Cześć Gosia widzę Cie :-)
Cześć Gosia widzę Cie :-)
Którą Gosie widzisz?????????????
Ciebie widziałam :-)
Podobno w polskiej telewizji zapowiedzieli ,że na wszystkich granicach EU będą sprawdzać bagaże .Nie wyobrażam sobie tego ,bo jak jedzie kilkanaście Sindbadów,to jak by kazdemu chcieli sprawdzić to ile to ludzi by musiało być do tego sprawdzania i druga sprawa gdzie ,na drodze .Jak będzie padać jak np wczoraj,albo inne niespodzianki pogodowe.
Przed świętami jest ruch wzmożony ,jada samochody osobowe ,autokary różnych firm i małe busy.Jest tego ogrom ,więc co kolejki będą?
Być może to źle zasłyszane i inaczej zrozumiane.
A tak wogole to jaka jest dozwolona ilosc alkoholu,ktora mozna wywiezc z DE.Bo mam trzy flaszki i mam cykora.
Podobno w polskiej telewizji zapowiedzieli ,że na wszystkich granicach EU będą sprawdzać bagaże .Nie wyobrażam sobie tego ,bo jak jedzie kilkanaście Sindbadów,to jak by kazdemu chcieli sprawdzić to ile to ludzi by musiało być do tego sprawdzania i druga sprawa gdzie ,na drodze .Jak będzie padać jak np wczoraj,albo inne niespodzianki pogodowe.
Przed świętami jest ruch wzmożony ,jada samochody osobowe ,autokary różnych firm i małe busy.Jest tego ogrom ,więc co kolejki będą?
Być może to źle zasłyszane i inaczej zrozumiane.
Wczoraj jechałam Sindbadem do DE-zero kontroli,śmigaliśmy bez problemu,tak więc spoko,no chyba że tuz przed Świętami ich najdzie na kontrole,ale póki co luzik:gwizdanie:
Wracam za tydzień do Polski i teź zaczęłam się zastanawiać nad kontrolami.Ale piszesz ,że luzik.Ok.