Zakupy #3

28 maja 2016 08:56 / 1 osobie podoba się ten post
No, kręcone włosy są problematyczne, nie da się ukryć. Trzeba się trochę z nimi pomęczyć. I tak szukam jakiegoś wielofunkcyjnego preparatu, bo ciągłe kombinowanie przy nich doprowadza mnie do szału.
28 maja 2016 17:52 / 1 osobie podoba się ten post
Gorny pasek to znaczy ktory? Ten wokol kostki? Jak tak to moze dziubnij dodatkowa dziurke i poluzuj? A moze pochodz troche i sie "rozczlapia " z deko?
Ja tez takie chcialam ale fioletowe albo czerwone ;) Na razie nie znalazlam.
28 maja 2016 18:29 / 1 osobie podoba się ten post
No to na bank sie troche rozchodzi...Kiedys sie rozbijalo buty,nie wiem co to znaczy,nie widzialam nigdy takiej akcji,ale w ksiazkach wyczytalam;)))
p.s.Nie robisz zadnych literowek ale ja od metra! Musze sprawdzac kazde zdanie jakie napisze...Dlubalam ostatnio pod klawiatura wykalaczka,bo jakies farfocle mi tam nawlazily...i cos popsulam chyba? Musze bardzo mocno stukac w litere A oraz Y ,zeby sie chcialy pokazac w tekscie!!
28 maja 2016 19:34
Ja się dziś kupiłam mój ulubiony krem Celyoung w promocji
28 maja 2016 20:19
poznanianka1

Ja się dziś kupiłam mój ulubiony krem Celyoung w promocji

Przepraszam za takie pytanie,ale mozna wiedziec ile zaplacilas i gdzie kupilas? Z gory dzieki za odpowiedz.
28 maja 2016 20:35
Ja kupuję anifalting,normalna cena za 50 ml 15,60,za 100 ml 26,60.Ja zapłaciłem dziś 21,66 za 100 ml.
28 maja 2016 20:36 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

No, kręcone włosy są problematyczne, nie da się ukryć. Trzeba się trochę z nimi pomęczyć. I tak szukam jakiegoś wielofunkcyjnego preparatu, bo ciągłe kombinowanie przy nich doprowadza mnie do szału.

Ja się wcale nie męczę i nikt mi nie wierzy, że nic z nimi nie robię, tylko myję, nakładam odżywkę (koniecznie ze spłukiwaniem), na mokre piankę do loków i suszenie. Tyle. Jestem mega zadowolona ze swoich włosów, choć 10 lat temu strasznie mi poleciały :(. Dziś to tylko marne wspomnienie tego, co było, ale i tak jest ok :).
28 maja 2016 20:44 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Przepraszam za takie pytanie,ale mozna wiedziec ile zaplacilas i gdzie kupilas? Z gory dzieki za odpowiedz.

Malteser apotheke ,21,66
28 maja 2016 20:46
fioletowa.mysz

100 ml 2 opakowania
28 maja 2016 20:50
poznanianka1

100 ml 2 opakowania

Dziekuje,dobra cena. Musze w poniedzialek sie jakos zorganizowac i moze trafie jeszcze ten krem.
28 maja 2016 21:00
Ja dzis tak sie wk...m na firme Hermes, ze mnie do teraz trzyma. Zamowilam sobie towar z bonprix i dzis mial dojechac. Na domofonie przy drzwiach wejsciowych jest moje nazwisko i z drugim dzwonkiem nazwisko babci. Hermes obsluguja przede wszystkim Turasy i nie mam pojecia co z nimi jest, bo to juz nie pierwszy raz czekam w wyznaczonych godzinach w domu i po zagladnieciu do skrzynki pocztowej, znajduje kartke, ze kurier byl. dzis sytuacja sie powtorzyla bo bylam akurat z babcia na dole a tepak zadzwonil na moj dzwonek, nikt nie otworzyl i pojechal. Ja bore caly czas paczki sasiadom czasem z odleglego domu, choc ich nie znam, zaden Problem i tym kierowcom chce sie poszukac kto jest w domu. Jak sie wnerwilam, zadzwonilam do nich , no niestety oni bardzo przepraszaja ale przyjada w poniedzialek i znow musze 5 godzin czekac w domu :(
28 maja 2016 21:53
fioletowa.mysz

Dziekuje,dobra cena. Musze w poniedzialek sie jakos zorganizowac i moze trafie jeszcze ten krem.

A co on ma, czego inne nie mają ;)?
28 maja 2016 22:13 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

A co on ma, czego inne nie mają ;)?

Pewnie nic nowego ale mnie pasowal bo dosyc dobrze nawilzal skore, I wchlanial sie tez szybko oraz tego tlustawego filmu nie pozostawial na skorze. Mojej przynajmniej;) Skladu nie podam bo nie pamietam za chu...steczke! Ale jakos ok. 20 ojro kosztowal wtedy jeden sloiczek
30 maja 2016 13:21 / 1 osobie podoba się ten post
Ja sobie planuję sprawić podobne na lato. 
30 maja 2016 15:49 / 6 osobom podoba się ten post
leni

Ja dzis tak sie wk...m na firme Hermes, ze mnie do teraz trzyma. Zamowilam sobie towar z bonprix i dzis mial dojechac. Na domofonie przy drzwiach wejsciowych jest moje nazwisko i z drugim dzwonkiem nazwisko babci. Hermes obsluguja przede wszystkim Turasy i nie mam pojecia co z nimi jest, bo to juz nie pierwszy raz czekam w wyznaczonych godzinach w domu i po zagladnieciu do skrzynki pocztowej, znajduje kartke, ze kurier byl. dzis sytuacja sie powtorzyla bo bylam akurat z babcia na dole a tepak zadzwonil na moj dzwonek, nikt nie otworzyl i pojechal. Ja bore caly czas paczki sasiadom czasem z odleglego domu, choc ich nie znam, zaden Problem i tym kierowcom chce sie poszukac kto jest w domu. Jak sie wnerwilam, zadzwonilam do nich , no niestety oni bardzo przepraszaja ale przyjada w poniedzialek i znow musze 5 godzin czekac w domu :(

Mnie nie było 1 godzinkę w domu. W tym czasie kurier przywiózł kopertę. Czekałam na to, bo to papiery z firmy. Mimo dobrego adresu i dopisku, że "dom Pani Xxxx Yyyy" - moja Pdp nie odebrała - bo to nie do niej ! Mieszkamy razem 1,5 roku - ale ona nie wie, jak się nazywam !
No i muszę osobiście do firmy.
Ręce i nogi opadają.