Pochwalijki #3

30 maja 2016 06:24 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Cieszę się z radości Marty, bietki brawo::::):brawo1:Obiad u Córki zaliczony,były ziemniaczki zapiekane w śmietanie, fasolka szparagowa i mięso wieprzowe nadziane serkiem , maracują i szynką:) kawa i ciasto biszkoptowe z kokosem i bitą śmietaną.Pózniej wycieczka do ogrodu botanicznego,/Pdp już dawno śpi po tej eskapadzie/ i było podziękowanie słowem pisane i papierkiem poparte:)100 dniowa praca pochwalona:) Wiem, wiem jestem trochę chwalipięta ale lubię być doceniona, to mnie bardziej mobilizuję że jednak warto się uśmiechać i dawać dobro innym,Nie jestem pazerna na pieniądze nie nie ale na widok zaskórniaczka zndodane na zapodaj.netowu miałam banandodane na zapodaj.neta na buzi:)dodane na zapodaj.netoto cała ja :) a referencje też na "sto dwa"

Witaj Michasiu.

Jesteś; śliczna, piękna, przesympatyczna, cudowna, zadbana. Kobieta z klasą.
Piękne zdjęcie, brawo, brawo. Tak trzymaj.
30 maja 2016 06:35 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Witaj Michasiu.

Jesteś; śliczna, piękna, przesympatyczna, cudowna, zadbana. Kobieta z klasą.
Piękne zdjęcie, brawo, brawo. Tak trzymaj.:przytula::przytula:

Ale mi posłodziłaś:) miło mi :) i niech tak będzie.Uśmiecham się zawsze :) czy na smutno czy na wesoło. buziole.
30 maja 2016 09:17
michasia

Cieszę się z radości Marty, bietki brawo::::):brawo1:Obiad u Córki zaliczony,były ziemniaczki zapiekane w śmietanie, fasolka szparagowa i mięso wieprzowe nadziane serkiem , maracują i szynką:) kawa i ciasto biszkoptowe z kokosem i bitą śmietaną.Pózniej wycieczka do ogrodu botanicznego,/Pdp już dawno śpi po tej eskapadzie/ i było podziękowanie słowem pisane i papierkiem poparte:)100 dniowa praca pochwalona:) Wiem, wiem jestem trochę chwalipięta ale lubię być doceniona, to mnie bardziej mobilizuję że jednak warto się uśmiechać i dawać dobro innym,Nie jestem pazerna na pieniądze nie nie ale na widok zaskórniaczka zndodane na zapodaj.netowu miałam banandodane na zapodaj.neta na buzi:)dodane na zapodaj.netoto cała ja :) a referencje też na "sto dwa"

Ślicznie ! 
30 maja 2016 09:39 / 1 osobie podoba się ten post
Michasiu to ty Barbara jesteś?!
Cieszę sie że jedziesz na,zasłużony odpoczynek,troche mi smutno że już mnie nauczysz piec żadnego ciasta

Wracając do meczu emocje jeszcze nie opadły wczoraj na Rynku świętowanie bylo do późnej nocy.A co sie będzie dzialo jak drużyna sie pojawi w rodzinnym mieście ? Tłum ich na rękach zaniesie na Rynek
30 maja 2016 09:53 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

Michasiu to ty Barbara jesteś?!
Cieszę sie że jedziesz na,zasłużony odpoczynek,troche mi smutno że już mnie nauczysz piec żadnego ciasta:-(

Wracając do meczu emocje jeszcze nie opadły wczoraj na Rynku świętowanie bylo do późnej nocy.A co sie będzie dzialo jak drużyna sie pojawi w rodzinnym mieście ? Tłum ich na rękach zaniesie na Rynek:-)

Świętowanie trwało do rana, o 6 rano w wiadomościach kieleckich pokazywali jeszcze "niedobitków",
którzy jeszcze nie skończyli świętować.
A jutro o 20.30 na kieleckim rynku witamy najlepszą drużynę europy-
-Vive Tauron Kielce z Pucharem
30 maja 2016 11:24 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

Świętowanie trwało do rana, o 6 rano w wiadomościach kieleckich pokazywali jeszcze "niedobitków",
którzy jeszcze nie skończyli świętować.
A jutro o 20.30 na kieleckim rynku witamy najlepszą drużynę europy-
-Vive Tauron Kielce z Pucharem

Tak jestem niesforna Barbara. Dziękuję i mam nadzieje że złapie parę dni na odpoczynek:).Wyobrażam sobie swietowanie taki awansMnie też się udziela radośc innych, lubię sport i kibicować też. Brawo -VivenTauron Kielce
Nie martw się o ciasta zostaję jeszcze trochę naszych ciastowych panienek, a ja też będę piekła w domu i wpadała z ciastem na forum
30 maja 2016 11:45 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Tak jestem niesforna Barbara. Dziękuję i mam nadzieje że złapie parę dni na odpoczynek:).Wyobrażam sobie swietowanie taki awans:brawo1:Mnie też się udziela radośc innych, lubię sport i kibicować też. Brawo -VivenTauron Kielce:niech zyje:
Nie martw się o ciasta zostaję jeszcze trochę naszych ciastowych panienek, a ja też będę piekła w domu i wpadała z ciastem na forum:gotowanie:

Ja wczoraj przegapiłam . Dopiero na necie wyczytalam wiadomości . Brawo ! 
04 czerwca 2016 18:12 / 12 osobom podoba się ten post
Jakoś tu cichutko.......kochani......a trzeba się chwalić choćby głupotami......!!!!
Wczoraj kiedy poszłam po leki dla dziadka do przychodni.....to pani mnie z uśmiechem zapytała jak mam na imię......bo czesto tu bywam.....i tak to nawiązałam miłą rozmowę..........fajnie,że ktoś chce wiedzieć kim jestem.......w aptece też widziałam uśmiech nie wymuszony......
Dziś......to tak było.....
Pojechałam do Lidla, a tu cały parking zapchany ...stanełam w kolejce, a tu ciach przy mnie już ktoś wyjeżdza....no to wskoczyłam.......brawo....
Potem w Lidlu to tak...kasy zapchane wszystkie ....szwajcarzy i francuzi.....wózki górką.....maaasakra ...stanęłam ....a kobietka mówi idzie do przodu....potem następna i następna........i ja przy kasie jestem......radocha nie z tej ziemi......a co.....i jacy wszyscy mili......
Ale najlepsze to było tak....był syn,  robił drukarkę bo coś nie działało....i potem zszedł a ja się troszkę malowałam przed lustrem.... a on "du muss nicht mallen Irena , du bist schoen genug".......no miło mi było......aż mnie zatkało....
04 czerwca 2016 20:22 / 11 osobom podoba się ten post
To ja tez sie pochwale,a co? Pogadalam sobie dzisiaj z Kobietka,przez fona,i tak mi humor poszybowal do gory,ze hohoho! A wczoraj z Michasia pokonwersowalam...no niesamowicie fajna babeczka z niej !! I obiecala przepis na te jaja Adama,ale cos w jej glosie nie slyszalam entuzjazmu, gdy zapytalam czy latwe to jest
04 czerwca 2016 21:15 / 11 osobom podoba się ten post
No to ja tez się pochwalę....w czwartek w lumpexie poznałam polkę/ona zagaiła /Dzisiaj pojechałam do niej rowerkiem, spędziłyśmy fajnie czas. Potem pojechałysmy razem do następnej koleżanki opiekunki i okazało się że w Polsce mieszkamy 8 km. od siebie !!!!! mamy wpólnych znajomych !!! Swiat jest małyMam super koleżanki!
04 czerwca 2016 22:13 / 2 osobom podoba się ten post
Ja też się pochwalę
04 czerwca 2016 22:13 / 18 osobom podoba się ten post
W mojej grupie kulinarnej zalapalam się na 2etap,trzeba było zrobić sałatkę wiosenną, mam szanse?

04 czerwca 2016 22:24 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara48

W mojej grupie kulinarnej zalapalam się na 2etap,trzeba było zrobić sałatkę wiosenną, mam szanse?

Oj, chyba duże!
05 czerwca 2016 14:39 / 7 osobom podoba się ten post
Barbara48

Jakie to cudne! żal by mi było jeść zeby nie popsuc :) 
05 czerwca 2016 17:56 / 9 osobom podoba się ten post
Przezyłam dziś niezapomniane atrakcje w Istein...........pojechałam tam z moim znajomym rowerkiem ...pogoda wymarzona na rower......a na koniec była...Eisskafe.............cuuudownie zmęczona i wypoczęta........