Tak. Jestem pełna jadu wobec osób, które często podkreślają swoją religijność, ale nie rusza ich nieszczęście innych.
Tak. Jestem pełna jadu wobec osób, które często podkreślają swoją religijność, ale nie rusza ich nieszczęście innych.
No widzisz jaki Ty jesteś ? teraz się do mnie przy.....czepiasz i nawet nie wiem , czy mi nie ublizasz ? ! ........e ! co to znaczy " Devil's Advokate " ? musi jakieś ubliżenie być , nie ma bata ! :-):-):-)
Może i tendencyjnie ,ale takie mam zdanie:)Bycie"poetką" nie jest chyba jeszcze zastrzeżone wyłącznie dla miłośników zwycięskiej partii?:)Więc póki co mogę pisać co chcę:)
Noooo, nieszczęsliwi oni, ostatnio skarżą sie że nie mają co bzykać. Wjadą tu wyposzczeni.......... a u nich religia zezwala bzykać wszystko co chodzi, no może oprócz zegarka.
Ja mam pytanie ,do osób znających sie na przepisach o ruchu drogowym w Niemczech : czy można jeżdżić wózkiem inwalidzkim (bez napędu) po jezdni ? Mój poprzednik tak robił i ja też mam tak robić , ale ja widze ,że to jest niebezpieczne .Wczoraj spacerowaliśmy po chodnikach (są troche nierówne ) i spotkało to sie z niezadowoleniem PDP i jego żony .
Tino! Wiem, że nie w tym wątku powinnam napisać ale właśnie myślałam o Tobie i o przepisie na sos z bobu. Jeśli dobrze pamiętam pisałaś, że można zrobić sos z bobu w słoiku. Czy mogłabs napisać coś bliżej ? Please. Mam słoik bobu i nie wiem jak się za niego zabrać, a to co ostatnio zaproponowała babcia było niezbyt zjadliwe.
Ja mam pytanie ,do osób znających sie na przepisach o ruchu drogowym w Niemczech : czy można jeżdżić wózkiem inwalidzkim (bez napędu) po jezdni ? Mój poprzednik tak robił i ja też mam tak robić , ale ja widze ,że to jest niebezpieczne .Wczoraj spacerowaliśmy po chodnikach (są troche nierówne ) i spotkało to sie z niezadowoleniem PDP i jego żony .
Czyli mnie tez moga wybzykac?
Może nie dokładnie ale chodziło mi o "adwokata diabła"
bynajmniej nie Ty jesteś diabłem :))))
Nein , Rollstuhl / keine Elektrorollstuhl /soll nur auf dem Gehewg fahren ./ podstawa prawna : StVO par . 24 /