Ja na początku pisałam takim specjalnym rysikiem bo nie mogłam w literki trafić:-):-)
Ja na początku pisałam takim specjalnym rysikiem bo nie mogłam w literki trafić:-):-)
Dostałam specjalny długopis do pisania w smartfonie.Zakończenie jest silikonowo- gumowe.Fajna sprawą tylko ,że nigdy go nie ma jak potrzebuję.
nie naciskamy!!! dotykamy tylko!!
Dostałam specjalny długopis do pisania w smartfonie.Zakończenie jest silikonowo- gumowe.Fajna sprawą tylko ,że nigdy go nie ma jak potrzebuję.
Może go wyłącz i znowu włącz.....kiedyś miałam taką sytuację , że nawet pisać nie mogłam bo po naciśnięciu delikatnym jednej literki wyskakiwało 10 literek.
Teraz jak mi coś nie gra to resetuję......
Andrea, ja chciałam telefon na dwie karty, a że kupowałam sama i wybór telefonów na dwie karty nie jest powalający, to zdecydowałam się na lumię.
Cóż, nie jestem zadowolona, a to resetowanie mnie naprawdę wkurzyło, bo wiadomo: kontakty + notatki + różne ważne, historyczne smsy ;), wszystko przepadło. Zaczęłam od nowa wpisywać (oczywiście tylko to, co się dało odtworzyć), ale zorientowałam się, że po resecie telefon się sam włącza, tzn. włącza i wyłącza, bo jak np. w tym momencie piszę smsa, to wszystko mi przepada, a rozmowa zostaje przerwana :(.
Córka mnie pociesza, że na gwarancji wgraja mi nowy system i bedzie hulało, ale ja juz serce do tego telefonu straciłam i mu nie ufam :(.
Czasem pomaga wyjęcie baterii i włożenie jej z powrotem oraz jednodniowy " odpoczynek" podczas którego telefon ma się zastanowić nad sobą:-)