokazuje