Wiesz, ja też nie mam "swojego miejsca na ziemi".... to nie tam, gdzie wracam....ech, skomplikowana jestem......jak to"Kobietka"......:yo:
Wiesz, ja też nie mam "swojego miejsca na ziemi".... to nie tam, gdzie wracam....ech, skomplikowana jestem......jak to"Kobietka"......:yo:
Zaraz ! Najpierw to ja muszę wyjechac i wrócić do DE gdzieś w "Wasze" rejony :-)
Michasiu, będę trzymac kciuki, żeby Ci się. udało :-)
A sztucznego nie ''ciągnij'' To jest jeszcze gorsze świnstwo!
To juz maly szczegol jest,wiesz? :-) A najlepiej bedzie jak razem na zmianie bedziemy ;))) Moze cos takiego nawet wyszukam specjalnie;))) Bedziemy sobie marudzily ,razem plakaly i sie smialy. No i pily kawe z adwokatem. Ty z adwokatem a ja z cynamonem ;)))
Dziękuję Kobietki za wsparcie:yeah:Zakładam że dam radę:yeah:z Waszą pomocą i słowami wnuków które mnie zmotywowały do tego: Babcia jak nasz kochasz to nie pal bo musisz długo żyć dla nas.
Michasiu, trzymam kciuki - ja, "niepaląca palaczka" :piatka:
Hej dziewczyny! Jak u Benity bedziecie to mnie odwiedzcie bo ja nie jestem od niej jakos strasznie daleko!!!!! I robie dobra kawe :-)
Zaraz ! Najpierw to ja muszę wyjechac i wrócić do DE gdzieś w "Wasze" rejony :-)
Spoko. Ja poczekam. Cierpliwa jestem.
Tak na poważnie, to chciałabym Was poznać. Na podobnych falach nadajemy.
No to szykuj się. Jak gromada najazd zrobimy - to czasu na nic innego nie będzie. Bądź gotowa !!
Jak najbardziej jestem gotowa na spotkanie z takimi ludzmi jak Wy. Nie moge sie doczekac ,zeby te marzenia zamienic w rzeczywistosc! Warto czekac az sie spelnia. Tak czuje ;))
Obyś dobrego czuja miała.