Leni chcesz wyzdrowieć? lekarstwo musisz zużyć do ostatniej tabletki czytaj:kropli. :-)
Leni chcesz wyzdrowieć? lekarstwo musisz zużyć do ostatniej tabletki czytaj:kropli. :-)
Wracam za tydzień do Polski i teź zaczęłam się zastanawiać nad kontrolami.Ale piszesz ,że luzik.Ok.
Tereso my blondynki możemy być spokojne:-)
Leni,a co Ty tu robisz? Nie zagnalas sie na caly weekend? Odpoczywac od nas mialas:-) Wiem, wiem...ciezko bez nas:-):-):-)
Acha.Ja dwa dni temu piąty rok zaczęłam.Weteranki my są forumowe.hi.hi
Tylko, zeby Wam czasem nie przyszlo do glowy na forumowa emeryture przechodzic:-)Andrea, do Ciebie tez to jest. I do wszystkich innych, ktorzy do piatki sie zblizaja:-)
Jutro mam wolny dzień - tzn. śniadanie i kolację muszę zrobić. Chociaż jak na kolację nie zdążę, to się nic nie stanie.
Wybieram się więc na zwiedzanie Norymbergi:) Jadę na stare miasto, pochodzę, posiedzę w kawiarni, wybiorę sobie jakąś orientalną kuchnię na obiad. Może uda mi się zwiedzić średniowieczne lochy pod ratuszem, może zamek zwiedzę. Na inne niedziele zaplanowane jest Germańskie Muzeum Narodowe i Centrum Dokumentacji Terenu Zjazdów Partyjnych - dziwna nazwa, ale chodzi o te budowle, które Hitler zaplanował i częściowo wybudował na zjazdy partyjne, parady itp. Są rozległe tereny z budowlami, jest wystawa "Fascynacja i przemoc" - myślę, że będzie ciekawie. 4 Niedziele mi tutaj zostały i mam zamiar je wykorzystać na zwiedzanie:)
Czekamy na fotki z wycieczki