Ja się dziś kupiłam mój ulubiony krem Celyoung w promocji
Ja się dziś kupiłam mój ulubiony krem Celyoung w promocji
No, kręcone włosy są problematyczne, nie da się ukryć. Trzeba się trochę z nimi pomęczyć. I tak szukam jakiegoś wielofunkcyjnego preparatu, bo ciągłe kombinowanie przy nich doprowadza mnie do szału.
Przepraszam za takie pytanie,ale mozna wiedziec ile zaplacilas i gdzie kupilas? Z gory dzieki za odpowiedz.
Przepraszam za takie pytanie,ale mozna wiedziec ile zaplacilas i gdzie kupilas? Z gory dzieki za odpowiedz.
100 ml 2 opakowania
Dziekuje,dobra cena. Musze w poniedzialek sie jakos zorganizowac i moze trafie jeszcze ten krem.
A co on ma, czego inne nie mają ;)?
Ja dzis tak sie wk...m na firme Hermes, ze mnie do teraz trzyma. Zamowilam sobie towar z bonprix i dzis mial dojechac. Na domofonie przy drzwiach wejsciowych jest moje nazwisko i z drugim dzwonkiem nazwisko babci. Hermes obsluguja przede wszystkim Turasy i nie mam pojecia co z nimi jest, bo to juz nie pierwszy raz czekam w wyznaczonych godzinach w domu i po zagladnieciu do skrzynki pocztowej, znajduje kartke, ze kurier byl. dzis sytuacja sie powtorzyla bo bylam akurat z babcia na dole a tepak zadzwonil na moj dzwonek, nikt nie otworzyl i pojechal. Ja bore caly czas paczki sasiadom czasem z odleglego domu, choc ich nie znam, zaden Problem i tym kierowcom chce sie poszukac kto jest w domu. Jak sie wnerwilam, zadzwonilam do nich , no niestety oni bardzo przepraszaja ale przyjada w poniedzialek i znow musze 5 godzin czekac w domu :(