Szału zakupowego nie zrobiłam, zlatałam sie spociłam ale sama, kolezanka wybrała słoneczko i plażę z Pdp swoja / jak pisałam te sklepy to nie jej półka. Kupiłam tylko białe spodenki z połyskiem za 3 e i alladynki za 9 e.
Szału zakupowego nie zrobiłam, zlatałam sie spociłam ale sama, kolezanka wybrała słoneczko i plażę z Pdp swoja / jak pisałam te sklepy to nie jej półka. Kupiłam tylko białe spodenki z połyskiem za 3 e i alladynki za 9 e.
Spodenki fajne, a spodnie, szczególnie wzór i kolor, super :)! Kocham wzór turecki (paisley) i mam bardzo dużo takich ciuchów. Gdzie te portki kupiłaś?
PS, Michasiu, a słówka to całkiem zarzuciłaś ;(? Może chociaż dziergasz (jesień idzie :D), bo tylko to mogłoby osuszyć moje łzy ;)?
Wiem że dużymi krokami się zbliża a moje druty mchem zarosły:)
Wiem że dużymi krokami się zbliża a moje druty mchem zarosły:)
Alladynki bardzo mi się podobają :-)
Ten kolor w nich nie jest taki na zdjęciu, jest wyrażna żółć,czerń i czerwień - fajne i tanie:)
Się pochwalam, że takie oto dzinsy sobie dziś zakupiła i to gdzie??? W KIK :D :D :D : za całe 19,99, a w dodatku mają rozmiar 36, a to mi bardzo podniosło samoocenę :D :D :D :D , tym bardziej, że dzinsy nie mają nawet 1 procenta lycry w sobie :D :D :D :D
W KIK , jak wszyscy wiemy, raczej marny qalitet, ale odkąd pojawiła się w nim firma ,,JANINA" można naprawdę czasami coś fajnego wypatrzeć.
Powiedz mi tu zaraz prawdę :D! Jak pisałaś o poradę, to miałaś już te portki w domu, czy naprawdę dopiero po południu je nabyłaś :D?
Wygląda na to, że po tygodniu diety to w Janinowe 34 byś na luzie weszła :D.
Może i warto, ale trzeba później w nich chodzić, brrr ;(..