Tak ,zachowujesz sie jak rozkapryszone dziecko.Albo jak nastolatek przewrażliwiony na swoim punkcie.Pora dojrzeć.
Tak ,zachowujesz sie jak rozkapryszone dziecko.Albo jak nastolatek przewrażliwiony na swoim punkcie.Pora dojrzeć.
Nie powiedział nic na temat wyborów tylko od razu zaczął o Smoleńsku i Lechu Kaczyńskim! WTF?! Dlaczego Ci ludzie krzyczeli "Lech Kaczyński"? Dlaczego Jarek gadał o tych ktorzy zgineli, jak to ma sie do nas?! Dlaczego przemawia on?! Gdzie jest Szydło?!!!!!! To są jakieś żarty? Czekam,aż Macierewicz wyskoczy zaraz z analizami wybuchu bomby na pokładzie Tupolewa albo w ogóle wrak samolotu zaraz na scene wjedzie.
Mzap, wspomniał Smoleńsk, bo wspomniał swojego brata, który prezydentem RP będąc , zginął w katastrofie lotniczej. Nie doszukuj się podwójnego dna, bardzo Cię proszę. Ludzie krzyczeli ,,Lech Kaczyński" bo wygrana PIS jest kontynuacją polityki Lecha Kaczynskiego. Nic w tym dziwnego nie widzę.
Nie wiem skąd się biora te uprzedzenia do PIS, choć i ja jestem dość sceptyczna jeśli chodzi o tę partię, ale ja pamiętam w odróżnieniu od innych , o aferach PO, o zamachu na OFE, o zabraniu rodzicom , mającym dzieci specjalnej troski zasiłków i wiele , wiele innych negatywnych rzeczy.
Nie przekonuje mnie to [nie musi]
i żeby było jasne wszystko - nie jestem ani za PO ani za PIS, moim skromnym, powinno się dać szansę dojść do władzy, tym którzy jeszcze nie mieli okazji się wykazać.... a nie , co 4 lata, albo PO albo PIS, no przecie ileż można? nie ma innych partii, którym możnaby dać szanse? dziwi mnie też fakt, że w necie tyle poparcia dla Korwina/Kukiza, a jak przychodzi co do czego, to znów guzik z tego.... -_-
Mnie najbardziej w PISIe przeraża lizanie dup klerowi, któremu jestem przeciwna z racji ateizmu.
A wiesz dlaczego? Bo społeczeństwo się boi. Boi się nowego. Boi się dlatego, że kierowanie Panstwem to nie tylko grzanie ław sejmowych, tworzenie nowych ustaw i robienie na złość opozycji. To przede wszystkim potrzeba zapewnienia społęczeńśtwu opieki społecznej, opieki zdrowotnej, to potrzeba wypłacania rent i emerytur , wynagrodzeń w budżetówce i wiele, wiele innych bardzo waznych zobowiązań. Czy młokosy z partii Razem daliby radę? Korwin to pajac, któremu zaczyna dorównywać Kukiz, choć na nigo głosowałam. Głosowałam na Kukiza bardziej ejdnak w proteście przed nienażartą , kłamliwą i bezczelną PO niz z miłosci do niego. Dziwi mnie jednak , że znależli się ludzie, którzy głosowali na farbowanego lisa Petru. Nie dość ze to pilny uczeń skompromitowanego na wieki Balcerowicza to jeszcze całkiem świezutki desantowiec z PO. No jak taki mamy elektorat i z takim światopoglądem to nic dobrego z tego wyjsc dla nas Polaków nie może!
Nie przekonuje mnie to [nie musi]
i żeby było jasne wszystko - nie jestem ani za PO ani za PIS, moim skromnym, powinno się dać szansę dojść do władzy, tym którzy jeszcze nie mieli okazji się wykazać.... a nie , co 4 lata, albo PO albo PIS, no przecie ileż można? nie ma innych partii, którym możnaby dać szanse? dziwi mnie też fakt, że w necie tyle poparcia dla Korwina/Kukiza, a jak przychodzi co do czego, to znów guzik z tego.... -_-
Mnie najbardziej w PISIe przeraża lizanie dup klerowi, któremu jestem przeciwna z racji ateizmu.
Otóż to, właśnie dlatego powinna spaść jakaś atomówka na wiejską, zrobić prawdziwą rozpierdziuchę i zacząć wszystko od zera.
Tu trzeba rewolucji.....
Ech, marzenia.
A ja nie glosowalam wcale, bo uwazam, ze mieszkajac za granica nie mam prawa decydowac kto rzadzi. Nie ja sie potem z moim wyborem przeciez meczyc bede. Ale przyznam szczerze, ze przez jakies 6 moich ostatnich lat w PL chodzilam na wybory tylko po to by swiadomie oddac niewazny glos. Na znak protestu. Bo nie bylo nikogo na listach kto by na mnie dobre wrazenie wywarl. Nie wiem, moze ja zbyt wybredna co do politykow jestem:-) Programy i obietnice interesuja mnie raczej srednio lub wcale. Wszyscy wiedza, ze programow nikt prawie nie czyta, a obiecac mozna wszystko, lacznie z gwiazdka z nieba dla kazdego. Politycy interesuja mnie jako ludzie. Ich zachowanie i sposob wypowiedzi. Dobor slow. Szczegolnie podczas niewygodnych dyskusji.
Ja co najmniej 4-razy w tygodniu odmawiam Różaniec, chodzę też Do Kościoła. Mnie też nie lubisz?
Dla mnie liczy śię po prostu człowiek,nie ważne, w Kogo i w co wierzy. Ważne, żeby był człowiekiem, a nie świnią, że tak powiem. Nie jestem Aniołem, jak widac
Jestem człowiekiem, wrażliwym na punkcie innych Ludzi, biedy, kalectwa, choroby, dlatego pomagam innym, robie To dla siebie, bo taka ''ukształtowana'' jestem
Wiem, w dzisiejszych czasach, gdzie znieczulica panuje, mało jest Takich Ludzi, widocznie jestem jakaś inna ,,,,,,,,,,,, i możliwe, że dlatego, boli mnie bardziej niż innych
,że ktoś, coś powiedział.itd, itp. Ale ja śię już nie zmienię chyba? sory,że śię rozpisałam,'' wygadałam''