Zbliża się sroga zima w Polsce,polecam komin zakupiony w Kiku
Bardzo fajny no to sporo musiało być tej kasy na urodziny skoro część przeznaczyłaś na zakup zegarka. U mnie też urodziny będą na wyjeżdzie ,ale nie liczę nawet na 1 Eurasa.:-(
Zrób torta urodzinowego i powiedz, że nie chciałaś jeść sama - to powinno podziałać. Ja sobie żartuję, że w D urodziny to najważniejsze święto religijne i państwowe zarazem, bo każdy je obchodzi i to na ogół z pompą. A do wiekowych przychodzi nawet burmistrz z podarunkami- raz w Marbach załapałam się na butelkę wina, bo babcia nie piła.
Dzisiaj kupiłam sobie fajne, czarne body "mit Schnurung" - z 14.99 na 5 euro :tanczy:
Takie przeceny w "moim" H&M" :-)
I od razu pauza udana :pomponiara:
Poproszę zdjątko tego cuda. Moja przerwa udana była połowicznie. Udałam się do Tkmaxa, którego ,,nienawidzę" z całych sił i kupiłam sobie torbę. Przecenioną z 79 E na 13, ale.........jestem zdruzgotana, bo ujrzałam tam torebke przepieknej urody, która bedzie mi sie sniła po nocach. Niestety, jaka piękna taka droga. To jest nie po chrzescijansku, zeby torebka kosztowała 169 euro. Szlag mnie trafia, bo szkoda mi kasy (mam bardzo powazne wydatki), a torebka sliczna jak marzenie. Jak zyc? No jak żyć?
Poproszę zdjątko tego cuda. Moja przerwa udana była połowicznie. Udałam się do Tkmaxa, którego ,,nienawidzę" z całych sił i kupiłam sobie torbę. Przecenioną z 79 E na 13, ale.........jestem zdruzgotana, bo ujrzałam tam torebke przepieknej urody, która bedzie mi sie sniła po nocach. Niestety, jaka piękna taka droga. To jest nie po chrzescijansku, zeby torebka kosztowała 169 euro. Szlag mnie trafia, bo szkoda mi kasy (mam bardzo powazne wydatki), a torebka sliczna jak marzenie. Jak zyc? No jak żyć?
Bądż cierpliwa,na wiosnę ta torba juz nie będzie hitem i kupisz ją za 60% ceny . Ja lubię w TKMax kupować,tylko czas trzeba mieć .