Zakupy #3

27 maja 2016 20:05 / 2 osobom podoba się ten post
Wiesz ja mam z każdego wyjadu zapasów pół szafy z DM i teraz już wydałam ok 100e,ale jeszcze jutro polecę bo mnie korci może coś z serii limitowanej zakupię,no oszczędności niemcy mnie nie nauczą.
27 maja 2016 20:07 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Olej z konopi indyjskich jest u nas zabroniony a posiadanie,jest karalne wyczytałam pomimo że jest bardzo zdrowy i leczy raka

Malina, Ja mam flaszeczkę, kupiłam w PL w sklepie ze zdrową żywnością

p.s. Sopot Festiwal leci na polsacie
27 maja 2016 20:12 / 3 osobom podoba się ten post
Uogólniasz konopie. Wkleiłam linka do poczytania. A pochwaliłam się takimi zakupami, bo innych tutaj nie mogę zrobić. Tylko takie czyli spożywcze. Mam ze sobą krem z konopi, pomaga na kolanka. I nie da się naćpać tym kremem bo to inny rodzaj konopi.
http://alternatywy-zyj.pl/olej-z-konopi-i-jej-nasiona-wlasciwosci-i-zastosowanie/
27 maja 2016 20:17 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Malina, Ja mam flaszeczkę, kupiłam w PL w sklepie ze zdrową żywnością

p.s. Sopot Festiwal leci na polsacie :gitara:

Ja też tu poszukam w sklepie bo naprawdę jest zdrowy
27 maja 2016 20:20 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Ja też tu poszukam w sklepie bo naprawdę jest zdrowy

W Edece czy Reformhaus zapłacisz za 250 ml 12,99 euro. W Pl możesz kupić taniej. Kwestia wyboru i jakości.
27 maja 2016 20:43
Mycha

Uogólniasz konopie. Wkleiłam linka do poczytania. A pochwaliłam się takimi zakupami, bo innych tutaj nie mogę zrobić. Tylko takie :-) czyli spożywcze. Mam ze sobą krem z konopi, pomaga na kolanka. I nie da się naćpać tym kremem :-) bo to inny rodzaj konopi.
http://alternatywy-zyj.pl/olej-z-konopi-i-jej-nasiona-wlasciwosci-i-zastosowanie/

A, Ja już chciałam na Koncert zabrac ha, haa , ale to Te Zdrowotne konopie są
Żartuje oczywiście
27 maja 2016 20:46 / 1 osobie podoba się ten post
olej z konopii ten jadalny jest pycha!!!
Stosuję go do sałatek, jak również nasionka :) pyszna sprawa ;)
a to co wy uważacie za zabronione to zupełnie inna odmiana konopii.
27 maja 2016 20:49 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

olej z konopii ten jadalny jest pycha!!!
Stosuję go do sałatek, jak również nasionka :) pyszna sprawa ;)
a to co wy uważacie za zabronione to zupełnie inna odmiana konopii.

Te konopie nie są zabronione, to lekarstwo jest bardzo bezpieczne, inaczej bym do ust nie wzieła
27 maja 2016 22:29 / 1 osobie podoba się ten post
Kupiłam dziś w Muellerze mascarę Lancome Definicils. Zobaczymy, jak się sprawdzi, bo po wycofaniu Maybelline Lash Stiletto pozostaję od lat w nieutulonym żalu i poszukuję mascary idealnej (LS taką była) :(.  
Dla szczęśliwych posiadaczek kręconych włosów polecam Artist Locken Spuelung, jest świetny :).  
Zdjęć nie wstawię, bo się nie da :/.
27 maja 2016 22:42
salazar

Kupiłam dziś w Muellerze mascarę Lancome Definicils. Zobaczymy, jak się sprawdzi, bo po wycofaniu Maybelline Lash Stiletto pozostaję od lat w nieutulonym żalu i poszukuję mascary idealnej (LS taką była) :(.  
Dla szczęśliwych posiadaczek kręconych włosów polecam Artist Locken Spuelung, jest świetny :).  
Zdjęć nie wstawię, bo się nie da :/.

Ta odżywka do włosów kręconych, to  jakiej firmy i gdzie ją można kupić. No i jaki efekt po użyciu, bo kręcone włosy potrafią nerwy zszarpać :)
27 maja 2016 23:02 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Ta odżywka do włosów kręconych, to  jakiej firmy i gdzie ją można kupić. No i jaki efekt po użyciu, bo kręcone włosy potrafią nerwy zszarpać :)

Wygląda mi na to, że to marka własna Muellera. Tak wygląda:

Na zdjęciu jest szampon, ale odzywka wygląda tak samo. Mnie podchodzi, ale wiem, że u każdego może być różnie ;). Przetestowałam różne odżywki (szampon w moim przypadku nie jest ważny, ale odzywka i pianka bardzo :)) i ta jest ok. Mam suche włosy i lubię, gdy po nałożeniu odżywki robią się śliskie i podatne (na mokro). Potem pianka i suszenie :).
27 maja 2016 23:08 / 1 osobie podoba się ten post
Aleee w jakim sensie wynieść?
I
27 maja 2016 23:21 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Wygląda mi na to, że to marka własna Muellera. Tak wygląda:

Na zdjęciu jest szampon, ale odzywka wygląda tak samo. Mnie podchodzi, ale wiem, że u każdego może być różnie ;). Przetestowałam różne odżywki (szampon w moim przypadku nie jest ważny, ale odzywka i pianka bardzo :)) i ta jest ok. Mam suche włosy i lubię, gdy po nałożeniu odżywki robią się śliskie i podatne (na mokro). Potem pianka i suszenie :).

Dziękuję, ja też już wypróbowałam mnóstwo preparatów, może ten akurat będzie też dla mnie dobry.
28 maja 2016 08:29
tina 100%

Dziękuję, ja też już wypróbowałam mnóstwo preparatów, może ten akurat będzie też dla mnie dobry.

Czyżby Ci się włosy za bardzo skręcały a Ty chcesz mieć na ten przykład  proste ???
28 maja 2016 08:40 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Czyżby Ci się włosy za bardzo skręcały a Ty chcesz mieć na ten przykład  proste ???

Nie, nie chcę mieć prostych. Chodzi mi o maksymalne odżywienie ,zlikwidowanie puszenia się i podkreślenie skrętu.
Zebym miała proste włosy, to tylko prostownica, a tego nie chce mi się robić- dużo czasu to zajmuje, włosy mam gęste i już dość długie- zamęczyłabym się :)