Olej z konopi indyjskich jest u nas zabroniony a posiadanie,jest karalne wyczytałam pomimo że jest bardzo zdrowy i leczy raka
Olej z konopi indyjskich jest u nas zabroniony a posiadanie,jest karalne wyczytałam pomimo że jest bardzo zdrowy i leczy raka
Malina, Ja mam flaszeczkę, kupiłam w PL w sklepie ze zdrową żywnością
p.s. Sopot Festiwal leci na polsacie :gitara:
Ja też tu poszukam w sklepie bo naprawdę jest zdrowy
Uogólniasz konopie. Wkleiłam linka do poczytania. A pochwaliłam się takimi zakupami, bo innych tutaj nie mogę zrobić. Tylko takie :-) czyli spożywcze. Mam ze sobą krem z konopi, pomaga na kolanka. I nie da się naćpać tym kremem :-) bo to inny rodzaj konopi.
http://alternatywy-zyj.pl/olej-z-konopi-i-jej-nasiona-wlasciwosci-i-zastosowanie/
olej z konopii ten jadalny jest pycha!!!
Stosuję go do sałatek, jak również nasionka :) pyszna sprawa ;)
a to co wy uważacie za zabronione to zupełnie inna odmiana konopii.
Kupiłam dziś w Muellerze mascarę Lancome Definicils. Zobaczymy, jak się sprawdzi, bo po wycofaniu Maybelline Lash Stiletto pozostaję od lat w nieutulonym żalu i poszukuję mascary idealnej (LS taką była) :(.
Dla szczęśliwych posiadaczek kręconych włosów polecam Artist Locken Spuelung, jest świetny :).
Zdjęć nie wstawię, bo się nie da :/.
Ta odżywka do włosów kręconych, to jakiej firmy i gdzie ją można kupić. No i jaki efekt po użyciu, bo kręcone włosy potrafią nerwy zszarpać :)
Wygląda mi na to, że to marka własna Muellera. Tak wygląda:
Na zdjęciu jest szampon, ale odzywka wygląda tak samo. Mnie podchodzi, ale wiem, że u każdego może być różnie ;). Przetestowałam różne odżywki (szampon w moim przypadku nie jest ważny, ale odzywka i pianka bardzo :)) i ta jest ok. Mam suche włosy i lubię, gdy po nałożeniu odżywki robią się śliskie i podatne (na mokro). Potem pianka i suszenie :).
Dziękuję, ja też już wypróbowałam mnóstwo preparatów, może ten akurat będzie też dla mnie dobry.
Czyżby Ci się włosy za bardzo skręcały a Ty chcesz mieć na ten przykład proste ???