Pochwalijki #3

06 czerwca 2016 07:32 / 3 osobom podoba się ten post
Kobietka

Jeszcze nie, a piwa nie lubię :yo:
No chyba, że już nic innego nie ma.....

No patrz, piwa tez nie lubię. Mozemy iść na szejla zielonego, albo owocowego. Zresztą, czy to ważne, na co, ważne, że w dobrym towarzystwie.
06 czerwca 2016 07:33 / 3 osobom podoba się ten post
Benita

A co, masz ochotę dołączyć ?? Mile widziana jesteś.

No dziewczynki gdzie  jesteście.?Ja koło Ulm.Benita  w Hesji ,a Kobietka?Piwa nie piję,no sporadycznie.
06 czerwca 2016 07:34 / 3 osobom podoba się ten post
Benita

No patrz, piwa tez nie lubię. Mozemy iść na szejla zielonego, albo owocowego. Zresztą, czy to ważne, na co, ważne, że w dobrym towarzystwie.

Tak, towarzystwo jest najważniejsze, a cała reszta to.... taki szczegół, który można dopracować
06 czerwca 2016 07:35 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

No dziewczynki gdzie  jesteście.?Ja koło Ulm.Benita  w Hesji ,a Kobietka?Piwa nie piję,no sporadycznie.

Ja jestem w Bremen, a w niedzielę do PL wyjeżdżam. Ale szybko tu wrócę, tylko nie wiem jeszcze gdzie dokładnie
06 czerwca 2016 07:37 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Znam osoby ,ktore palily 40 lat i rzucily...za pomoca desmoxanu. Naprawde Michaska.Dasz rade,wierze w Ciebie:aniolki:

Popalam w De.Na łeb mi całkiem padło.Tyle kasy.W domu gonią za palanie.A nie paliłam z 7 lat.Muszę coś z tą głupotą zrobić.
06 czerwca 2016 07:38 / 3 osobom podoba się ten post
Kobietka

Ja jestem w Bremen, a w niedzielę do PL wyjeżdżam. Ale szybko tu wrócę, tylko nie wiem jeszcze gdzie dokładnie :rozmysla:

Poczekamy. Ja będe niezmiennie na posterunku.
06 czerwca 2016 07:41 / 3 osobom podoba się ten post
Benita

Poczekamy. Ja będe niezmiennie na posterunku.

Spotkanie u Benity.Jest pośrodku.Tylko nie wiadomo kiedy.Ale to już szczegół.Chociaż ja z Kobietką w Polsce mieszkamy od siebie z 50 km.A Benita to gdzieś nad wodami mieszka.
06 czerwca 2016 07:44 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Spotkanie u Benity.Jest pośrodku.Tylko nie wiadomo kiedy.Ale to już szczegół.Chociaż ja z Kobietką w Polsce mieszkamy od siebie z 50 km.A Benita to gdzieś nad wodami mieszka.

Damy radę, jak nie tu, to w PL
A wodę uwielbiam, najlepiej morską, albo w basenie
06 czerwca 2016 07:45 / 6 osobom podoba się ten post
Kobietka

Damy radę, jak nie tu, to w PL :-)
A wodę uwielbiam, najlepiej morską, albo w basenie :lol2:

Ja nad mazurskimi jeziorami.
Mazury - moje ukochane miejsce na ziemi.
06 czerwca 2016 07:50 / 6 osobom podoba się ten post
Benita

Ja nad mazurskimi jeziorami.
Mazury - moje ukochane miejsce na ziemi.

Masz swoje miejsce do którego wracasz,.A ja z mojego ukochanego miejsca wyprowadziłam się 20 lat temu.Tu nigdy nie powiem ,że to moje miejsce.U nas ,u mnie zawsze będzie Bolesławiec.Obco tak.
06 czerwca 2016 07:56 / 6 osobom podoba się ten post
teresadd

Masz swoje miejsce do którego wracasz,.A ja z mojego ukochanego miejsca wyprowadziłam się 20 lat temu.Tu nigdy nie powiem ,że to moje miejsce.U nas ,u mnie zawsze będzie Bolesławiec.Obco tak.

Mój mąż był synem zołnierza - przeprowadzał sie jako dziecko co parę lat i nie przywiązał sie do miejsca. Ja robiłam wszystko, żeby wrócić na Mazury. Droga była kręta, ale jestem tam, gdzie chciałam. Tu spedziłam dzieciństwo i tu wychowałam moje dzieci. Tylko w  latach burzliwej młodości latałam po Polsce przenosząc się z miasta do miasta. Wtedy to właśnie odkryłam, że dla mnie najlepsze miejsce do życia, to Mazury.
Cudnie tam jest.
06 czerwca 2016 07:57 / 4 osobom podoba się ten post
teresadd

Wiesz, ja też nie mam "swojego miejsca na ziemi".... to nie tam, gdzie wracam....ech, skomplikowana jestem......jak to"Kobietka"......
06 czerwca 2016 08:04 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Hej dziewczyny! Jak u Benity bedziecie to mnie odwiedzcie bo ja nie jestem od niej jakos strasznie daleko!!!!! I robie dobra kawe 
06 czerwca 2016 08:06 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

Wiesz, ja też nie mam "swojego miejsca na ziemi".... to nie tam, gdzie wracam....ech, skomplikowana jestem......jak to"Kobietka"......:yo:

Nie jestes...ja mam tak samo;) Moje miejsce na ziemi jest calkiem nie tam gdzie musze mieszkac.
06 czerwca 2016 08:07 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Hej dziewczyny! Jak u Benity bedziecie to mnie odwiedzcie bo ja nie jestem od niej jakos strasznie daleko!!!!! I robie dobra kawe :-)

Zaraz ! Najpierw to ja muszę wyjechac i wrócić do DE gdzieś w "Wasze" rejony