Pochwalijki #3

13 października 2015 07:23 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Dziekuje,dziekuje Nie wiem skad tyle szumu,nigdy nie oczekiwalam zachwytu,jest mi glupio,bo wiem jak wygladam i wcale nie uwazam sie za gwiazde.Zaluje juz ,ze wstawilam to zdjecie,nie wiedzialam ze stane sie obiektem takim.:placz3::dokucza:

Magdzie, powinnaś śię cieszyc, moim zdaniem, że ktoś chce
wierszyk napisac na Twoją cześc., bo to jest bardzo miłe.
A po drugie, naprawdę jesteś bardzo ładna, mnie śię podobasz
Wyobrażałam sobie Ciebie, jako kobieta tzw,'' przy kości'' Jakie było moje zachwycenie, że ujżałam, zgrabną, ładną szczupłą kobiete.
Jesteś bardzo fajna, tak trzymaj i ciesz śię, że Taka jesteś pozdrawiam
13 października 2015 07:30 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Magdzie, powinnaś śię cieszyc, moim zdaniem, że ktoś chce
wierszyk napisac na Twoją cześc.:-), bo to jest bardzo miłe.
A po drugie, naprawdę jesteś bardzo ładna, mnie śię podobasz :-)
Wyobrażałam sobie Ciebie, jako kobieta tzw,'' przy kości'' Jakie było moje zachwycenie, że ujżałam, zgrabną, ładną szczupłą kobiete.
Jesteś bardzo fajna, tak trzymaj i ciesz śię, że Taka jesteś :-) pozdrawiam

Ona-Lisa ściągaj maskę zobaczymy Twą urodę.?
13 października 2015 07:31 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Ona-Lisa ściągaj maskę zobaczymy Twą urodę.?

Masz racje, zrobie sobie fotkę A sylwetką już pokazałam, gdzieś jest w fotografiach
13 października 2015 08:41 / 7 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Masz racje, zrobie sobie fotkę :-) A sylwetką już pokazałam, gdzieś jest w fotografiach

Durna byłam , że w awatarze miałam zdjęcie z ubiegłego roku ! Mogłam jak " Mel-u " poszperać w albumie , wstawić jakieś z lat 80 -tych ! Kurde , ale by się działo !!! zamiast skrzywionej na pysku podstarzałej pańci , byłaby lasencja przed trzydziechą ....jeżuńciu ! nie dość , że przed trzydziechą to jeszcze 30 kg temu , by to było ! Mel to mądry facet musi być , zdjęcie zajebiaszcze , że ino się zakochać a , że latka się posunęły do przodu ? a tam latka! co to jest te 30 i parę w stosunku do wieczności ? ! .....Mój man miał zdjęcie kolego z wojska z dedykacją - wierszykiem : " kiedy spojrzysz na tą machę to pier.......nij za nią flachę ! "..... ja bym jednak wolała , żeby patrząc na moją machę nikt nie musiał tej flachy " teges " , żeby mógł patrzeć na mnie na trzeźwo , żebym się na trzeźwo podobała , bo podobno : " nie ma brzydkich kobiet , tylko wódki może być wypitej za mało ! " .....Niestety , ja już od jakiegoś czasu podobam się ludziom po kielichu ! ......ale sie jeszcze podobam , a co !
13 października 2015 09:04
Nigdy nie mów nigdy:)Już tu było parę takich "nigdy nigdy"  i tworzyły:):):)
14 października 2015 09:13 / 10 osobom podoba się ten post
Pochwale sie, ze list w skrzynce znalazlam, a w nim, ze wygralam w Aktion Mensch Roczny los w prezencie na urodziny dostalam od tesciowej in-spe Wygralam oszalamiajaca kwote 5€ Trza chyba bedzie najpierw do banku pojsc by czek zrealizowac, a potem w regaly sie wypuscic
14 października 2015 18:13 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Dziekuje,dziekuje Nie wiem skad tyle szumu,nigdy nie oczekiwalam zachwytu,jest mi glupio,bo wiem jak wygladam i wcale nie uwazam sie za gwiazde.Zaluje juz ,ze wstawilam to zdjecie,nie wiedzialam ze stane sie obiektem takim.:placz3::dokucza:

Nie wiem o co poszło z tym z zdjeciem na forum,ale................obiekt na zdjeciu  mi sie podoba
14 października 2015 18:40 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Pochwale sie, ze list w skrzynce znalazlam, a w nim, ze wygralam w Aktion Mensch:-) Roczny los w prezencie na urodziny dostalam od tesciowej in-spe:-) Wygralam oszalamiajaca kwote 5€:-):-):-) Trza chyba bedzie najpierw do banku pojsc by czek zrealizowac, a potem w regaly sie wypuscic:-)

Moncherie, ale ''Cie zaszczyt kopnoł'' [ tak śię mówi] 5euro, fiuu, fiuu,, Gratulacje ??, raczej Nie.
14 października 2015 22:35
moncherie

Pochwale sie, ze list w skrzynce znalazlam, a w nim, ze wygralam w Aktion Mensch:-) Roczny los w prezencie na urodziny dostalam od tesciowej in-spe:-) Wygralam oszalamiajaca kwote 5€:-):-):-) Trza chyba bedzie najpierw do banku pojsc by czek zrealizowac, a potem w regaly sie wypuscic:-)

Wygralas 5, a do zaplaty jest 7 czy tak?
14 października 2015 22:40
Knorr

Wygralas 5, a do zaplaty jest 7 czy tak?

NieLos w prezencie dostalam, wiec  jestem do przodu 5euro I z nadzieja, ze to nie jedyna wygrana, bo do konca "waznosci" losu jeszcze kilka miesiecy zostalo Jakas renta by sie przydala hehe
14 października 2015 22:40 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Zawsze moszesz doprawic zdjeciu wasy.
14 października 2015 22:41 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Nie:-)Los w prezencie dostalam, wiec  jestem do przodu 5euro:-) I z nadzieja, ze to nie jedyna wygrana, bo do konca "waznosci" losu jeszcze kilka miesiecy zostalo:-) Jakas renta by sie przydala hehe:-):-):-)

No to wytracilbym te 5 Eur na piwo dobre.
14 października 2015 22:43 / 3 osobom podoba się ten post
Knorr

No to wytracilbym te 5 Eur na piwo dobre.

Towarzystwa do tego piwa mi brak. Przeciez z dziecmi do knajpy nie pojde. I do lusterka tez pic nie potrafie...
14 października 2015 22:46 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Towarzystwa do tego piwa mi brak. Przeciez z dziecmi do knajpy nie pojde. I do lusterka tez pic nie potrafie...

5 EUR, to za malo na 2 piwa.
A jedno na dwie osoby, to za malo piwa.))
14 października 2015 22:54 / 3 osobom podoba się ten post
Knorr

5 EUR, to za malo na 2 piwa.
A jedno na dwie osoby, to za malo piwa.:-)))

No sam widzisz, ze rente powinnam wygrac Zeby na piwo starczylo