Pochwalijki #3

12 października 2015 11:33 / 3 osobom podoba się ten post
Szybko mija wolny dzionek, ale jestem juz po ogarnięciu chałupki ,policzeniu zmarszczek,ogarnięciu stóp i rąk.Teraz jeszcze pranie rozwiesze, zjem i pauza
12 października 2015 16:09 / 7 osobom podoba się ten post
Nie uwierzycie, bo ja sama nie wierze Spotkałam pewnego inteligentnego, dobrze ubranego pana. Zaczypił mnie, pytając. Na jaką Partię będę głosowac, i czy będę głosowac? Odpowiedziałam, że na Tą partię ''X''oczywiście,,,,[ nie będę wymieniac] Ucieszył śię , ale nie była bym sobą, gdybym nie powiedziała, że muszę do Niemiec do pracy, bo w PL nie ma, lub mało płacą, a po drugie mówie, kto mi da emeryturę kiedyś? jak pracuje na umowie zlecenie??, no kto? Pan oznajmił, że jest Posłem tejże partii, o Boże, to Pan jest Posłem?? to ja z Posłem rozmawiam?? Byłam podekscytowana, Pan poseł dał mi wizytówkę swoją, oraz prywatny mail, powiedział, że mi pomoże w każdej sprawie. A że okob była kawiarnia, zaprosił mnie na kawe i ciacho, było miło, a ja nie potrafię do tej pory ochłonąc. Nie codziennie, rozmawia śię i pije kawę z Posłem, prawda? Taki To był mój poniedziałek, a nie znoszę poniedziałków. .
12 października 2015 17:11 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Szybko mija wolny dzionek, ale jestem juz po ogarnięciu chałupki ,policzeniu zmarszczek,ogarnięciu stóp i rąk.Teraz jeszcze pranie rozwiesze, zjem i pauza:niech zyje::tanczy:

To liczenie zmarszczek Michasiu to mogłabyś sobie darować;)
12 października 2015 18:01 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

Darek sie nie pochwalił to ja się za niego pochwalę, że złowił wczoraj szczupaka 85 cm:)

A czym się chwalić?!
obiecałem teściowej sandacza na obiad 
i węgoża na kolacje,
Dwa dni siedziałem!!
a tu tylko szczupak!!
12 października 2015 18:03
Ładne mi " tylko".
12 października 2015 18:05 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

A czym się chwalić?!
i węgoża na kolacje,
Dwa dni siedziałem!!
a tu tylko szczupak!!

Teściowej to się składa wyłącznie realne obietnice:):):):) Inaczej poważnie można sobie "nagrabić":):):):)A poza tym na węgorza to nocki juz trochę za zimne.
12 października 2015 18:26 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

A czym się chwalić?!
i węgoża na kolacje,
Dwa dni siedziałem!!
a tu tylko szczupak!!

Darek , przecież Kielce to miasto duże ,stolica województwa świętokrzyskiego i tylko jeden sklep rybny jest ? chyba , że nie chciało Ci się dalej iść to w takim razie rozumiem
12 października 2015 18:34 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Darek , przecież Kielce to miasto duże ,stolica województwa świętokrzyskiego i tylko jeden sklep rybny jest ? chyba , że nie chciało Ci się dalej iść to w takim razie rozumiem :-):-):-)

Powiem Ci szczerze - myślalem o kargulenie albo morszczuku,
no ale jak teściowej wytłumacze, że już wypatroszone i zamrożone 
w jeziorze pływały? :))
12 października 2015 18:39 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

Powiem Ci szczerze - myślalem o kargulenie albo morszczuku,
no ale jak teściowej wytłumacze, że już wypatroszone i zamrożone 
w jeziorze pływały? :))

Powiedziałbyś , że to japońskie stwory i napewno popelniły jakieś harakiri , czy inne sepuku . Dobra teściowa uwierzy we wszystko co zięć powie !
12 października 2015 18:46 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Powiedziałbyś , że to japońskie stwory i napewno popelniły jakieś harakiri , czy inne sepuku . Dobra teściowa uwierzy we wszystko co zięć powie ! :-):-):-)

Wiesz,
ja jestem OMC przyszły zięć:)
to nie takie proste,
Jak przywiozę jej flondrę i powiem,że taką akurat złapałem,
to może jeszcze pomyśleć, że nie koniecznie na "tych rybkach byłem" :))))
a Moja w DE siedzi!
12 października 2015 18:48 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

Wiesz,
ja jestem OMC przyszły zięć:)
to nie takie proste,
Jak przywiozę jej flondrę i powiem,że taką akurat złapałem,
to może jeszcze pomyśleć, że nie koniecznie na "tych rybkach byłem" :))))
a Moja w DE siedzi!

no tak jak jeszcze flondra bedzie miala jakies zenskie imie 
12 października 2015 18:54 / 6 osobom podoba się ten post
a ja sie chwale ze bylam z babcia na zlotym slubie najadlam sie pysznosci elegancja francja kelnerzy latali wokol mnie a co:))))z babcia najedzone wrocilysmy teraz spi na fotelu z przejedzenia... dzis jej pozwolilam pojesc bo tak to zdrowo je.
12 października 2015 19:11 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Szybko mija wolny dzionek, ale jestem juz po ogarnięciu chałupki ,policzeniu zmarszczek,ogarnięciu stóp i rąk.Teraz jeszcze pranie rozwiesze, zjem i pauza:niech zyje::tanczy:

A po co Ty te zmarszczki liczysz? Szansa,ze ktoras zginie raczej niewielka jest.
12 października 2015 19:24 / 12 osobom podoba się ten post
Ja się pochwalę, że mam kicię :) Oto Lotka :)
12 października 2015 19:25 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Ja się pochwalę, że mam kicię :) Oto Lotka :)

pieknota,niech sie zdrowo chowa:)