Moja poprzednia PDP była fałszywa i próżna do szkipu kości. Po prostu starałam się ją tolerować, bo wychowywanie za późno. Niby mnie lubiła i chwaliła, ale .....
Moja poprzednia PDP była fałszywa i próżna do szkipu kości. Po prostu starałam się ją tolerować, bo wychowywanie za późno. Niby mnie lubiła i chwaliła, ale .....
Moja Pdp skończyła w tym roku 90 lat. Jest ciepłą i kontaktową osobą. Od początku między nami zaiskrzyło pozytywnie co się przekłada na współpracę. Szanujemy się wzajemnie i chyba lubimy.
Masz szczescie. Praca, ktora sprawia satysfakcje, to jest prawie caly sukces. Szkoda, ze moja babcia nawet nie wie kim ja jestem i jak mam na imie:( Nie przeszkadza to jej jednak robic wode z mego mozgu:-) Gdyby mi sie chcialo, to moglybysmy smiac sie do rozpuku caly dzien bez wzgledu na powod. Liczenie wszystkiego, podawanie godziny i gromki smiech, to domena mojej babci. Wole juz z dwojga zlego spacery bo smianie sie bez powodu nie sprawia mi radosci:-)
Wiem, że miałam dużo szczęścia, że trafilam na taką babcie. Jak tu przyjechalam, rok temu, byłam pełna obaw jak się ułoży ta współpraca. Miałam bilet powrotny i gdyby było inaczej na pewno bym wróciła do Polski. Byłam tu pierwsza, moja zmienniczka przyjechała po prawie trzech miesiącach. Z tego co wiem też im się układa bardzo dobrze.
Mam wielki szacunek do Opiekunek, które mają ciężkie sztelle i demencyjnych podopiecznych. Ja bym się chyba w takiej pracy nie sprawdziła. A może tylko tak mi się wydaje....??
Dzień urodzin dobiegł końca w sympatcznej atmosferze rodziny Pdp. Obiad w restauracji nad Dunajem, dwa ciasta upieczone przez Córkę , i prezenciki 3 bluzeczki, perfumy Ji Sander, balsamiki takoweż i pralinki, pralinki, pralinki.Jutro ciąg dalszy, wizyta syna Pdp z rodziną i obiad w restauracji, Pochwaliłam się.
Michasiu wyglądasz bardzo ładnie :) a tych zmarszczek o których pisałaś wcale nie widać;););) pozdrawiam Cię serdecznie.
To się pochwalę,źe dostałam podwyżkę.
Nawet się nie spodziewałam ,źe tyle..Solidna praca,solidna zapłata.:tanczy::niech zyje:
Gratulacje Teresko !!!!
U mnie na razie cisza z podwyżką....ale chłop zywemu nie przepuści i ja też...!!!
Pochwalam się
Właśnie wróciłem z Wurzburga gdzie byłem umówiony z nasza forumową kolezanka na kawę !
Oczywiście jak na Państwo Opiekunów przystało umówiliśmy się w rezydencji Wurzburg.A co !!! :-)
Słuchajcie wszyscy mamy bardzo miła koleżankę!!! Czas minoł jak z bicza strzelił na rozmowie przy kawie
Wszystkich zapraszałem na kawę w Rezydencji ale nikt inny się nie zjawił :-) i tylko może załowac
Pochwalam się
Właśnie wróciłem z Wurzburga gdzie byłem umówiony z nasza forumową kolezanka na kawę !
Oczywiście jak na Państwo Opiekunów przystało umówiliśmy się w rezydencji Wurzburg.A co !!! :-)
Słuchajcie wszyscy mamy bardzo miła koleżankę!!! Czas minoł jak z bicza strzelił na rozmowie przy kawie
Wszystkich zapraszałem na kawę w Rezydencji ale nikt inny się nie zjawił :-) i tylko może załowac
Ale wam zazdroszczę,chodziłam tam na lody jak pracowałam w Wurzburgu,piękne miasto i fajjnie wspominam tam pobyt,rezydencja i park jest piękny.
Pogoda ładna,kawa dobra a Ewita super kompan do rozmów
Jest czego zazdrościć :-)