Mam pytanie , czy ktores z Was uzywalo tych perelek Lenor? Zastanawiam sie nad kupnem i nie wiem moze to nastepny gadzet ??

Mam pytanie , czy ktores z Was uzywalo tych perelek Lenor? Zastanawiam sie nad kupnem i nie wiem moze to nastepny gadzet ??
Zapomniałam dodać, że dobra rzecz do włosów , które trudno ujarzmić, to termoszczotka. Ja niedawno kupiłam taką firmy Remington.
Włosy nią się szybko układa, są błyszczace i zdrowe i wszystkie lokówki i prostownice, które posiadam, mogę już wywalić.
Ja mam troszkę inną, ale nie rozstaję się z nią.Moje włosy wreszcie są poskromione.
Twoja, to lokówko- suszarka. Moja to co innego. Włosy muszą być już suche, nagrzewa się jak lokówka i posiada płytkę jonizującą, dzięki czemu włosy potem są błyszczące. Wystarczy włosy wyczesać taką szczotką -oczywiście mozna sobie tam końcówki popodkręcać i jakieś fale porobić i idzie to błyskawicznie przy tym urządzeniu.
dziewczyny, przestancie juz sie chwalic tymi wibratorami:-) Ja tam tez ujarzmilam swoje wlosy, zakupujac porzadny aparat do golenia:-) Sorrki ale takie glupie skojarzenie mi do glowy przyszlo po waszych postach:aniolki:
Leni, jak Ty masz takie wyobrażenie o wibratorze, to daj Ci Boże zdrowie :)):zaklopotanie:
Leni, jak Ty masz takie wyobrażenie o wibratorze, to daj Ci Boże zdrowie :)):zaklopotanie:
Oczywiscie to białe to żadna etazerka, tylko sekretarzyk, ale na moje usprawiedliwienie niech będzie....niemy zachwyt w którym trwam, od momentu nabycia wspomnianego krzesła:-)