Zakupy #3

07 października 2016 19:19 / 1 osobie podoba się ten post
Bieta-zaszalałaś gustownie-i co jeszcze kupisz? Ja tak lubię sobie oglądać i czasami szukać "natchnienia".
07 października 2016 20:01 / 1 osobie podoba się ten post
Dla zainteresowanych : 
07 października 2016 20:04 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

Dla zainteresowanych : 

Wybieram czarny i biały ze srebrnymi wstawkami  
07 października 2016 20:04 / 1 osobie podoba się ten post
-wszystkie fajne! Bieta-
10 października 2016 17:20 / 3 osobom podoba się ten post
Zbliża się sroga zima w Polsce,polecam komin zakupiony w Kiku
10 października 2016 17:23 / 4 osobom podoba się ten post
Malina

Zbliża się sroga zima w Polsce,polecam komin zakupiony w Kiku

to chyba na syberię i do pierwszego prania
10 października 2016 17:29 / 2 osobom podoba się ten post
doda

Bardzo fajny no to sporo musiało być tej kasy na urodziny skoro część przeznaczyłaś na zakup  zegarka.  U mnie też  urodziny  będą na wyjeżdzie ,ale nie liczę nawet  na 1  Eurasa.:-(

Zrób torta urodzinowego i powiedz, że nie chciałaś jeść sama - to powinno podziałać. Ja sobie żartuję, że w D urodziny to najważniejsze święto religijne i państwowe zarazem, bo każdy je obchodzi i to na ogół z pompą. A do wiekowych przychodzi nawet burmistrz z podarunkami- raz w Marbach załapałam się na butelkę wina, bo babcia nie piła.
10 października 2016 21:18 / 3 osobom podoba się ten post
U mnie nie ma takiej opcji babka głęboka demencja , a syn przyjeżdża raz w tygodniu na weekend i jest za bardzo chytry niby wykształcony z tyt. dr. naukowego, ale każde E ogląda kilka razy za nim wyda.
10 października 2016 22:17 / 7 osobom podoba się ten post
Romana1

Zrób torta urodzinowego i powiedz, że nie chciałaś jeść sama - to powinno podziałać. Ja sobie żartuję, że w D urodziny to najważniejsze święto religijne i państwowe zarazem, bo każdy je obchodzi i to na ogół z pompą. A do wiekowych przychodzi nawet burmistrz z podarunkami- raz w Marbach załapałam się na butelkę wina, bo babcia nie piła.

U mnie to nie działa, ale robię torty jak dla babci , tak i dla siebie.Moja Pdp jest niedecyzyjna, a zaoczni decydenci życzą mi zawsze wszystkiego co tylko najlepsze. W tym roku ( wrzesień ) miałam miła niespodziankę. Z okazji urodzin babci dostałam perfumy Chanel 5 od jednego z jej gości , z rodziny , z wyrazami podziękowania. No nie powiem, bardzo to miłe i potencjalny Pdp  czego nie ukrywał . Notowania poszły w górę :pomponiara:
13 października 2016 10:08 / 2 osobom podoba się ten post
Gdy kobieta idzie na zakupy.....

.....i jak z nich wraca

22 października 2016 21:36 / 6 osobom podoba się ten post
Dzisiaj kupiłam sobie fajne, czarne  body "mit Schnurung"  - z 14.99 na 5 euro
Takie przeceny w "moim" H&M"
I od razu  pauza  udana :pomponiara:

22 października 2016 22:42 / 7 osobom podoba się ten post
Kobietka

Dzisiaj kupiłam sobie fajne, czarne  body "mit Schnurung"  - z 14.99 na 5 euro :tanczy:
Takie przeceny w "moim" H&M" :-)
I od razu  pauza  udana :pomponiara:

Poproszę zdjątko tego cuda. Moja przerwa udana była połowicznie. Udałam się do Tkmaxa, którego ,,nienawidzę" z całych sił i kupiłam sobie torbę. Przecenioną z 79 E na 13, ale.........jestem zdruzgotana, bo ujrzałam tam torebke przepieknej urody, która bedzie mi sie sniła po nocach. Niestety, jaka piękna taka droga. To jest nie po chrzescijansku, zeby torebka kosztowała 169 euro. Szlag mnie trafia, bo szkoda mi kasy (mam bardzo powazne wydatki), a torebka sliczna jak marzenie. Jak zyc? No jak żyć?
22 października 2016 22:44
doda1961

Poproszę zdjątko tego cuda. Moja przerwa udana była połowicznie. Udałam się do Tkmaxa, którego ,,nienawidzę" z całych sił i kupiłam sobie torbę. Przecenioną z 79 E na 13, ale.........jestem zdruzgotana, bo ujrzałam tam torebke przepieknej urody, która bedzie mi sie sniła po nocach. Niestety, jaka piękna taka droga. To jest nie po chrzescijansku, zeby torebka kosztowała 169 euro. Szlag mnie trafia, bo szkoda mi kasy (mam bardzo powazne wydatki), a torebka sliczna jak marzenie. Jak zyc? No jak żyć?

Bądż cierpliwa,na wiosnę ta torba juz nie będzie hitem i kupisz ją za 60% ceny . Ja lubię w TKMax kupować,tylko czas trzeba mieć .
22 października 2016 22:50 / 5 osobom podoba się ten post
doda1961

Uprasza sie o zdjęcie zakupionej torebki :). Niezakupionej również, o ile takie zostało wykonane ;).

Ja, jako kobieta luksusowa, nabyłam dzisiaj drogą kupna czarne gumiaki, a co :D!
22 października 2016 23:02 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Bądż cierpliwa,na wiosnę ta torba juz nie będzie hitem i kupisz ją za 60% ceny . Ja lubię w TKMax kupować,tylko czas trzeba mieć .

Niestety wątpię, zeby do wiosny dotrwała. Była tylko jedna , a wariatek tam nie brakuje zakupowych, szczególnie Rosjanek. To torebka Michaela Korsa, własnie ta zdjęcie z netu . Na zywo torebka jest cudnaaaaaa Poza tym, na ile ja przecenia? Jak na 100 euro, to biere