Zakupy #3

12 września 2016 22:32 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Szału zakupowego nie zrobiłam, zlatałam sie spociłam ale sama, kolezanka wybrała słoneczko i plażę z Pdp swoja / jak pisałam te sklepy to nie jej półka. Kupiłam tylko białe spodenki z połyskiem za 3 e i alladynki za 9 e.

Spodenki fajne, a spodnie, szczególnie wzór i kolor, super :)! Kocham wzór turecki (paisley) i mam bardzo dużo takich ciuchów. Gdzie te portki kupiłaś?

PS, Michasiu, a słówka to całkiem zarzuciłaś ;(? Może chociaż dziergasz (jesień idzie :D), bo tylko to mogłoby osuszyć moje łzy ;)?
12 września 2016 22:48 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Spodenki fajne, a spodnie, szczególnie wzór i kolor, super :)! Kocham wzór turecki (paisley) i mam bardzo dużo takich ciuchów. Gdzie te portki kupiłaś?

PS, Michasiu, a słówka to całkiem zarzuciłaś ;(? Może chociaż dziergasz (jesień idzie :D), bo tylko to mogłoby osuszyć moje łzy ;)?

Wiem że dużymi krokami się zbliża  a moje druty mchem zarosły:)
12 września 2016 22:55
michasia

:D

12 września 2016 22:57 / 1 osobie podoba się ten post
Czyli d..a? Dobrze zrozumiałam :/?
12 września 2016 23:09
Nieeeeeeeeeeeeee:)
12 września 2016 23:13
michasia

W Globusie :) ale na sklepie tylko są takie sklepy/ jak u nas  Realu/ z 29,90 na 9e przecenione, wzory tez takie lubię,
13 września 2016 11:42 / 2 osobom podoba się ten post
michasia

Szału zakupowego nie zrobiłam, zlatałam sie spociłam ale sama, kolezanka wybrała słoneczko i plażę z Pdp swoja / jak pisałam te sklepy to nie jej półka. Kupiłam tylko białe spodenki z połyskiem za 3 e i alladynki za 9 e.

Alladynki bardzo mi się podobają
13 września 2016 11:45 / 2 osobom podoba się ten post
Mirka Dz

Alladynki bardzo mi się podobają :-)

Ten kolor w nich nie jest taki na zdjęciu, jest wyrażna żółć,czerń i czerwień - fajne i tanie:)
13 września 2016 11:49 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Ten kolor w nich nie jest taki na zdjęciu, jest wyrażna żółć,czerń i czerwień - fajne i tanie:)

tu lepiej:)
15 września 2016 17:52 / 5 osobom podoba się ten post
Się pochwalam, że takie oto dzinsy sobie dziś zakupiła i to gdzie??? W KIK :D :D :D : za całe 19,99, a w dodatku mają rozmiar 36, a to mi bardzo podniosło samoocenę :D :D :D :D , tym bardziej, że dzinsy nie mają nawet 1 procenta lycry w sobie :D :D :D :D
W KIK , jak wszyscy wiemy, raczej marny qalitet, ale odkąd pojawiła się w nim firma ,,JANINA" można naprawdę czasami coś fajnego wypatrzeć.
15 września 2016 18:25 / 2 osobom podoba się ten post
Fajne markowe dresy w Peny warto
15 września 2016 22:08 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

Fajne markowe dresy w Peny warto

Może i warto, ale trzeba później w nich chodzić, brrr ;(..
15 września 2016 22:12
doda1961

Się pochwalam, że takie oto dzinsy sobie dziś zakupiła i to gdzie??? W KIK :D :D :D : za całe 19,99, a w dodatku mają rozmiar 36, a to mi bardzo podniosło samoocenę :D :D :D :D , tym bardziej, że dzinsy nie mają nawet 1 procenta lycry w sobie :D :D :D :D
W KIK , jak wszyscy wiemy, raczej marny qalitet, ale odkąd pojawiła się w nim firma ,,JANINA" można naprawdę czasami coś fajnego wypatrzeć.

Powiedz mi tu zaraz prawdę :D! Jak pisałaś o poradę, to miałaś już te portki w domu, czy naprawdę dopiero po południu je nabyłaś :D?

Wygląda na to, że po tygodniu diety to w Janinowe 34 byś na luzie weszła :D.

16 września 2016 08:04 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Powiedz mi tu zaraz prawdę :D! Jak pisałaś o poradę, to miałaś już te portki w domu, czy naprawdę dopiero po południu je nabyłaś :D?

Wygląda na to, że po tygodniu diety to w Janinowe 34 byś na luzie weszła :D.

Po portki pojechałam po konsultacji z Tobą, po południu i......po obiedzie, co zresztą widać
16 września 2016 08:16 / 3 osobom podoba się ten post
salazar

Może i warto, ale trzeba później w nich chodzić, brrr ;(..

To jest marka sportowa do gry w siatkówkę,syn jest zadowolony