Pochwalijki #3

05 czerwca 2016 21:27 / 5 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

To ja tez sie pochwale,a co? :-) Pogadalam sobie dzisiaj z Kobietka,przez fona,i tak mi humor poszybowal do gory,ze hohoho! A wczoraj z Michasia pokonwersowalam...no niesamowicie fajna babeczka z niej !! I obiecala przepis na te jaja Adama,ale cos w jej glosie nie slyszalam entuzjazmu, gdy zapytalam czy latwe to jest :-)

:)Dziękuję Fioletowa za telefon, bardzo mnie ucieszył, na jaja Adama przyjdzie czas, Wczoraj dojechałam do domku w końcu, uporam się ze wszystkim i dam te : jajka Adam"a. Pracy trochę trzeba włozyc jak to z jajkami bywa, czy Adama , czyFeliksa:)
05 czerwca 2016 21:33 / 5 osobom podoba się ten post
michasia

:):yeah:Dziękuję Fioletowa za telefon, bardzo mnie ucieszył, na jaja Adama przyjdzie czas, Wczoraj dojechałam do domku w końcu, uporam się ze wszystkim i dam te : jajka Adam"a. Pracy trochę trzeba włozyc jak to z jajkami bywa, czy Adama , czyFeliksa:)

Nie ma za co. Bardzo sie cieszylam na rozmowe z Toba! I jeszcze nie raz zadzwonie bo luuuubie Ciebie Michaska ;)))) Jaja Adama czy innego Franciszka nie sa takie trudne w obrobce  Ale jaja tego Adama,ktorego mam na mysli to az sie boje,ze nie bede nawet podchodzila do ich wypiekania (alez to brutalnie zabrzmialo ) 
05 czerwca 2016 21:47 / 4 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Nie ma za co. Bardzo sie cieszylam na rozmowe z Toba! I jeszcze nie raz zadzwonie bo luuuubie Ciebie Michaska ;)))) Jaja Adama czy innego Franciszka nie sa takie trudne w obrobce :lol1: Ale jaja tego Adama,ktorego mam na mysli to az sie boje,ze nie bede nawet podchodzila do ich wypiekania (alez to brutalnie zabrzmialo ) :-)

Dasz radę :) jak zresztą że wszystkim , bo jak nie my /Opiekunkowe Kobietki/ to kto??? Chwalę sie kupiłam "Desmoxsan, ciagnę sztucznego" 4 prawdziwych spaliłam i jest mi nie dobrze, kocham papierosy a chciałabym nie palić, nie śmierdziec i odkładac kasę papierosowa do skarbonki,Kto mi pomoże ??? to jest moja pierwsza próba zerwania z moim dymkiem
05 czerwca 2016 21:51 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Dasz radę :) jak zresztą że wszystkim , bo jak nie my /Opiekunkowe Kobietki/ to kto??? Chwalę sie kupiłam "Desmoxsan, ciagnę sztucznego" 4 prawdziwych spaliłam i jest mi nie dobrze, kocham papierosy a chciałabym nie palić, nie śmierdziec i odkładac kasę papierosowa do skarbonki,Kto mi pomoże ??? to jest moja pierwsza próba zerwania z moim dymkiem:brak wiary:

Michasiu trzymam za Ciebie kciuki!!!! Tak mocno, mocno! Też chciałabym nie palić, ale jakoś tak wychodzi, że nie powiedziałam do tej pory Schluss :( Daj proszę znać, jak z tym desmoxanem to idzie.
05 czerwca 2016 21:53
michasia

Dasz radę :) jak zresztą że wszystkim , bo jak nie my /Opiekunkowe Kobietki/ to kto??? Chwalę sie kupiłam "Desmoxsan, ciagnę sztucznego" 4 prawdziwych spaliłam i jest mi nie dobrze, kocham papierosy a chciałabym nie palić, nie śmierdziec i odkładac kasę papierosowa do skarbonki,Kto mi pomoże ??? to jest moja pierwsza próba zerwania z moim dymkiem:brak wiary:

Desmoxan pomaga w rzuceniu palenia. Dasz rade. Za dzien juz nie bedziesz nawet czula checi zajarania...a jak poczujesz to jeden dymek i odrzuci Ciebie ,ze hoho...Uwierz,ze rzucisz! Ja Tobie to mowie a wiem co mowie!
05 czerwca 2016 21:57 / 1 osobie podoba się ten post
Nugatka

Michasiu trzymam za Ciebie kciuki!!!! Tak mocno, mocno! Też chciałabym nie palić, ale jakoś tak wychodzi, że nie powiedziałam do tej pory Schluss :( Daj proszę znać, jak z tym desmoxanem to idzie. :aniolki:

No idzie bardzo dobrze. Rzucisz na bank ale odrobine silnej woli trza jednak miec. Fakt,ze odrzuca od fajek,ten desmoxan tak dziala ale...moja znajoma na sile palila ,rzygala i palila i nie rzucila. Glupek jeden...A mogla.
P.S. Nugat! J chce Ciebie wsrod moich przyjaciol miec!! Zapros mnie bo ja Ciebie nie moge! Schowalas profil i tak jakos sie krece i wierce i nie wiem jak Tobie zaproponowac znajomosc na wyzszym etapie...Ale w koncu sie odwazylam i...ufff...powiedzialam to 
05 czerwca 2016 21:59 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

No idzie bardzo dobrze. Rzucisz na bank ale odrobine silnej woli trza jednak miec. Fakt,ze odrzuca od fajek,ten desmoxan tak dziala ale...moja znajoma na sile palila ,rzygala i palila i nie rzucila. Glupek jeden...A mogla.
P.S. Nugat! J chce Ciebie wsrod moich przyjaciol miec!! Zapros mnie bo ja Ciebie nie moge! Schowalas profil i tak jakos sie krece i wierce i nie wiem jak Tobie zaproponowac znajomosc na wyzszym etapie...Ale w koncu sie odwazylam i...ufff...powiedzialam to :-)

To się bardzo cieszę , tylko poczekaj chwilkę, niech  tam wejdę i się zorientuję, co i jak zrobić
05 czerwca 2016 22:00 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Desmoxan pomaga w rzuceniu palenia. Dasz rade. Za dzien juz nie bedziesz nawet czula checi zajarania...a jak poczujesz to jeden dymek i odrzuci Ciebie ,ze hoho...Uwierz,ze rzucisz! Ja Tobie to mowie a wiem co mowie!

Tak! to  prawda !!!  dałam radę ..już  4  lata jak  nie  palę !!
05 czerwca 2016 22:05 / 1 osobie podoba się ten post
Nugatka

To się bardzo cieszę :aniolki:, tylko poczekaj chwilkę, niech  tam wejdę i się zorientuję, co i jak zrobić :lol2:

No poczekam  Po prawej stronie mojego profilu trzeba szukac,tak bardziej od gory patrzac chyba ;)))
05 czerwca 2016 22:14
fioletowa.mysz

No poczekam :-) Po prawej stronie mojego profilu trzeba szukac,tak bardziej od gory patrzac chyba ;)))

Wiedziałam, że tak będzie Mogłabyś Ty mnie zaprosić, bo albo mi strona wygasa (nie ma takiej strony i sie męczę) i nie moge Ciebie odszukać, wyskakuje mi, że fioletowej nie ma :(((((
05 czerwca 2016 22:16
michasia

Trzymam kciuki Michasiu :) U mnie odwyk z e-papierosem przebiegł stosunkowo bezboleśnie, chociaz stopniowo.
05 czerwca 2016 22:16 / 2 osobom podoba się ten post
Nugatka

Wiedziałam, że tak będzie :zawstydzony: Mogłabyś Ty mnie zaprosić, bo albo mi strona wygasa (nie ma takiej strony i sie męczę) i nie moge Ciebie odszukać, wyskakuje mi, że fioletowej nie ma :(((((

Juz...A ze mnie nie ma podobno to wiem dokladnie, Mnie samej takie info wylazi jak do siebie wskakuje  
05 czerwca 2016 22:18 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Juz...A ze mnie nie ma podobno to wiem dokladnie, Mnie samej takie info wylazi jak do siebie wskakuje :lol1: 

dziękuję ;-) no własnie, u mnie też cyrki sie dzieją tam
05 czerwca 2016 22:49 / 1 osobie podoba się ten post
Damessa

Tak! to  prawda !!!:-):-)  dałam radę ..już  4  lata jak  nie  palę !!

Ale ja bardzoooo długo palę
05 czerwca 2016 23:29 / 1 osobie podoba się ten post
Nugatka

:brawo1::tanczy::brawo1: dziękuję ;-) no własnie, u mnie też cyrki sie dzieją tam

Tu w ogole cyrki sa jak cholera,jesli chodzi i sprawy techniczne;)