Pochwalijki #3

07 czerwca 2016 08:44 / 2 osobom podoba się ten post
Pochwalę sama siebie: "moja" kuracja znowu zadziałała !!! Magiczna herbatka (Salbei & Honig) + czosnek   
07 czerwca 2016 08:51 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

Pochwalę sama siebie: "moja" kuracja znowu zadziałała !!! Magiczna herbatka (Salbei & Honig) + czosnek  :-)  

To super.
Wypatruję tej herbatki mimo, że już zdrowa jestem, ale tak "na zaś" - i w moim grajdołku nie ma. Nic straconego, znajdę, kupię, zakamufluję w razie "W"
07 czerwca 2016 08:59 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

To super.
Wypatruję tej herbatki mimo, że już zdrowa jestem, ale tak "na zaś" - i w moim grajdołku nie ma. Nic straconego, znajdę, kupię, zakamufluję w razie "W"

Ja kupiłam w  REWE. Naprawdę - przynajmniej na mnie - działa Ale  chyba juz to pisałam....ale sorki, trochę się "rozkojarzyłam", bo......podobno dzisiaj jest..... "Dzień Seksu".....
07 czerwca 2016 09:02 / 5 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

A teraz bede sie chwalila. Otoz u mnie w pfliegedienst pracuje,a raczej odbebnia praktyki Polka.No i dzisiaj rano wypilysmy wspolnie kawe na tarasie. Po czym ja zaprosilam na nastepna. No i po 10 przyszla z ciastem ;)))Okazalo sie,ze w mojej wsi jest od cholery Polakow!! No i teraz sie umowilysmy na kawe u niej w ogrodku,a mieszka ode mnie taaaak daleko,ze z mojego balkonu widze jej okna:-)No i jeszcze pojedziemy w ktoras sobote na disco co mnie niemozliwe smieszy bo..na disco to ja nie bardzo lubie. No i chyba nie pamietam kiedy bylam ostatnio. Ale pojade,co mi zalezy?Tym bardziej,ze fajni striptiserzy tam tancza( widzialam na fotach u niej w fonie:lol2:)A i jeszcze ona zorganizuje spotkanie u siebie,zebym mogla poznac wiecej tych ludzi z mojej ojczyzny pochodzacych ;))) W kazdym razie jakos razniej mi w duszy. Taka sie osamotniona tutaj czulam a nagle sie okazuje,ze tego kwiatu to pol swiatu :-)

Myszko ja jestem na zadupiu i myślałam że sama. A gdzie tam !! Okazuje się, że najskuteczniejszą i jedynie udaną  inwazją na Niemcy jest - inwazja opiekunek
07 czerwca 2016 09:29 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Myszko ja jestem na zadupiu i myślałam że sama. A gdzie tam !! Okazuje się, że najskuteczniejszą i jedynie udaną  inwazją na Niemcy jest - inwazja opiekunek :-)

No tak...ale u mnie nie ma zadnej opiekunki oprocz mnie,za to cala kupa Polakow wykonujacych inne zawody.  Najwazniejsze,ze jest do kogo mysi pyszczek otworzyc i sobie troche pogaworzyc ;))) 
10 czerwca 2016 12:06 / 1 osobie podoba się ten post
Podbijam! Tina ,prosze bardzo ;)
10 czerwca 2016 13:19 / 4 osobom podoba się ten post
Nie wiem czy się chwalić czy żalić Dostałam zaproszenie na screening stanu zdrowia. No to pójde. Zobaczymy z czym się toto je. A teraz pakowanie.
13 czerwca 2016 13:03 / 6 osobom podoba się ten post
Ja się pochwalę, że dzisiaj spotkałam naszego informatyka? W drodze od Mleczko w biotonie wylądował? Widocznie szuka serwera i trafić nie może? 
13 czerwca 2016 13:47 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Ja się pochwalę, że dzisiaj spotkałam naszego informatyka? W drodze od Mleczko w biotonie wylądował? Widocznie szuka serwera i trafić nie może? :lol2:

posyp go solą, od razu gdzie trzeba trafi.
13 czerwca 2016 14:22 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

posyp go solą, od razu gdzie trzeba trafi.

Serca nie masz
13 czerwca 2016 14:30 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

Ja się pochwalę, że dzisiaj spotkałam naszego informatyka? W drodze od Mleczko w biotonie wylądował? Widocznie szuka serwera i trafić nie może? :lol2:

To slinik wielki . Po niedzielnym meczu zmęczony, zasnął w kuble. Nie jest taki grozny, sa gorsze w sensie , że bardziej żarłoczne.
13 czerwca 2016 15:04 / 1 osobie podoba się ten post
mleczkovoll40

Serca nie masz :-)

wiem to.
23 czerwca 2016 21:54 / 7 osobom podoba się ten post
Chwalę się, bo dzisiaj jest Dzień Ojca (Adam zadzwonił do Taty, jak co roku) . a ten oddzwonił mówiąc, że dobrze wychowałam naszego syna ! Adam ma 33 lata
23 czerwca 2016 22:00 / 6 osobom podoba się ten post
No pochwale dzieci moich pdp staneli na wysokosci zadania dzis!Nawet miałam troche luzu dla siebie miło mnie zaskoczyli,
24 czerwca 2016 16:41 / 13 osobom podoba się ten post
To ja się dzisiaj pochwalę :) Moja córeczka ma świadectwo z czerwonym paskiem :):):)jest w technikum,duma mnie rozpiera :):):)chyba wypiję z pdp po lampce winka do kolacji z tej okazji;)