Zakupy #3

22 października 2016 23:07 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Uprasza sie o zdjęcie zakupionej torebki :). Niezakupionej również, o ile takie zostało wykonane ;).

Ja, jako kobieta luksusowa, nabyłam dzisiaj drogą kupna czarne gumiaki, a co :D!

Kobieto...jakie gumiaki były w Tkmaxie moim, to klękajcie narody i cena bardzo przyjemna , bo 29 euro, no ale gumiaków mam juz 2 pary, to starczy chyba.
Zdjęcia porobione, ale kabla uzb znaleźć nie mogę, zeby je zrzucic i wrzucic :) Torebka jest pokazana  w poprzednim poscie. Nalezy najechać kursorem na tę ikonkę i prawym przyciskiem myszy otworzyć normalną drogą wkleic się nie chce. To jakas stara aukcja na allegro, moze dlatego?
22 października 2016 23:08 / 1 osobie podoba się ten post
E tam widzę, że ikonka też zniknęła, do dupy to wszystko.
22 października 2016 23:18 / 6 osobom podoba się ten post
doda1961

Poproszę zdjątko tego cuda. Moja przerwa udana była połowicznie. Udałam się do Tkmaxa, którego ,,nienawidzę" z całych sił i kupiłam sobie torbę. Przecenioną z 79 E na 13, ale.........jestem zdruzgotana, bo ujrzałam tam torebke przepieknej urody, która bedzie mi sie sniła po nocach. Niestety, jaka piękna taka droga. To jest nie po chrzescijansku, zeby torebka kosztowała 169 euro. Szlag mnie trafia, bo szkoda mi kasy (mam bardzo powazne wydatki), a torebka sliczna jak marzenie. Jak zyc? No jak żyć?

Proszę Cię bardzo

Jak żyć ? Kupić body za 5 euro
Od razu świat fajniejszy jest.....na chwilę, ale zawsze to coś....

23 października 2016 15:51 / 5 osobom podoba się ten post
Witam się tu i chwalę dzisiejszymi zakupami :).
Byłam rano na Flohmarku i kupiłam skórzaną torebkę, szarą, trochę używaną (5e), buty skórzane baby jane nówki nie śmigane też za 5, nową wegańską książkę kucharską (bedzie na prezent ;)) oraz miniaturki perfum :). Mam wypsikane nadgarstki i przedramiona, siedzę, piszę i co chwila się zaciągam :D.
Dla zainteresowanych: Paloma P. Picasso, Cerrutti 1881, Baby Doll YSL oraz Indian Summer P. Presley :).

Baaardzo jestem zadowolona :D.
23 października 2016 16:37 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Witam się tu i chwalę dzisiejszymi zakupami :).
Byłam rano na Flohmarku i kupiłam skórzaną torebkę, szarą, trochę używaną (5e), buty skórzane baby jane nówki nie śmigane też za 5, nową wegańską książkę kucharską (bedzie na prezent ;)) oraz miniaturki perfum :). Mam wypsikane nadgarstki i przedramiona, siedzę, piszę i co chwila się zaciągam :D.
Dla zainteresowanych: Paloma P. Picasso, Cerrutti 1881, Baby Doll YSL oraz Indian Summer P. Presley :).

Baaardzo jestem zadowolona :D.

Indian Summer P. Presley  szukam i znaleźć nie mogę.
Mój ulubiony zapach sprzed (***) lat.
23 października 2016 16:56 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Pamiętam Basiu, że pisałaś o nich w wątku zapachowym :). Ja bardzo lubiłam Moments, też ich juz nie ma, ale na Flohmarkach pojawiają się często miniaturki.
Indian Summer kupiłam w buteleczce 50 ml, na oko jest ich ciut mniej niż 10 ml.. Jeśli możesz, to powinnaś połazić po Flohmarkach, jak widać można tam czasami na nie trafić :). 
23 października 2016 17:25 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Tutaj są, ale drogie :(

http://www.ebay.de/sch/Parfums-/180345/i.html?_nkw=Priscilla+Presley+Indian+Summer&clk_rvr_id=1113469354174&rmvSB=true

Zobacz, licytują 20 ml za 40.50 euro, może pobawisz się i wylicytujesz? 
23 października 2016 17:46
salazar

http://www.ebay.de/sch/Parfums-/180345/i.html?_nkw=Priscilla+Presley+Indian+Summer&clk_rvr_id=1113469354174&rmvSB=true

no u nas 30ml to ok 400zl
23 października 2016 17:48 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Łolaboga! Niżej jest 20ml za prawie 100€ ! 
Nie wiem, czy aż tak bardzo mi ich brak ;)))))

Dziś był u mnie flohmarkt, ale za późno się dowiedziałam, już miałam inne plany.
23 października 2016 17:50 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Pamiętam Basiu, że pisałaś o nich w wątku zapachowym :). Ja bardzo lubiłam Moments, też ich juz nie ma, ale na Flohmarkach pojawiają się często miniaturki.
Indian Summer kupiłam w buteleczce 50 ml, na oko jest ich ciut mniej niż 10 ml.. Jeśli możesz, to powinnaś połazić po Flohmarkach, jak widać można tam czasami na nie trafić :). 

Wyślij mi, proszę popsikaną nimi chusteczkę. Będę sobie niuchać     
23 października 2016 17:54 / 4 osobom podoba się ten post
basiaim

Łolaboga! Niżej jest 20ml za prawie 100€ ! 
Nie wiem, czy aż tak bardzo mi ich brak ;)))))

Dziś był u mnie flohmarkt, ale za późno się dowiedziałam, już miałam inne plany.

Fajnie spuentowałaś
Podobnie powiedział  mój znajomy zapytany o plany urlopowe - "po przejrzeniu konta stwierdziłem, że... nie jestem zmęczony"
26 października 2016 14:36 / 7 osobom podoba się ten post
Moje dzisiejsze nabytki:

26 października 2016 14:41 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Moje dzisiejsze nabytki:

To czekam na Twoje własne odczucia.
Mam włosy tak długie, jak Ty na zdjęciu i zastanawiam sie, czy jeszcze jeden gadżet jest mi do szczęścia i włosów potrzebny.
Ile trzeba za taki bajer zapłacić?
26 października 2016 14:44 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

To czekam na Twoje własne odczucia.
Mam włosy tak długie, jak Ty na zdjęciu i zastanawiam sie, czy jeszcze jeden gadżet jest mi do szczęścia i włosów potrzebny.
Ile trzeba za taki bajer zapłacić?

W rzeczywistości włosy mam trochę dłuższe, tak się tu jakoś ułożyły

32,99€ w Saturnie.
26 października 2016 14:46 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

W rzeczywistości włosy mam trochę dłuższe, tak się tu jakoś ułożyły :-)

32,99€ w Saturnie.

Saturna u mnie niet - ale zanajdę, jak napiszesz, że warto....