Na wyjeździe #30

07 listopada 2015 18:07 / 1 osobie podoba się ten post
Czy moge wkleić link do filmu "BOGOWIE". Czy już "obejrzany" jest
07 listopada 2015 18:35
mleczko1

Czy moge wkleić link do filmu "BOGOWIE". Czy już "obejrzany" jest:-)

Dawaj!  Chętnie obejrzę!!!  Dzis chyba wcale nie usnę... a noc jest długaaaa.... szczególnie samotna noc....:):):)
07 listopada 2015 18:55 / 3 osobom podoba się ten post
Ola55

Dawaj!  Chętnie obejrzę!!!  Dzis chyba wcale nie usnę... a noc jest długaaaa.... szczególnie samotna noc....:):):)

07 listopada 2015 19:02 / 2 osobom podoba się ten post
Ola55

oglądałam, warto
07 listopada 2015 21:14 / 3 osobom podoba się ten post
Przeczytałam w dzisiejszej gazecie artykuł reklamowy "mojego" niemieckiego pośrednika. 
Zapewnia w nim, że od strony prawnej wszystko jest w najlepszym porządku, łącznie z odprowadzaniem składek na ubezpiecze'nia społeczne w Polsce ;))) 
Informuje, że opieka do 24h, nie oznacza stałego siedzenia przy pdp, bo opiekunce należą się przerwy, dni wolne, własny pokój. 
:) A ponieważ są świadomi uprzedzeń wobec polskich opiekunek, są gotowi wyjaśniać wszystko w temacie opieki we własnym domu.
W przypadku problemów gotowi są do wizyt w domu, no i mają tel. alarmowy czynny 24h.
Współpracują z profesjonalnymi firmami i zapewniają kompetentne opiekunki  

Zabawne jest to, że więcej mogę się dowiedzieć rozmawiając z pośrednikiem niemieckim, niż z wysyłającą mnie polską firmą. Profesjonalność mojej agentury polega na dostępności osoby odpowiedzialnej za decyzje 24h, ale tylko dla niemieckiego klienta oraz dobrym prawniku i PR :)
O jakości obsługi wobec mnie mogę sobie pomarzyć, pozostaje cieszyć się wysokością wynagrodzenia ;)
08 listopada 2015 17:24 / 3 osobom podoba się ten post
Sezon na ciasteczka adwentowe uważam za otwarty 5 blach Vanilie Kipfer popełniłam dziś z babcią w duecie.
Jako, że przerwa w tej twórczosci trwała cały rok, więc jak zwykle moja babcia dyrygowała, wybrzydzała, a to rekę miała za ciepłą, a to orzechów mielonych za duzo, a to za grubo pokrojone. No, czyli jak co roku
Po pół godzinie została spacyfikowana, bo jak zobaczyła jakie piękne wałeczki kręcę, to nadziwić się nie mogła i juz jej wszystko pasowało. Uśmiałam się jak co roku. Ja szafnęłam 4 blachy, babcia z trudem jedną, ale co się wczesniej nawydziwiała to ho ho. Teraz ciasteczka leżakują, a jutro będą pieczone 2 głodomory juz na nie czekają, czyli babci syn i babci wnuk, przepięknej urody.
08 listopada 2015 20:49 / 7 osobom podoba się ten post
Przyszedl czas aby powiedziec bye ,zycze wszystkim Wam aby czas szybko pedzil,dziekuje za mile chwile,bo smutnych nie pamietam,wszystkiego dobrego,biore urlop od forum ,mam nadzieje ze wroce pelna nadzieii
08 listopada 2015 20:52 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Przyszedl czas aby powiedziec bye ,zycze wszystkim Wam aby czas szybko pedzil,dziekuje za mile chwile,bo smutnych nie pamietam,wszystkiego dobrego,biore urlop od forum ,mam nadzieje ze wroce pelna nadzieii:-)

Magdzie a gdzie te Twoje dalsze 1000 dni w maratonie???? Odpoczywasz od nas czy od pracy??? Jakiej nadziei Ci zabraklo???:(
08 listopada 2015 20:57 / 1 osobie podoba się ten post
leni

Magdzie a gdzie te Twoje dalsze 1000 dni w maratonie???? Odpoczywasz od nas czy od pracy??? Jakiej nadziei Ci zabraklo???:(

Nadziei na lepsze jutro Nie nie takiego maratonu juz nie zrobie,raz w zyciu wystarczy 
08 listopada 2015 20:58 / 2 osobom podoba się ten post
Magdzie byle nie za długi ten urlop od forum.
Miłego wypoczynku w domu.
08 listopada 2015 20:59
Marta

Magdzie byle nie za długi ten urlop od forum.
Miłego wypoczynku w domu.

Dzieki 
08 listopada 2015 21:10 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Przyszedl czas aby powiedziec bye ,zycze wszystkim Wam aby czas szybko pedzil,dziekuje za mile chwile,bo smutnych nie pamietam,wszystkiego dobrego,biore urlop od forum ,mam nadzieje ze wroce pelna nadzieii:-)

Magdzie będę na ciebie czekać nie wiem o co poszło ale decyzja nalezy do ciebie wracaj  szybko :)
08 listopada 2015 21:16 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Dzieki :przytula:

Trzym się i niech ci się wiedzie.
08 listopada 2015 21:32 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

Sezon na ciasteczka adwentowe uważam za otwarty :-) 5 blach Vanilie Kipfer popełniłam dziś z babcią w duecie.
Jako, że przerwa w tej twórczosci trwała cały rok, więc jak zwykle moja babcia dyrygowała, wybrzydzała, a to rekę miała za ciepłą, a to orzechów mielonych za duzo, a to za grubo pokrojone. No, czyli jak co roku :-)
Po pół godzinie została spacyfikowana, bo jak zobaczyła jakie piękne wałeczki kręcę, to nadziwić się nie mogła i juz jej wszystko pasowało. Uśmiałam się jak co roku. Ja szafnęłam 4 blachy, babcia z trudem jedną, ale co się wczesniej nawydziwiała to ho ho. Teraz ciasteczka leżakują, a jutro będą pieczone :-) 2 głodomory juz na nie czekają, czyli babci syn i babci wnuk, przepięknej urody.

09 listopada 2015 15:35 / 1 osobie podoba się ten post
Czy ktoś mi może podrzucić linka do kwot jakie są przeznaczone na wyżwienie w de.
Przekopałam tyle stron i nie mogę znaleźć,a pilnie potrzebuje bo zaczynają się u mnie problemy z kasą-dzisiaj padło zdziwienie że mi się kasa "znowu" skończyła przecież 10 dni temu dostałam 100 euro!!!
Tak mnie nosi że poniesie......