Pochwalijki #3

06 czerwca 2016 08:10 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

Wiesz, ja też nie mam "swojego miejsca na ziemi".... to nie tam, gdzie wracam....ech, skomplikowana jestem......jak to"Kobietka"......:yo:

Bo się zaraz rozpłaczę.Już oczy mam wilgotne.Tęsknota za miejscem aż do bólu w dołku.Robimy z mężem przymiarki do powrotu.
06 czerwca 2016 08:11 / 3 osobom podoba się ten post
Kobietka

Zaraz ! Najpierw to ja muszę wyjechac i wrócić do DE gdzieś w "Wasze" rejony :-)

To juz maly szczegol jest,wiesz?  A najlepiej bedzie jak razem na zmianie bedziemy ;))) Moze cos takiego nawet wyszukam specjalnie;))) Bedziemy sobie marudzily ,razem plakaly i sie smialy. No i pily kawe z adwokatem. Ty z adwokatem a ja z cynamonem ;)))
06 czerwca 2016 08:15 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Michasiu, będę trzymac kciuki, żeby Ci się. udało :-)
A sztucznego nie ''ciągnij'' To jest jeszcze gorsze świnstwo!

Dziękuję Kobietki za wsparcieZakładam że dam radęz Waszą pomocą i słowami wnuków które mnie zmotywowały do tego: Babcia jak nasz kochasz to nie pal bo musisz długo żyć dla nas.
06 czerwca 2016 08:16 / 4 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

To juz maly szczegol jest,wiesz? :-) A najlepiej bedzie jak razem na zmianie bedziemy ;))) Moze cos takiego nawet wyszukam specjalnie;))) Bedziemy sobie marudzily ,razem plakaly i sie smialy. No i pily kawe z adwokatem. Ty z adwokatem a ja z cynamonem ;)))

To już po robocie ! W nałóg wpadniemy
06 czerwca 2016 08:16 / 1 osobie podoba się ten post
Mądre wnuki.
Michasiu trzymam kciuki.
I za wszystkich którzy próbują rzucić,tez.
06 czerwca 2016 08:19 / 3 osobom podoba się ten post
michasia

Dziękuję Kobietki za wsparcie:yeah:Zakładam że dam radę:yeah:z Waszą pomocą i słowami wnuków które mnie zmotywowały do tego: Babcia jak nasz kochasz to nie pal bo musisz długo żyć dla nas.

Michasiu, trzymam kciuki - ja, "niepaląca palaczka"
06 czerwca 2016 08:24 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Michasiu, trzymam kciuki - ja, "niepaląca palaczka" :piatka:

06 czerwca 2016 08:52 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Hej dziewczyny! Jak u Benity bedziecie to mnie odwiedzcie bo ja nie jestem od niej jakos strasznie daleko!!!!! I robie dobra kawe :-)

No to szykuj się. Jak gromada najazd zrobimy - to czasu na nic innego nie będzie. Bądź gotowa !!
06 czerwca 2016 08:55 / 3 osobom podoba się ten post
Kobietka

Zaraz ! Najpierw to ja muszę wyjechac i wrócić do DE gdzieś w "Wasze" rejony :-)

Spoko. Ja poczekam. Cierpliwa jestem.
Tak na poważnie, to chciałabym Was poznać. Na podobnych falach nadajemy.
06 czerwca 2016 09:49 / 3 osobom podoba się ten post
No to wakacje zabuchowane
06 czerwca 2016 11:10 / 3 osobom podoba się ten post
Benita

Spoko. Ja poczekam. Cierpliwa jestem.
Tak na poważnie, to chciałabym Was poznać. Na podobnych falach nadajemy.

Ja też chcę. Uparta jestem, a wiadomo, że: "Kobietka uparta zawsze jest coś warta" !
06 czerwca 2016 12:12 / 3 osobom podoba się ten post
Benita

No to szykuj się. Jak gromada najazd zrobimy - to czasu na nic innego nie będzie. Bądź gotowa !!

Jak najbardziej jestem gotowa na spotkanie z takimi ludzmi jak Wy. Nie moge sie doczekac ,zeby te marzenia zamienic w rzeczywistosc! Warto czekac az sie spelnia. Tak czuje ;))
06 czerwca 2016 12:13 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Jak najbardziej jestem gotowa na spotkanie z takimi ludzmi jak Wy. Nie moge sie doczekac ,zeby te marzenia zamienic w rzeczywistosc! Warto czekac az sie spelnia. Tak czuje ;))

Obyś dobrego czuja miała.
06 czerwca 2016 12:20 / 13 osobom podoba się ten post
A teraz bede sie chwalila. Otoz u mnie w pfliegedienst pracuje,a raczej odbebnia praktyki Polka.No i dzisiaj rano wypilysmy wspolnie kawe na tarasie. Po czym ja zaprosilam na nastepna. No i po 10 przyszla z ciastem ;)))Okazalo sie,ze w mojej wsi jest od cholery Polakow!! No i teraz sie umowilysmy na kawe u niej w ogrodku,a mieszka ode mnie taaaak daleko,ze z mojego balkonu widze jej oknaNo i jeszcze pojedziemy w ktoras sobote na disco co mnie niemozliwe smieszy bo..na disco to ja nie bardzo lubie. No i chyba nie pamietam kiedy bylam ostatnio. Ale pojade,co mi zalezy?Tym bardziej,ze fajni striptiserzy tam tancza( widzialam na fotach u niej w fonie)A i jeszcze ona zorganizuje spotkanie u siebie,zebym mogla poznac wiecej tych ludzi z mojej ojczyzny pochodzacych ;))) W kazdym razie jakos razniej mi w duszy. Taka sie osamotniona tutaj czulam a nagle sie okazuje,ze tego kwiatu to pol swiatu
06 czerwca 2016 12:21 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

Obyś dobrego czuja miała.

Czasami sie w zyciu myle,wiadomo...ale chyba nie tym razem ;P