To się nie postarano z tym oprogramowaniem w telefonach:)

dlatego napisalem : zdjecia zapisywac na karcie pamieci w telefonie i przelozyc karte do laptopa.Bedzie wtedy prosto i matwo bo laptop odczyta karte jak zwykly dysk zewnetrzny
No wtedy tak :) Gorzej, jak tej karty pamięci ni ma :) Nie dają jej w komplecie do telefonu, kupić se trza :)
na biednego nie trafilo :-)
To chyba nie wina telefonu. U mnie na netbooku z win 7 z Noki 630 z win phone, jak i 830 , też z win phone , sterowniki zainstalowały się automatycznie.
Ale kabel USB chyba tanszy, i gniazdo na wierzchu, slotu szukać nie trzeba :)
Prawdopodobnie trzeba by bylo system uaktualnic, moze wtedy, ale najwazniejsze, ze dziala.
No to weź podpowiedz, co jeszcze można tutaj ciekawego zobaczyć.
Dlatego też między innymi wybrałam tą ofertę, bo miasto historycznie bardzo ważne i na pewno ciekawe.
No i z powodu Weihnachtsmarktu, na który też się wybiorę, jak już się otworzy:)
Na pewno grzańca wypiję:)
Doda ma abonament w Orange, nie w Plusie. 29,99 zł miesięcznie, w tym darmowe rozmowy do wszystkich sieci na terenie Pl, oraz 400 minut w roamingu, czyli jak jestem w Niemczech, to mam 400 minut do wykorzystania w abonamencie na rozmowy przychodzące i wychodzące. Do tego transmisja danych ileś tam GB czy MB nie wiem bo sie nie znam i nie uzywam, bo mam stary telefon. Mam stary dlatego własnie, że obawiam się iż będę miała podobne problemy do Twoich Andrea, albowiem ja w branzy IT to jestem głąb kapuściany, a uczyć mi się nie chce tej nowoczesnosci.Jesli chodzi o Twój nowy nabytek, to dostałas niekompletny. Każdy telefon wyposazony jest w słuchawki, ładowarkę i nie każdy, ale większość w kabel USB.Popatrz w internecie na stronie Plusa, co powinno zawierać opakowanie dostarczone Ci wraz z umową i telefonem. Ja bym złozyła reklamację w każdym razie, gdyby okazało się ze powinno być, a nie ma. Przez okres obowiązywania nowej umowy, na ktorą nabyłaś nowy aparat telefoniczny, nie możesz przejść do innej sieci, ani wypowiedzieć umowy, bo będziesz musiała zapłacić karę umowną, a juz na pewno pełną cenę za telefon, który dostałaś w cenie propmocyjnej. Mozliwe jednak, że jest w Plusie mozliwość przejścia na abonament i wtedy może dostaniesz korzystniejszy pakiet mozliwosci.Czyli MOZLIWOSCI są mozliwe :-):-):-)