Pochwalę sama siebie: "moja" kuracja znowu zadziałała !!! Magiczna herbatka (Salbei & Honig) + czosnek :-)

Pochwalę sama siebie: "moja" kuracja znowu zadziałała !!! Magiczna herbatka (Salbei & Honig) + czosnek :-)
To super.
Wypatruję tej herbatki mimo, że już zdrowa jestem, ale tak "na zaś" - i w moim grajdołku nie ma. Nic straconego, znajdę, kupię, zakamufluję w razie "W"
A teraz bede sie chwalila. Otoz u mnie w pfliegedienst pracuje,a raczej odbebnia praktyki Polka.No i dzisiaj rano wypilysmy wspolnie kawe na tarasie. Po czym ja zaprosilam na nastepna. No i po 10 przyszla z ciastem ;)))Okazalo sie,ze w mojej wsi jest od cholery Polakow!! No i teraz sie umowilysmy na kawe u niej w ogrodku,a mieszka ode mnie taaaak daleko,ze z mojego balkonu widze jej okna:-)No i jeszcze pojedziemy w ktoras sobote na disco co mnie niemozliwe smieszy bo..na disco to ja nie bardzo lubie. No i chyba nie pamietam kiedy bylam ostatnio. Ale pojade,co mi zalezy?Tym bardziej,ze fajni striptiserzy tam tancza( widzialam na fotach u niej w fonie:lol2:)A i jeszcze ona zorganizuje spotkanie u siebie,zebym mogla poznac wiecej tych ludzi z mojej ojczyzny pochodzacych ;))) W kazdym razie jakos razniej mi w duszy. Taka sie osamotniona tutaj czulam a nagle sie okazuje,ze tego kwiatu to pol swiatu :-)
Myszko ja jestem na zadupiu i myślałam że sama. A gdzie tam !! Okazuje się, że najskuteczniejszą i jedynie udaną inwazją na Niemcy jest - inwazja opiekunek :-)
Ja się pochwalę, że dzisiaj spotkałam naszego informatyka? W drodze od Mleczko w biotonie wylądował? Widocznie szuka serwera i trafić nie może? :lol2:
posyp go solą, od razu gdzie trzeba trafi.
Ja się pochwalę, że dzisiaj spotkałam naszego informatyka? W drodze od Mleczko w biotonie wylądował? Widocznie szuka serwera i trafić nie może? :lol2:
Serca nie masz :-)