29 listopada 2015 13:42 / 1 osobie podoba się ten post
Jak obługa klawiatury rysikiem nie zawsze idzie sprawnie, to nie znaczy, ze telefon trza resetować:). Rysiki są różne, wykonane w rózny sposob. Ja mam rysiko-długopis, ekskluzywny dość, ale uzywam tylko jako długopisu- po prostu wolę telefon obsługiwać palcem, bo tą gumową koncówkę muszę pod katem lekko przyłozyć do klawiatury, a nie chce mi sie przyzwyczajać do nowego sposobu pisania na klawiaturze dotykowej, a ekran na palec reaguje b. dobrze :).
Ja mam 2 Nokie z windowsem i obydwie sprawują się świetnie. W pierwszej zaktualizowałam windows z 7 do 8.1 , mozna w necie znależć program do rozwiązywania problemów z Lumią, czy aktualizacji, bądź wgrywania systemu. Ale faktycznie, bawiąc się telefonem , mozna sprawić, że się zawiesi, czy nie potrafimy wyjść z określonej funkcji, wtedy restart i już :)
W przypadku opisywanego przez koleżnakę wyżej, samoczynnego restartowania się telefonu, to już tylko serwis, bo tak to nie powinno być- mozna to samemu naprawić, jak ktos potrafi, ale po co, jak tel na gwarancji jest.
Generalnie jako system, to Android jest bardziej awaryjny od windowsa.