Może jakie kwiaty będą.?
Może jakie kwiaty będą.?
Jutro mam wolny dzień - tzn. śniadanie i kolację muszę zrobić. Chociaż jak na kolację nie zdążę, to się nic nie stanie.
Wybieram się więc na zwiedzanie Norymbergi:) Jadę na stare miasto, pochodzę, posiedzę w kawiarni, wybiorę sobie jakąś orientalną kuchnię na obiad. Może uda mi się zwiedzić średniowieczne lochy pod ratuszem, może zamek zwiedzę. Na inne niedziele zaplanowane jest Germańskie Muzeum Narodowe i Centrum Dokumentacji Terenu Zjazdów Partyjnych - dziwna nazwa, ale chodzi o te budowle, które Hitler zaplanował i częściowo wybudował na zjazdy partyjne, parady itp. Są rozległe tereny z budowlami, jest wystawa "Fascynacja i przemoc" - myślę, że będzie ciekawie. 4 Niedziele mi tutaj zostały i mam zamiar je wykorzystać na zwiedzanie:)
Nurnberg jest cudny.....
byłam tam dwukrotnie i póki co najlepiej wspominam - i pdp i miasto właśnie.
Zwiedzaj i dziel się wrazeniami ;)
Przez kabel to nie musisz mieć żadnego programu, żeby sobie zdjęcia zgrać.
Chodzi o to, żeby taki program poszukać, co by bez kabla szło:)
Wichurra, musi byc. Andrea ma Windows 7 na lapku, nie ma automatycznego polaczenia na kablu. Musi byc Windows Phone.
To nie wiem - już od lat nie miałam urządzenia, które musiałoby mieć jakiś program, żeby się przez usb połączyć. Przecież to się podłącza, wchodzi przez mój komputer w urządzenie i można działać.
Ale na systemie windowsa nigdy nic nie robiłam w telefonie, więc mogę się mylić.
Wichurra, musi byc. Andrea ma Windows 7 na lapku, nie ma automatycznego polaczenia na kablu. Musi byc Windows Phone.